Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Echte Verhalen: De Buurtpolitie

November 2019
25:00

Seizoen 10 - 14. Aflevering 14

3,0 13 x
Koen en Lotte ontfermen zich over een gewond hondje. Als de dierenarts vaststelt dat het onlangs nog bevallen is, starten ze een zoektocht naar de pups. Robin en Tom worden opgeroepen voor een rondsluipende man. Wanneer hij hen vertelt wat zijn bedoeling is, geloven ze hun oren niet.
25:00

Seizoen 10 - 15. Aflevering 15

4,0 3 x
Op een filmset wordt een acteur neergeschoten. Koen en Aziz onderzoeken hoe dit is kunnen gebeuren. Floor en Femke krijgen een melding over een verdacht individu. Maar ter plaatse is er niemand te zien.
25:00

Seizoen 10 - 16. Aflevering 16

3,0 0 x
Koen en Lotte komen tussenbeide bij een vechtpartij. De aanleiding is een mogelijke diefstal. De agenten stellen een onderzoek in. Tijdens een zwerfvuilactie vinden de kleinzonen van de commissaris een portefeuille met behoorlijk wat geld in. Samen met Patrick spoort de commissaris de eigenares op.
25:00

Seizoen 10 - 17. Aflevering 17

4,0 0 x
Een vrouw komt haar man als vermist opgeven. Samen met Barry gaan Koen en Lotte naar hem op zoek. Een jonge vrouw is met geweld om het leven gebracht. Tijdens de huiszoeking bij het slachtoffer ontdekken Eric en Brigitte iets interessants.
25:00

Seizoen 10 - 18. Aflevering 18

4,0 0 x
Koen en Lotte onderzoeken een ongewoon geval van sluikstorten. De webcam van een jonge vrouw werd gehackt door een onbekende man. Ze rekent op Obi en Aziz om de dader te identificeren.
25:00

Seizoen 10 - 19. Aflevering 19

4,0 0 x
Koen en Lotte krijgen te maken met de ontvoering van een blindengeleide hond. Ze doen er alles aan om het dier te herenigen met zijn eigenares. Een vrouw vreest dat haar nieuwe buurman een wild dier als huisdier houdt. Inspecteurs Robin en Tom gaan polshoogte nemen.
25:00

Seizoen 10 - 20. Aflevering 20

3,0 0 x
De burgemeester roept de hulp in van de commissaris: het gemeentehuis is omsingeld. Samen met Koen en Aziz gaat hij kijken wat er aan de hand is. Volgens Gonda zat er in een vuilniszak die buiten aan het commissariaat stond een levend beest. Floor en Femke zetten de achtervolging in op de vuilniskar.
25:00

Seizoen 10 - 21. Aflevering 21

3,0 0 x
In een woonwijk worden al een tijdje bloemen uit tuinen gestolen. Koen en Lotte onderzoeken de zaak. Een bruidspaar wacht al een tijdje vruchteloos op de pastoor. Floor en Femke gaan naar hem op zoek.
25:00

Seizoen 10 - 22. Aflevering 22

4,0 0 x
Een dief neemt een lot krasbiljetten uit een krantenwinkel mee. Gelukkig voor Koen en Lotte is hij niet van de slimste. Tijdens een patrouille zien Robin en Tom hoe een roofvogel de smartphone van een vader steelt. Samen met de man en zijn dochtertje gaan ze op zoek naar het criminele dier.
25:00

Seizoen 10 - 23. Aflevering 23

3,0 1 x
Dieven hebben de voortuinen van Stafke en zijn buurvrouw Rita geplunderd. Koen en Lotte moeten hun zoektocht naar de daders onderbreken voor een geval van sluikstorten. Eric en Brigitte onderzoeken het verdachte overlijden van een vrouw. Het lijkt om een roofmoord te gaan, tot er plots een mysterieuze brief opduikt.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.