Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Oktober 2018
40:00

17 oktober 2018

4,0 2 x
Een courgettekweker beschuldigt zijn concurrent ervan zijn prijswinnende courgetten met opzet te vernielen. Tijdens hun bezoek aan die concurrent beleven Koen en Lotte de schrik van hun leven. Een razende vrouw valt Patrick en de commissaris aan op de parking van het commissariaat. Ze proberen erachter te komen wat haar mo...
40:00

16 oktober 2018

3,0 6 x
Een ober met een mentale beperking wordt opgelicht door twee klanten die ervandoor gaan zonder te betalen. Koen en Lotte doen hun best om de daders op te sporen. Floor en Femke onderzoeken een ongewone diefstal. Een man verdenkt zijn collega's ervan zijn lunch uit de frigo te hebben gestolen.
35:00

15 oktober 2018

4,0 3 x
Koen, Lotte en Barry zijn op zoek naar een verdwenen kleuter. Lotte vreest dat Barry's speurneus het laat afweten. Meneer pastoor is bang dat er cannabis geteeld wordt in de tuin van het klooster. Eric en Brigitte stellen een onderzoek in.
35:00

12 oktober 2018

4,0 10 x
Verschillende standbeelden in de gemeente dragen plots een rode neus. Koen en Lotte proberen te achterhalen wat hiervan de bedoeling is. Een ongeruste vrouw belt naar de politie. Haar buurman sloeg zo'n ijselijke gil dat ze ervan overtuigd is dat er iets vreselijks is gebeurd. Aan Eric en Brigitte om uit te zoeken wat.
35:00

11 oktober 2018

3,0 13 x
Een man komt de diefstal van zijn gsm aangeven bij Koen en Lotte. Om de zaak op te lossen doen ze een beroep op de sterke speurneus van Barry. Een vrouw wordt achtervolgd door een varken. Roger en Patrick zoeken uit wat er aan de hand is. Gelukkig weet Patrick wie de eigenaar is van het dier.
35:00

10 oktober 2018

4,0 6 x
Tijdens een interventie speelt Koen voor redder in nood. Maar hij gaat iets té enthousiast te werk. Een autobestuurder werd bekogeld. Floor en Femke denken te weten welke munitie de daders hebben gebruikt.
35:00

Seizoen 10, Aflevering 27

4,0 7 x
De burgemeester denkt dat er ingebroken wordt in haar huis. Samen met de commissaris haasten Koen en Lotte zich naar haar toe. Robin en Tom gaan op zoek naar de vermiste Dimitri. Hun zoektocht neemt onverwachts een spannende wending.
35:00

Seizoen 10, Aflevering 26

4,0 8 x
De buurvrouw van Lotte beweert bestolen te zijn door een kat. Daar willen onze agenten het fijne van weten. Een krantenwinkel wordt overvallen. Eric en Brigitte krijgen al snel een anonieme tip, maar weten niet of ze de tipgever wel kunnen vertrouwen.
35:00

Seizoen 10, Aflevering 25

3,0 16 x
In de parochiezaal heeft een hond vier kinderen aangevallen. Meneer pastoor roept de hulp in van Koen en Lotte. Eric en Brigitte maken jacht op een nepverpleegster die bejaarden in rusthuizen besteelt. Samen met de commissaris zetten ze een valstrik op.
35:00

Seizoen 10, Aflevering 24

4,0 9 x
Een meisje doet aangifte tegen haar pester. De zaak raakt een gevoelige snaar bij Koen. Patrick krijgt een oproep van een man die opgesloten zit. Samen met de commissaris ondervindt hij al snel dat er - letterlijk - een reukje aan de zaak zit.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.