Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Seizoen 9
27:00

Seizoen 9, Aflevering 4

2 x
Bij een overval op een wijnhandel raakt een van de overvallers zwaargewond. Wanneer hij in de ambulance ligt, gaat zijn kompaan er met het voertuig vandoor. Koen en Tineke zetten de achtervolging in. Eric en Brigitte onderzoeken het plotse overlijden van een jonge vrouw. Ze is het slachtoffer geworden van een gevaarlijke r...
24:00

Seizoen 9, Aflevering 3

4 x
Koen en Tineke hebben nachtdienst en krijgen het bezoek van de pastoor, die vreemde geluiden heeft gehoord op het kerkhof. De agenten gaan kijken wat er daar aan de hand is. Obi is samen met Patrick op patrouille in een woonwijk. Ze zoeken de inbreker die er al een paar nachten aan het werk is. Het licht van een zaklamp tr...
Seizoen 7
26:00

Seizoen 7, Aflevering 39

3 x
Koen en Tineke worden opgeroepen door de kuisvrouw van meneer pastoor. Ze maakt zich ongerust, want de pastoor is al twee dagen vermist. Een man komt aangifte doen van diefstal: zijn net geleverde wasmachine werd uit de gang gestolen. Patrick en Aziz gaan op buurtonderzoek.
Seizoen 9
27:00

Seizoen 9, Aflevering 2

5 x
Koen en Tineke krijgen bezoek van de bibliothecaris. De voorbije dagen zijn in de bibliotheek twee boeken besmeurd met uitwerpselen, en daar blijft het niet bij. De auto van de burgemeester wordt op klaarlichte dag gestolen vanop de parking van het gemeentehuis. Floor en Femke onderzoeken de zaak en ontdekken dat de dieven...
Seizoen 7
26:00

Seizoen 7, Aflevering 38

3 x
De burgemeester verdenkt iemand die haar heel dierbaar is van diefstal. Koen en Tineke zullen discreet te werk moeten gaan. Robin en Femke kunnen net een chauffeur ontwijken die hen de pas afsnijdt. Die blijkt een erg aparte reden te hebben voor zijn roekeloos rijgedrag.
Seizoen 9
27:00

Seizoen 9, Aflevering 1

5 x
Een vrouw komt langs omdat haar auto zou zijn weggesleept, maar bij de takeldienst weten ze van niets. Koen en Tineke vrezen dat de auto is gestolen. Er wordt een baby gevonden in een afvalcontainer. Eric en Brigitte stellen alles in het werk om de moeder van het kind terug te vinden.
Seizoen 7
24:00

Seizoen 7, Aflevering 37

5 x
De eigenaar van een tankstation komt aangifte doen van diefstal. Een man tankt al maanden zonder te betalen. Koen en Tineke gaan aan de hand van de nummerplaat op zoek naar de dader. Floor en Obi krijgen een oproep over een gewapende man die over de daken loopt. Ze zetten onmiddellijk de achtervolging in.
Seizoen 8
25:00

Seizoen 8, Aflevering 70

4 x
Koen krijgt op kantoor het bezoek van zijn halfzus Lotte, die al een paar dagen op Barry past. Barry is plots erg ziek geworden. Koen gaat mee met zijn zus om te onderzoeken hoe dit is kunnen gebeuren. Een vrouw heeft een vreemd to-do-lijstje gevonden in de broekzak van haar man. Ze vreest het ergste. Voor Robin en Tom beg...
Seizoen 7
27:00

Seizoen 7, Aflevering 36

5 x
Eric en Brigitte onderzoeken een verdacht overlijden. Al snel blijken de getuigenissen van de vrouw en de zoon niet helemaal te kloppen, maar kunnen Eric en Brigitte dat ook bewijzen? Koen en Tineke lijken een rustige patrouille tegemoet te gaan, tot ze plots een verwarde man zigzaggend over de weg zien lopen.
Seizoen 8
27:00

Seizoen 8, Aflevering 69

4 x
Verschillende mensen beweren een krokodil te hebben gezien in de vijver in het park. Koen en Patrick vinden echter geen spoor van het dier. Wordt de parkvijver een nieuw Loch Ness? Een bejaarde man wijkt uit voor een overstekende pad en rijdt zo een fietser aan. Het voorval is voor Floor en Femke het begin van een dag vol ...
Seizoen 7
27:00

Seizoen 7, Aflevering 35

2 x
Een vrouw wordt vermoord teruggevonden in het park. Wanneer Eric en Brigitte ter plaatse komen, valt hen meteen iets vreemds op aan het slachtoffer. Koen en Tineke krijgen een oproep binnen van een woedende man die het gehad heeft met foutparkeerders. Kunnen ze de man kalmeren?
Seizoen 8
27:00

Seizoen 8, Aflevering 68

5 x
Tante Maria heeft gezien hoe twee kinderen geld stelen van een vrouw door haar te laten schrikken. Wanneer ze een tweede gelijkaardige melding krijgen, vermoeden Koen en Tineke dat er een bende aan het werk is. Een juwelier wordt vermoord. Het motief moet waarschijnlijk gezocht worden bij een peperdure ring. Een opvallend ...
Seizoen 7
26:00

Seizoen 7, Aflevering 34

4 x
Er is een inbraak aan de gang in een appartementsgebouw. Komen Koen en Tineke op tijd om de inbrekers op heterdaad te betrappen? Stafke heeft iets verdacht gefotografeerd met zijn camera. Patrick hoopt de zaak snel te kunnen oplossen, tot hij ontdekt dat het een analoge camera is. Gelukkig kan Aziz helpen.
Seizoen 8
26:00

Seizoen 8, Aflevering 67

5 x
Een bejaarde dame heeft al enkele weken te lijden onder geluidsoverlast van haar buren. Maar wanneer Koen en Tineke ter plaatse komen, is er niks te horen. De zaak herinnert Tineke aan haar oma. Obi en Aziz achtervolgen een snelheidsduivel. De dader dreigt te laat te komen op zijn mondeling examen. Gelukkig voor hem zijn d...
Seizoen 7
24:00

Seizoen 7, Aflevering 33

3 x
De spoedarts roept Koen en Tineke op omdat hij bij een interventie een jongen alleen thuis heeft gevonden. Robin en Femke worden opgeroepen voor een woninginbraak. Wanneer de dader weet te ontsnappen, dreigt te situatie te escaleren.
Seizoen 8
27:00

Seizoen 8, Aflevering 66

6 x
Een leverancier van een traiteurszaak lijkt van de aardbol verdwenen te zijn. Koen en Tineke gaan naar hem op zoek. Een man wordt in zijn eigen huis het slachtoffer van een steekpartij. In het ziekenhuis vertelt hij Eric en Brigitte wie de dader is. Die persoon kan de feiten echter onmogelijk gepleegd hebben.
Seizoen 7
25:00

Seizoen 7, Aflevering 32

6 x
Een dame komt het kantoor binnen met drugs in haar reiskoffer. Koen en Tineke onderzoeken hoe die daar terecht zijn gekomen. Obi is net verhuisd, maar voelt zich niet welkom in de buurt. Samen met Floor zoekt hij uit wat er aan de hand is.
Seizoen 8
25:00

Seizoen 8, Aflevering 65

6 x
Een meisje en haar vriend worden ontvoerd bij het kasteel. Koen en Tineke schakelen Barry in om hen terug te vinden. Eric en Brigitte onderzoeken de verdwijning van een jonge vrouw. Haar bezorgde verloofde verklaart dat ze vertrokken is op haar werk, maar nooit bij hem is toegekomen.
Seizoen 7
26:00

Seizoen 7, Aflevering 31

6 x
Een kindje verdwijnt uit een speelgoedwinkel. Koen en Tineke zijn meteen zeer ongerust. Een vrouw wordt dood teruggevonden in haar tuin. Heeft ze een dief betrapt of is er meer aan de hand? Eric en Brigitte onderzoeken de zaak.
Seizoen 8
24:00

Seizoen 8, Aflevering 64

3 x
Een man beweert gefilmd te zijn in het pashokje van een kledingwinkel. De eigenaar van de winkel ontkent iets met de beelden te maken te hebben. Aan Koen en Tineke om uit te zoeken wie de waarheid spreekt. Stafke heeft een hele hoop kapotte eieren zien liggen op straat. Wat lijkt op een onschuldige grap mondt al snel uit i...
Archief