Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Augustus 2019
25:00

Seizoen 10 - 42. Aflevering 42

4,0 1 x
Een mama betrapt haar zoon terwijl hij wafels met het giftige terpentijn bakt. Aan Koen en Lotte vertelt de jongen dat hij dit deed op vraag van de dochter van de burgemeester. Floor en Femke worden opgeroepen voor een inbraak. Hopelijk komen ze op tijd om de dader op heterdaad te betrappen.
25:00

Seizoen 10 - 43. Aflevering 43

4,0 2 x
Koen en Lotte betrappen twee inbrekers op heterdaad. Een van hen heeft er wel erg veel voor over om aan de politie te ontsnappen. Obi en Aziz zijn op zoek naar een nepagent die zich opdringt aan vrijgezelle vrouwen. Het onderzoek vraagt vooral van Obi grote inspanningen.
25:00

Seizoen 10 - 44. Aflevering 44

3,0 1 x
Een jongeman wordt van zijn rugzak beroofd en roept de hulp in van Koen en Lotte. Al snel blijkt dat het slachtoffer zelf niet helemaal zuiver op de graat is. Robin en Tom krijgen bezoek van de 6-jarige Vicky. Ze vraagt om hulp voor haar mama die aangevallen werd in de speeltuin.
25:00

Seizoen 10 - 45. Aflevering 45

3,0 2 x
Tante Maria belt in paniek naar Koen en Lotte. Ze denkt dat er een inbreker rondsluipt in de tuin van haar buren. Obi en Aziz zitten achter de dader van een dubbele overval aan. Ze stellen vast dat hij een cruciaal spoor heeft nagelaten.
25:00

Seizoen 10 - 46. Aflevering 46

3,0 0 x
Om de daders van een inbrakenplaag in een chique villawijk te vatten gaat Koen alleen tot actie over. Hij neemt daarmee een gevaarlijke beslissing. Eric en Brigitte onderzoeken de moord op een pianoleraar. Meneer pastoor kan hen misschien helpen, hij moet dan wel zijn biechtgeheim zien te omzeilen.
25:00

Seizoen 10 - 47. Aflevering 47

3,0 1 x
Een vrouw vindt haar overleden hondje opgezet terug in de etalage van een antiquair. Koen en Lotte zoeken uit wie het dier zonder haar medeweten heeft opgezet. Floor en Femke krijgen een oproep voor een vrouw die werd aangevallen in haar eigen huis. Ze stellen vast dat het slachtoffer wel erg vreemde verwondingen heeft.
25:00

Seizoen 10 - 48. Aflevering 48

3,0 1 x
De dochter van een rijke industrieel is ontvoerd. Gek genoeg brengt Barry's hooikoorts Koen en Lotte op het spoor van de dader. Een fruitverkoper op de markt heeft Obi veel te veel aangerekend. Aziz denkt aan oplichting en stelt voor om de verkoper een bezoekje te brengen.
25:00

Seizoen 10 - 49. Aflevering 49

3,0 1 x
Een frituur wordt overvallen. Terwijl Koen en Lotte de nodige vaststellingen doen duikt er opnieuw een overvaller op in de frituur. Een toevallige passant ziet een kleuter die onder de bloedvlekken zit alleen over straat lopen. Wanneer Eric en Brigitte hem naar huis brengen, ontdekken ze welk drama zich daar heeft afgespee...
25:00

Seizoen 10 - 50. Aflevering 50

4,0 1 x
Koen en Lotte moeten tussenbeide komen bij een zware ruzie tussen een bejaarde broer en zijn oudere zus. Vooral de zus lijkt nogal hardleers te zijn. Robin en Tom helpen een zwaargewonde vrouw die waarschijnlijk gevallen is. Maar als ze vlakbij nog een tweede slachtoffer vinden, ruiken ze onraad.
25:00

Seizoen 10 - 51. Aflevering 51

3,0 1 x
Koen en Lotte ontmoeten toevallig een getuige die hen een gouden tip bezorgt. Zo komen ze de daders van twee overvallen op het spoor. Floor en Femke helpen een man uit de nood die het sleuteltje van zijn fietsslot verloren is. Ze vinden het wel wat vreemd dat de man met een damesfiets rijdt.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.