Echte Verhalen: De Buurtpolitie

April 2018
26:24

Aflevering 58

3,0 9 x
In het park vallen twee mannen in camouflagekledij een koppeltje aan. Samen met Barry gaan Koen en Lotte op zoek naar een spoor van de daders. Een rouwende moeder komt met verontrustend nieuws naar Eric en Brigitte.
24:42

Aflevering 57

3,0 6 x
De 16-jarige Dennis vecht voor zijn leven na het drinken van javel. Koen en Lotte zijn geschokt als ze ontdekken dat het niet om een wanhoopsdaad gaat. Obi en Aziz krijgen verschillende oproepen over een reuzenspin. En dat is niet het enige exotische dier dat in de buurt gesignaleerd wordt.
27:38

Aflevering 56

3,0 12 x
Een ongeruste papa vreest dat iemand het op zijn kinderen heeft gemunt en schakelt de hulp in van Koen en Tineke. Een jonge vrouw overlijdt in verdachte omstandigheden. Als Eric en Brigitte vernemen dat het slachtoffer de ochtend van haar dood een grote som geld heeft afgehaald, vermoeden ze dat het om een roofmoord gaat.
27:05

Aflevering 55

4,0 22 x
Koen en Tineke zijn op zoek naar de verdwenen rashond Balthazar. Als zijn baasje een verdacht briefje ontvangt weten ze zeker dat het dier ontvoerd is. Een vrouw beweert 's avonds een monster gezien te hebben in het park. Eric en Brigitte gaan op jacht.
25:46

Aflevering 54

4,0 12 x
Een moeder verdenkt haar tienerdochter ervan aan de drugs te zitten. Koen en Lotte onderzoeken de zaak. In het bos trapt een jogger in een plank met spijkers. Robin en Tom zijn getuige van de feiten en ontdekken dat er nog meer gevaarlijke hinderlagen verborgen liggen in het bos.
25:14

Aflevering 53

4,5 14 x
Een man biedt zijn inboedel gratis aan op straat. Op zich geen probleem, tot Koen en Lotte worden opgeroepen voor een inbraak op hetzelfde adres. Wanneer Floor en Femke een verdachte geur ruiken op kantoor alarmeren ze de brandweer.
26:49

Aflevering 52

3,5 11 x
Er is ingebroken bij Stafke. De dieven zijn ervandoor met een fototoestel, juwelen en zelfs zijn wagen. Koen en Tineke gaan op zoek naar de daders. De commissaris geeft Obi en Lotte de opdracht om zoveel mogelijk onbetaalde boetes te innen. Lotte bedenkt een plan om de wanbetalers in de val te lokken.
26:27

Aflevering 51

3,0 17 x
Bij haar thuiskomst na een zakenreis vindt een vrouw een jonge kraker in haar bed. Koen en Lotte hopen erachter te komen wat de jongeman van plan is. Buren hebben geschreeuw gehoord in een huis. Wanneer Eric en Brigitte ter plaatse komen lijkt er weinig aan de hand te zijn. Maar in de tuin doen ze een verontrustende ontdekking...
26:24

Aflevering 50

4,5 24 x
Tijdens een voetpatrouille belanden Koen en Lotte toevallig op een viswedstrijd. Ze treffen er niet alleen een onverwachte deelnemer aan, maar worden ook ingelicht over mogelijk bedrog. Een moeder komt in paniek de verdwijning van haar twee zoontjes aangeven bij Robin en Tom. Ze vinden de jongens terug in een verlaten fabriek, maar moeten zware middelen bovenhalen om hen weer veilig thuis te krijgen.
27:36

Aflevering 49

3,0 22 x
Gonda, de poetsvrouw van het commissariaat, heeft in haar kuiswoede de bloempotjes waarin ze haar spaargeld verstopt had naar het containerpark gebracht. Ze hoopt dat Koen en Tineke haar kunnen helpen om haar geld terug te vinden. Twee broers belanden in het ziekenhuis na een onschuldig cafébezoek. Rechercheurs Eric en Brigitte starten een onderzoek en doen een interessante ontdekking in de rugzak van één van de slachtoffers.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.