Echte Verhalen: De Buurtpolitie

November 2017
26:50

Aflevering 57

3,0 14 x
Volgens tante Maria is er een piepjonge drugsdealer aan het werk op het pleintje in haar straat. Koen en Tineke vatten post in haar woonkamer in de hoop de dealer te kunnen vatten. Obi en Aziz worden geconfronteerd met een verwaarloosde hond. Een bezoek van de dierenarts werpt echter een heel ander licht op de zaak.
27:21

Aflevering 56

4,0 12 x
Koen en Tineke onderzoeken de verdwijning van een wielertoerist en de diefstal van een tractor. Tot hun verbazing vinden ze een verband tussen beide zaken. Een winkeldetective wordt neergestoken door een winkeldief. Eric en Brigitte kunnen de dader echter snel vatten. Hij blijkt bovendien iets te maken te hebben met een cold case van 10 jaar geleden.
27:25

Aflevering 55

3,0 19 x
Koen en Tineke worden opgeroepen voor een inbraak. Op het eerste zicht lijkt er niets aan de hand, tot Koen iets verdachts opmerkt. Na acht jaar duikt de gestolen oldtimer van Eric plots weer op. Wanneer Eric hoort dat de auto al die jaren in de garage van zijn buren heeft gestaan, trekt hij samen met Brigitte op onderzoek uit.
27:02

Aflevering 54

3,0 12 x
Tijdens hun patrouille stoppen Koen en Tineke bij een krantenwinkel om een snack te kopen. De deuren staan wagenwijd open, maar van de uitbater ontbreekt elk spoor. Hun instinct zegt dat er iets niet pluis is. Robin toont Tom zijn kostuum voor zijn verkleedfeestje vanavond. Tijdens hun interventie voor een huilend kind blijkt het kostuum nog goed van pas te komen.
28:09

Aflevering 53

3,0 16 x
Een peuter wordt achtergelaten in de vondelingenschuif. Koen en Tineke sporen de ouders op om te achterhalen waarom ze hun dochter hebben achtergelaten. Een journaliste voelt zich bedreigd. Iemand heeft haar tuin besmeurd met een vreemde groene smurrie. Obi en Aziz doen een buurtonderzoek en worden aangesproken door een buurman die meer denkt te weten over de herkomst van de smurrie.
25:31

Aflevering 52

4,0 10 x
Koen en Tineke rekenen een man in die zijn ex bedreigd heeft met een mes. Al snel blijkt dat de man niet is wie hij lijkt te zijn. Floor kan haar geluk niet op. Ze heeft online een dure designerstoel gekocht voor een spotprijs. De stoel voldoet echter niet helemaal aan haar verwachtingen.
27:19

Aflevering 51

3,0 16 x
Een vrouw verdenkt haar ex-man ervan stiekem zelfbruiner in haar bodylotion te hebben gedaan. Als ze ook nog eens een indringer opmerkt in haar huis, vermoeden Koen en Tineke dat ze met een stalker te maken hebben. Eric en Brigitte onderzoeken het verdachte overlijden van een jongeman. Een ongeval? Of is er toch meer aan de hand?
27:09

Aflevering 50

4,0 15 x
Koen en Tineke worden opgeroepen voor een verkeersongeval met blikschade. Een routineklus, denken ze, maar dan toch één met een ongewone afloop. Een man wordt op klaarlichte dag vermoord in ware maffiastijl. Eric en Brigitte krijgen bezoek van een getuige die er zeker van is dat het slachtoffer niet het echte doelwit was.
27:07

Aflevering 49

3,0 22 x
Een juwelierszaak wordt het slachtoffer van een gewapende overval. Koen en Tineke ondervinden dat de dader geen doetje is. De laatste tijd verdwijnen de WC-rollen uit de toiletten van openbare gebouwen. Als ook het commissariaat getroffen wordt, stellen Femke en Floor een onderzoek in.
25:06

Aflevering 48

3,5 16 x
Tante Maria belt Koen op. Ze heeft een inbreker naar binnen zien klimmen bij de buren. Koen en Tineke weten niet goed wat ze van haar verhaal moeten denken, maar besluiten toch maar even langs te rijden. De jonge kanovaarder Mateo raakt vermist tijdens een kanotochtje. Zijn moeder vreest het ergste. Om hem terug te vinden, moeten Tom en Robin tot het uiterste gaan.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.