Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Januari 2018
24:12

Aflevering 38

3,0 7 x
Een moeder komt met haar zoontje van 5 naar het commissariaat. Ze is het beu dat hij voortdurend dingen steelt in de supermarkt. Hij luistert echter niet naar haar en ze hoopt dat het korps een oplossing kent. Eric en Brigitte worden opgeroepen door de wetsdokter wanneer een toevallige voorbijganger een meisje heeft gevonden. Ze heeft een overdosis drugs genomen. Brigitte wil weten wie haar dealer is.
26:46

Aflevering 37

4,0 10 x
Een vrouw komt klacht indienen op het commissariaat. Er is 2000 euro van haar bankrekening verdwenen. De bankdirecteur beweert echter dat de vrouw het geld zélf is komen afhalen. Op de bewakingsbeelden is ze duidelijk te zien en ook haar handtekening staat op het ontvangstbewijs. De vrouw echter kan bewijzen dat ze op het moment dat het geld werd afgehaald op cruise was. Eric en Brigitte staan voor een raadsel.
26:56

Aflevering 36

3,0 5 x
Een vrouw komt aangifte doen op jet politiekantoor. Ze heeft een vakantiehuis gehuurd in Spanje en een voorschot betaald maar bij aankomst ter plekke bleek het huis gewoonweg niet te bestaan. Brigitte en Eric onderzoeken de zaak. Koen en Tineke krijgen een oproep dat er is ingebroken in een huis. Eens ter plaatse klampt ook de buurvrouw hen vast, want haar man is spoorloos verdwenen. Koen en Tineke onderzoeken of beide zaken iet smet elkaar te maken hebben.
25:11

Aflevering 35

4,0 10 x
Een man heeft met zijn metaaldetector een portefeuille en bril teruggevonden. De portefeuille blijkt afkomstig te zijn van een man die een paar jaar geleden vermoord is, maar de daders heeft men nooit gevonden. De commissaris heropent de zaak. Floor en Obi krijgen een oproep dat een bewusteloze man op de oprit van het hondenkapsalon ligt.
26:26

Aflevering 34

4,0 12 x
Een jonge vrouw wordt dood aangetroffen in het park. Alles lijkt op zelfdoding maar volgens de wetsdokter is ze vermoord en wil de dader het laten lijken op zelfmoord. Eric en Brigitte starten een onderzoek. In een school worden tijdens de turnles mobiele telefoons gestolen in de kleedkamer. Koen en Tineke onderzoeken de zaak.
26:42

Aflevering 33

4,5 19 x
Een vrouw merkt dat er een grote som geld via haar kredietkaart verdwenen is. Brigitte en Erik onderzoeken de zaak. Floor en Obi zijn op patrouille wanneer ze een jogger met een mes in zijn rug voorbij zien strompelen.
26:58

Aflevering 32

4,0 11 x
Een koppel komt klacht neerleggen op kantoor. Ze zijn gisteren getrouwd en de laptop waar al hun trouwfoto's op staan is 's nachts gestolen. Koen en Tineke onderzoeken de zaak. Een bekende acteur is de voorbije nacht vermoord. Brigitte en Eric gaan op zoek naar de dader.
25:21

Aflevering 31

4,0 16 x
Koen en Tineke krijgen een noodroproep: het stille alarm is afgegaan in het immokantoor. Wanneer ze ter plaatse komen, horen ze een schot. De manager van het immokantoor werd neergeschoten, maar de daders bevinden zich nog in het gebouw. Een man heeft een hond gekocht op café, maar de hond blijkt gestolen te zijn. Brigitte en Eric onderzoeken de zaak.
27:34

Aflevering 30

4,0 16 x
Stafke komt overstuur langs bij agent Patrick. In plaats van tien vuilzakken zitten er maar zeven op de nieuwe rol die hij net gekocht heeft. Patrick neemt een verse rol van het commissariaat en ook daar doet zich hetzelfde probleem voor. De commissaris vindt dat zaak tot op het bot onderzocht moet worden. Brigitte en Eric onderzoeken de moord op een jong fotomodel dat nooit op het feestje waar ze naartoe ging, is aangekomen.
27:13

Aflevering 29

3,0 21 x
De gerant van een supermarkt verdenkt zijn nieuwe kassierster ervan dat ze sjoemelt met leeggoedbonnetjes. Er wordt aan klanten veel meer geld teruggegeven dan dat er glazen flessen worden binnengebracht. Tineke besluit om zelf achter de kassa te gaan zitten om zo uit te zoeken wat er precies aan de hand is.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.