Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Oktober 2019
26:00

Seizoen 12 - 30. Aflevering 30

3,0 4 x
Eric, Brigitte en Patrick beleven de schrik van hun leven wanneer een gewapende man het commissariaat binnen stapt. Floor en stagiair Sami ontvangen een melding over een vreemde man die rond een woning sluipt. Ze zoeken uit wat de man van plan is.
26:00

Seizoen 12 - 29. Aflevering 29

3,0 3 x
Nadat een vrouw aangevallen en gekneveld werd in het park openen Floor en Femke de jacht op haar aanvaller. Een vandaal heeft in een fietsenstalling alle fietsbanden lek geprikt. Robin en Tom stellen zich verdekt op in de hoop de dader op heterdaad te betrappen.
26:00

Seizoen 12 - 28. Aflevering 28

3,0 4 x
Eric en Brigitte zoeken uit of een stervensbegeleider de beste vriendin van een van zijn klanten heeft opgelicht en doen zo een schokkende ontdekking. Een zwaargewonde vrouw stormt overstuur een restaurant binnen. Met de hulp van Barry hopen Koen en Lotte erachter te komen wat er gebeurd is.
26:00

Seizoen 12 - 27. Aflevering 27

3,0 6 x
Terwijl de commissaris samen met Patrick pannenkoeken gaat bakken op de benefiet die de nieuwe burgemeester organiseert ten voordele van Rode Neuzen Dag, onderzoeken stagiairs Vince en Nour een winkeldiefstal. Maar dan dreigt de benefiet plots gruwelijk mis te lopen.
25:00

Seizoen 10 - 41. Aflevering 41

3,0 1 x
De directrice van het rusthuis heeft twee verdachte individuen zien rondlopen in haar instelling met een grote doos. Koen en Lotte zoeken uit wat hiervan de bedoeling is. Een carjacker steelt een auto met een baby aan boord. Eric en Brigitte starten een klopjacht naar de dader.
25:00

Seizoen 10 - 42. Aflevering 42

4,0 0 x
Een mama betrapt haar zoon terwijl hij wafels met het giftige terpentijn bakt. Aan Koen en Lotte vertelt de jongen dat hij dit deed op vraag van de dochter van de burgemeester. Floor en Femke worden opgeroepen voor een inbraak. Hopelijk komen ze op tijd om de dader op heterdaad te betrappen.
25:00

Seizoen 10 - 43. Aflevering 43

4,0 2 x
Koen en Lotte betrappen twee inbrekers op heterdaad. Een van hen heeft er wel erg veel voor over om aan de politie te ontsnappen. Obi en Aziz zijn op zoek naar een nepagent die zich opdringt aan vrijgezelle vrouwen. Het onderzoek vraagt vooral van Obi grote inspanningen.
25:00

Seizoen 10 - 44. Aflevering 44

3,0 0 x
Een jongeman wordt van zijn rugzak beroofd en roept de hulp in van Koen en Lotte. Al snel blijkt dat het slachtoffer zelf niet helemaal zuiver op de graat is. Robin en Tom krijgen bezoek van de 6-jarige Vicky. Ze vraagt om hulp voor haar mama die aangevallen werd in de speeltuin.
25:00

Seizoen 10 - 45. Aflevering 45

3,0 0 x
Tante Maria belt in paniek naar Koen en Lotte. Ze denkt dat er een inbreker rondsluipt in de tuin van haar buren. Obi en Aziz zitten achter de dader van een dubbele overval aan. Ze stellen vast dat hij een cruciaal spoor heeft nagelaten.
25:00

Seizoen 10 - 46. Aflevering 46

3,0 0 x
Om de daders van een inbrakenplaag in een chique villawijk te vatten gaat Koen alleen tot actie over. Hij neemt daarmee een gevaarlijke beslissing. Eric en Brigitte onderzoeken de moord op een pianoleraar. Meneer pastoor kan hen misschien helpen, hij moet dan wel zijn biechtgeheim zien te omzeilen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.