Eden

Eden gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Eden

Nu zijn corrupte operatie uit elkaar valt, probeert Drysdale zijn losse eindjes in orde te brengen, op jacht naar Cam en de geheimen die hij heeft. Ondertussen achtervolgt Saranya een ongrijpbare Katz om antwoorden te krijgen en Scout te beschermen tegen kwaad.

Seizoen 1
Als details over Hedwigs jeugd worden onthuld, duikt Scout dieper in het leven dat haar vriendin heeft geleefd. In een nacht vol ontdekkingen en romantiek, vertelt Scout wat ze weet aan de verkeerde mensen - met verschrikkelijke gevolgen.
Terwijl de druk op de Edense politie om Hedwig Shelley te vinden toeneemt, wordt het vuur nog verder opgestookt door de moord op een plaatselijke drugsdealer. Chef Gracie begint zijn kalmte te verliezen, terwijl zijn vreselijkste geheim naar boven dreigt te borrelen.
Terwijl de zoektocht naar Hedwig voortduurt, duikt wegkwijnende filmster Andy Dolan op als een vreemde en cruciale speler in haar verdwijning.
Onthutst door de tragedie, maar niet bereid te aanvaarden wat de stad heeft aanvaard, kruipt Scout in het hoofd van Hedwig om de waarheid te achterhalen en een beetje troost te vinden.
Op zoek naar antwoorden ontmoet Scout een bondgenoot van Hedwig die haar vertelt over de droom die hij en Hedwig deelden om een nieuw leven te beginnen, en hoe die droom ontspoorde door de ware spil achter Edens drugshandel.
Wanneer Scout na twee dagen vermist te zijn wordt ontdekt, is ze vastbesloten Hedwig te vinden. Maar tot haar eigen verbazing wordt ze zelf verdacht.
Wanneer Scout Lewis na haar buitenlandse studie naar huis terugkeert, schrikt ze van de veranderingen bij haar beste vriendin Hedwig. Er volgt een nacht vol drugs waarin Scout tekeer gaat tegen Hedwigs nieuwe, duistere leven.
In de Edenwijk, naast de A12 in Wilrijk, werden in 1958 een honderdtal identieke prefabhuizen opgetrokken. Wat identiek was, kreeg al snel een identiteit door zijn bewoners. Vandaag is dit 'paradijs' omsingeld door multinationals en winkelcentra die schreeuwen dat alles in het leven te koop is, ook geluk. Deze film is ee...
Archief