Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Laatste aflevering
26:00
Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Eric en Brigitte rekenen een zakkenroller in die het op Eric had gemunt. Daarna bieden ze versterking aan Koen en Tineke die jacht maken op een gevaarlijke ontsnapte gevangene. Het wordt een interventie die de agenten niet snel zullen vergeten.

Echte Verhalen: De Buurtpolitie gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 9
26:00
Een wandelaar is verbaasd wanneer hij iets vindt in de Tulpenlaan. Het wordt het begin van een dag vol vreemde voorwerpen voor Koen en Lotte. Obi en Aziz zijn op zoek naar de mysterieuze wekker die een verpleegster al wekenlang uit haar slaap houdt.
26:00
Iemand heeft met de gegevens van Koen een vals profiel aangemaakt op een datingsite. Om de schuldige te ontmaskeren, kunnen hij en Lotte rekenen op de hulp van poetsvrouw Gonda. Terwijl Floor bij de kapper zit, wordt het kapsalon overvallen. Het lukt haar om één overvaller te overmeesteren, maar zijn kompanen slaan op de v...
26:00
Een gezin wordt het slachtoffer van ernstig vandalisme. Koen en Lotte ontdekken dat de dader vooral de dochter van het gezin viseert. Een ongeruste opa meldt dat zijn kleindochter ontvoerd is door haar papa. Robin bedenkt een sluwe list om vader en dochter te kunnen lokaliseren.
26:00
De directeur van de kunstacademie treft inbraaksporen aan in zijn school. Koen en Tineke gaan samen met Barry op zoek naar de inbrekers. Obi en Aziz onderzoeken een ongewoon geval van sluikstorten. Een koerier zou verschillende brieven en pakketjes zomaar in het wilde weg dumpen.
26:00
Zowel de politie als de burgemeester ontvangt een verdacht pakketje. Koen en Lotte schakelen de technische recherche in om de inhoud ervan te onderzoeken. Eric en Brigitte onderzoeken een aanrijding. Wanneer ze de chauffeur van de auto willen verhoren, valt hij plots bewusteloos neer.
26:00
Een boer beweert dat zijn nieuwe buren voor overlast zorgen. Een gesprek met de buren leert Koen en Tineke dat de boer hen niet alles verteld heeft. Koperdieven hebben toegeslagen in de kerk. Meneer pastoor roept de hulp in van Obi en Aziz.
26:00
Iemand laat al enkele weken nieuwe schoenen achter op de parking bij de auto van een jonge vrouw. Ze vreest dat een stalker het op haar gemunt heeft en roept de hulp in van Koen en Lotte. Robin en Tom komen tussenbeide bij een cafégevecht. Ze zetten de achtervolging in op enkele weggevluchte heethoofden, maar moeten hun zo...
26:00
Inbrekers stelen enkele dure spullen en zelfs de puppy van een gezin. Terwijl Koen en Tineke hun vaststellingen doen, zien ze plots een puppy rondlopen in de tuin. Floor en Femke onderzoeken een inbraakpoging. Maar hun verdachte ontkent dat het om een inbraak ging.
26:00
Een waarzegster wordt bedreigd en ze verdenkt één van haar vaste klanten ervan achter de bedreigingen te zitten. Koen en Lotte stellen een onderzoek in. Eric en Brigitte zijn op zoek naar de ontvoerde peuter Lowie. Wanneer een man even later het commissariaat binnenwandelt met Lowie op de arm, neemt de zaak een onverwachte...
26:00
In het ziekenhuis is een dief aan het werk. De spoedarts schakelt de hulp in van Koen en Lotte. Een vrouw heeft per ongeluk de verkeerde rugzak meegenomen. De inhoud van de rugzak verontrust Eric en Brigitte.
25:00
Koen en Tineke helpen een vrouw die niet meer binnengeraakt in haar eigen huis. Ze stellen vast dat er nog meer vreemde dingen gebeurd zijn. Er is ingebroken in de tennisclub. Robin en Tom hopen de dader te kunnen vatten.
27:00
Een taxichauffeur laat de burgemeester achter in zijn taxi en gaat er als een bezetene vandoor. Koen en Lotte zoeken uit wat er aan de hand is. De organisatrice van de Miss Briljant-verkiezing vreest dat een van haar kandidates een dievegge is. Om de dader te vatten gaan Floor en Femke undercover.
24:00
Enkele bezoekers horen al een paar weken vreemde geluiden in de kerk. Op vraag van meneer pastoor trekken Koen en Lotte op onderzoek uit. Eric en Brigitte krijgen intussen melding van een schietpartij op een bedrijventerrein. Er maken zich twee getuigen bekend, maar hun verklaringen komen niet helemaal overeen.
26:00
Een klein meisje verwittigt de politie omdat er een monster rond haar huis zou sluipen. Koen en Tineke gaan kijken wat er aan de hand is. Obi en Lotte starten een onderzoek nadat een vrouw 's nachts een gewapende man heeft zien rondlopen.
27:00
De uitbater van een elektrowinkel vindt een verdacht pakketje aan een wasmachine die hij heeft opgekocht. Koen en Tineke stellen vast dat het pakketje drugs bevat en gaan op zoek naar de voormalige eigenaar. Robin en Tom jagen op een ontsnapte slang. Het beest blijkt een verrassende schuilplaats gevonden te hebben.
25:00
Koen en Lotte achtervolgen twee inbrekers die ervandoor zijn met de auto en de Siamese kat van hun slachtoffer. De jonge Adriaan is het slachtoffer geworden van een gewelddadige roofoverval. Floor en Femke vragen hem om de daders te identificeren aan de hand van de camerabeelden.
26:00
In het park vallen twee mannen in camouflagekledij een koppeltje aan. Samen met Barry gaan Koen en Lotte op zoek naar een spoor van de daders. Een rouwende moeder komt met verontrustend nieuws naar Eric en Brigitte.
24:00
De zestienjarige Dennis vecht voor zijn leven na het drinken van javel. Koen en Lotte zijn verbijsterd wanneer ze ontdekken dat het niet om een wanhoopsdaad gaat. Obi en Aziz krijgen intussen verschillende oproepen over een reuzenspin en het lijkt erop dat dit niet het enige exotische dier is dat in de buurt gesignaleerd w...
27:00
Een bezorgde papa vreest dat iemand het op zijn kinderen heeft gemunt en schakelt de hulp in van Koen en Tineke. Een jonge vrouw overlijdt in verdachte omstandigheden. Wanneer Eric en Brigitte vernemen dat het slachtoffer de ochtend van haar dood een grote som geld heeft afgehaald, vermoeden ze dat het om een roofmoord gaa...
Archief