Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Juni 2019
26:00

Seizoen 6 - Aflevering 46

4,0 4 x
Een vrouw beweert dat ze boetes krijgt voor verkeersovertredingen die zij niet heeft gepleegd. Robin en Femke onderzoeken of de vrouw de waarheid spreekt. Er wordt een verdacht voertuig gesignaleerd. Wanneer Koen en Tineke bij de auto aankomen blijkt er een bewusteloze vrouw achter het stuur te zitten en is haar dochter on...
26:00

Seizoen 6 - Aflevering 45

2,0 8 x
De auto van de burgemeester is gestolen. Wanneer Obi en Floor de dader vinden, volgt er een spannende achtervolging. Een man vreest dat er bij zijn buren een lichaam op het dak ligt. Koen en Tineke gaan het controleren, maar dat is iets moeilijker dan eerst gedacht.
25:00

Seizoen 10 - Aflevering 1

3,0 2 x
Een uitgehongerde kat heeft het gemunt op de versgebakken wafels van Stafke. Hij schakelt Koen en Lotte in om de eigenaar op te sporen. De commissaris verdwijnt op weg naar de golfclub. Robin en Tom ontdekken dat hun chef ontvoerd werd.
25:00

Seizoen 10 - Aflevering 10

3,0 2 x
Een gewapende overvaller heeft een muzikante beroofd van haar uiterst waardevolle cello. Koen en Lotte gaan via Facebook op zoek naar getuigen. Patrick en de commissaris betrappen een hardrijder aan de schoolpoort. De commissaris bedenkt een originele actie om de man terecht te wijzen.
25:00

Seizoen 10 - Aflevering 11

4,0 3 x
Stafke vindt een grote som geld in zijn voortuin. Hij vertrouwt het zaakje niet en licht Koen en Lotte in. Een schietongeval brengt Eric en Brigitte op het spoor van een voortvluchtige verdachte.
25:00

Seizoen 10 - Aflevering 12

4,0 1 x
Koen en Lotte vinden een puppy in het park. Ze kunnen achterhalen wie de eigenaar is, maar dan blijkt die zelf vermist te zijn. Obi en Aziz worden onwel na het drinken van een glas water op het commissariaat. Ze worden in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.
25:00

Seizoen 10 - Aflevering 13

4,0 3 x
Een reisbureau wordt overvallen. Gelukkig voor Koen en Lotte is de eigenaar erg vooruitziend geweest. Tijdens een patrouille maakt Eric een sanitaire stop aan het station. Daar valt Brigittes oog op een droevig tienermeisje. Het meisje blijkt uit Amsterdam te komen.
25:00

Seizoen 10 - Aflevering 14

3,0 4 x
Koen en Lotte ontfermen zich over een gewond hondje. Als de dierenarts vaststelt dat het onlangs nog bevallen is, starten ze een zoektocht naar de pups. Robin en Tom worden opgeroepen voor een rondsluipende man. Wanneer hij hen vertelt wat zijn bedoeling is, geloven ze hun oren niet.
25:00

Seizoen 10 - Aflevering 15

3,0 3 x
Op een filmset wordt een acteur neergeschoten. Koen en Aziz onderzoeken hoe dit is kunnen gebeuren. Floor en Femke krijgen een melding over een verdacht individu. Maar ter plaatse is er niemand te zien.
25:00

Seizoen 10 - Aflevering 16

3,0 2 x
Koen en Lotte komen tussenbeide bij een vechtpartij. De aanleiding is een mogelijke diefstal. De agenten stellen een onderzoek in. Tijdens een zwerfvuilactie vinden de kleinzonen van de commissaris een portefeuille met behoorlijk wat geld in. Samen met Patrick spoort de commissaris de eigenares op.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.