Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Januari 2019
35:00

25 januari 2019

3,0 22 x
Een moeder komt bij Koen en Tineke aangifte doen. Haar kindje heeft onverklaarbare brandwonden op haar benen. Een man vindt een plas bloed in zijn voortuin. Eric en Brigitte ontdekken dat de man aan een drama is ontsnapt.
35:00

24 januari 2019

4,5 18 x
Aziz zijn kunstproject wordt gestolen, dus gaan Koen en Tineke op zoek naar de dader. En een man wordt doodgeschoten in zijn auto. Was het slachtoffer op de verkeerde plek op het verkeerde moment of had iemand het op hem gemunt?
35:00

23 januari 2019

3,0 22 x
Een frituuruitbaatster wordt lastig gevallen door de vermoedelijke moordenaar van haar man. Koen gaat undercover werken in de frituur, terwijl Tineke als klant een oogje in het zeil houdt. Een meisje is het slachtoffer van een vluchtmisdrijf en komt de dader aangeven, maar bij nader onderzoek blijkt dat er een aantal zaken...
35:00

22 januari 2019

4,5 14 x
Een man rapporteert vandalisme aan zijn oprit. Koen en Tineke ontdekken dat de vandaal geen kwajongen is. Eric en Brigitte worden opgeroepen voor een vluchtmisdrijf, maar al snel blijkt er meer aan de hand te zijn.
35:00

21 januari 2019

Verlopen 4,0 15 x
Er wordt bloed gevonden in een vuilniswagen. Terwijl het labo de vuilniswagen onderzoekt, gaan Koen en Tineke op zoek naar de oorsprong van het bloed. Een loslopende hond wordt aangereden. Robin en Femke speuren de eigenaar op, maar die begrijpt ook niet hoe haar hond daar terecht is gekomen.
35:00

18 januari 2019

Verlopen 3,0 26 x
Een jongen krijgt bedreigende anonieme sms'en en brieven. De situatie driegt uit de hand te lopen en Koen en Tineke moeten de dader zo snel mogelijk vinden. De commissaris wordt opgeroepen om naar de school van zijn kleinzonen te gaan. De twee jongens hebben wat mispeuterd en dus moet commissaris opa streng optreden.
35:00

17 januari 2019

Verlopen 3,0 14 x
De auto's van een autohandelaar zitten onder de gele vlekken. De eigenaar vermoedt dat boze buren het op hem en zijn auto's gemunt hebben. Stafke dreigt het slachtoffer te worden van oplichting. Om de oplichters op te pakken, moet Stafke undercover gaan en doen alsof hij van niets weten. Obi en Floor staan stand-by om hem ...
35:00

16 januari 2019

Verlopen 3,0 12 x
De plaatselijke journalist is getuige van een aanranding. De dader en het slachtoffer zijn onbekend, maar Eric en Brigitte willen hen zo snel mogelijk vinden voor de dader een nieuw slachtoffer kan maken. Koen en Tineke worden opgeroepen voor een muzikale inbreker, maar als ze toekomen, blijkt er van de dader geen spoor me...
35:00

15 januari 2019

Verlopen 4,0 6 x
Er worden twee begraven schoenen gevonden op een bouwwerf en Eric en Brigitte vrezen dat ze een lichaam gaan aantreffen. Wanneer het labo aan de opgraving van het lichaam begint, ontdekken ze iets onverwachts. Een jongedame komt bij Koen en Tineke de diefstal van haar handtas aangeven. Al maakt ze zich vooral zorgen om haa...
35:00

14 januari 2019

Verlopen 4,0 9 x
Als een gekende bedelaar plots met een baby wordt gesignaleerd, weten Koen en Tineke dat er iets niet klopt. De agenten gaan meteen ter plaatse ... Obi en Floor worden opgeroepen voor een dier in een auto. Als ze toekomen, blijkt Floors ergste nachtmerrie uit te komen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.