Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Laatste aflevering
25:00
Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Robin en Femke worden opgeroepen voor een overval. Wanneer ze ter plaatse komen, krijgen ze hulp uit onverwachte hoek. Koen en Tineke zijn op zoek naar de ouders van een jong meisje dat samen met haar hond rondzwerft op de manege.

Echte Verhalen: De Buurtpolitie gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 6
26:00
De commissaris wordt onwel op kantoor. Obi, Floor en Patrick vrezen voor zijn leven en proberen te achterhalen wat er juist is gebeurd. Koen en Tineke worden opgeroepen voor een man die een slag op het hoofd heeft gekregen.
26:00
Eric en Brigitte gaan op zoek naar een vermiste vrouw. Floor en Obi zien twee jongens die zich verdacht gedragen. Ze houden de jongens een tijdje in de gaten om te zien of hun vermoeden klopt.
24:00
Twee nepagenten stelen de auto van een vrouw. Koen en Tineke onderzoeken de zaak. Obi en Floor krijgen een ongewone zaak voorgeschoteld.
27:00
Koen heeft een probleem: de bankautomaat waar hij geld is gaan afhalen, heeft hem te weinig geld gegeven. Samen met Tineke probeert hij te ontdekken wat er is misgelopen. De man van een zwangere vrouw is spoorloos. Ze schakelt de hulp in van Eric en Brigitte.
26:00
Een winkeleigenaar is het beu dat zijn winkelkarren steeds worden gestolen en roept de hulp in van Floor en Obi. Een wanhopige vrouw ziet het leven niet meer zitten. Eric doet er alles aan om op haar in te praten.
27:00
Een hoogzwangere vrouw zit vast in een lift. Koen en Tineke moeten snel handelen, want haar weeën zijn al begonnen. Robin en Femke krijgen van de commissaris de opdracht om roekeloze chauffeurs op een originele manier op hun fouten te wijzen.
27:00
Een drone filmt iemand die in elkaar geslagen wordt. Eric en Brigitte gaan op zoek naar de daders én het slachtoffer. Een juwelierszaak wordt overvallen. Koen en Tine hopen de daders snel te vinden.
24:00
Getuigen hebben een man met een mes gezien. Koen en Tineke gaan er meteen op af. Robin en Femke worden opgeroepen voor een woninginbraak en hopen de inbrekers op heterdaad te betrappen. Eric riskeert zijn eigen leven om een man uit het water te redden.
26:00
Eric en Brigitte ontfermen zich over een man die een hartaanval krijgt nadat hij ontdekt heeft dat al zijn spaarcenten gestolen zijn. Koen en Tineke gaan op zoek naar een vermiste jongen.
26:00
Robin en Femke zoeken uit wat er met Stafke gebeurd is wanneer hij zich nat en verward aanmeldt op kantoor. Koen en Tineke rijden achter een auto die aan het zwalpen is. De bestuurder is blijkbaar onwel geworden. Wanneer de spoedarts de lugubere reden ontdekt van zijn ziekte, zijn de agenten genoodzaakt een huiszoeking te ...
27:00
De spoedarts komt bij Erik en Brigitte een verdacht overlijden melden. Wanneer ze de echtgenoot van het slachtoffer spreken, vermoeden ze dat hij meer weet, maar is dat ook zo? Koen en Tineke schakelen Barry in om een meisje op te sporen.
26:00
Een moeder komt doodongerust bij Erik en Brigitte. Haar dochter is na een sollicitatiegesprek niet terug naar huis gekomen. Een bloemenwinkel wordt overvallen. Koen en Tineke worden op de zaak gezet.
24:00
Koen en Tineke worden opgeroepen voor geluidsoverlast en gaan op onderzoek uit. Obi en Floor rukken uit voor een gewonde persoon in het park.
27:00
Een limousinebedrijf is opgelicht door een onbekende jongeman. Koen en Tineke gaan undercover. Erik en Brigitte onderzoeken een moord.
26:00
Een jongeman wordt dood teruggevonden in het bedrijf waar hij als leerjongen werkte. Erik en Brigitte proberen te achterhalen wat er juist gebeurd is. Een man vindt iets verdachts in zijn bos. Koen en Tineke zoeken het uit.
27:00
Koen en Tineke onderzoeken een diefstal in een poppenwinkel wanneer ze plots worden opgeroepen voor een gewonde vrouw op straat. Obi en Floor moeten hun gezond verstand gebruiken om een vrouw te bevrijden uit een benarde situatie.
27:00
Koen en Tineke gaan op zoek naar een jongen die tijdens een loopwedstrijd is verdwenen. Een jonge vrouw wordt aangevallen in haar hotelkamer. Erik en Brigitte hopen dat hypnose hen kan helpen bij het oplossen van de zaak.
27:00
Een man wordt dood teruggevonden in zijn auto en Erik en Brigitte zijn stomverbaasd wanneer ze het bizarre moordwapen ontdekken. Er worden gewapende mannen gesignaleerd in het centrum. Koen en Tineke haasten zich ter plaatse.
26:00
Een vrouw beweert dat ze boetes krijgt voor verkeersovertredingen die zij niet heeft gepleegd. Robin en Femke onderzoeken of de vrouw de waarheid spreekt. Er wordt een verdacht voertuig gesignaleerd.
Archief