Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Seizoen 13
26:00

Aflevering 38

3,0 1 x
Vlaamse scripted realityserie waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat.
Seizoen 12
26:00

Aflevering 50

2,5 0 x
Een oudere dame gooit heel haar servies op straat. Wanneer de commissaris en Patrick met haar spreken ziet ze in Patrick een wel heel bijzonder iemand. Een jong meisje zakt in elkaar op straat. Robin en Tom snellen haar te hulp.
27:00

Aflevering 51

3,0 0 x
Hoewel ze normaal strijden tegen inbrekers besluiten Robin en Tom vandaag om er twee een handje te helpen. Een gedetineerde keert na zijn penitentiair verlof niet terug naar de gevangenis. Floor, Vince en Sami gaan bij hem thuis langs om hem weer op te pakken.
26:00

Aflevering 52

4,0 0 x
Kort nadat hij een overvaller heeft opgepakt, krijgt Patrick last van zware hartkloppingen. De commissaris vreest het ergste. Een verwarde vrouw ziet voor de zoveelste keer een indringer rondsluipen in haar tuin. Om haar hiervan te verlossen, neemt Sami drastische maatregelen.
26:00

Aflevering 53

3,0 1 x
Brigittes dochter Fleur werd lastiggevallen door een exhibitionist in het park. Net wanneer Brigitte en Eric voet in het park zetten, weerklinkt een ijselijke gil. Terwijl ze samen met Nour en Sami een inbraak in het college onderzoekt, beleeft Floor de schrik van haar leven.
26:00

Aflevering 54

3,0 0 x
Professor De Winde beschuldigt haar man van huiselijk geweld. Na Koen ontdekt nu ook Lotte dat vooral de professor zelf geen katje om zonder handschoenen aan te pakken is. Schoonmakers ontdekken een bloedbad in een hotelkamer. Vol ongeloof en angst verneemt de commissaris wie de kamer geboekt heeft.
26:00

Aflevering 55

4,0 0 x
Eric en Brigitte achtervolgen een bestelwagen die hen bijna van de weg reed. Het valt hen op dat er een verdachte substantie uit de laadruimte lekt. Koen toont zijn goed hart tijdens een verkeerscontrole. Maar dit wordt hem niet in dank afgenomen door Lotte.
26:00

Aflevering 56

3,0 0 x
De lugubere vondst van een visser zadelt Eric en Brigitte met een mysterieuze zaak op. Een zwalpende chauffeur rijdt plots weg tijdens een verkeerscontrole. Verbijsterd zetten Vince en Nour de achtervolging in.
26:00

Aflevering 57

4,0 0 x
De reactie van een voortvluchtige gewapende overvaller wanneer Robin en Tom hem willen inrekenen, verrast hen compleet. Een vrouw verdenkt haar nieuwe overbuur van drugshandel. Sami en Floor gaan op onderzoek uit.
26:00

Aflevering 58

3,0 0 x
Floor en Femke hopen de antiekdieven te vatten die op dezelfde dag toesloegen bij een zus en haar broer. Tom en Robin weigeren een vrouw te helpen die het noodnummer belde. Hierop besluit mevrouw de commissaris in te lichten.
Archief