Eigen Kweek

Laatste aflevering
43:31
Eigen Kweek
32 x

Seizoen 3, Aflevering 6 - Kan Frank Definitief Zijn Onschuld Aantonen?

De grote dag van de herdenking van 100 jaar Mijnenslag is aangebroken. De hele familie Welvaert is van de partij, ofwel op het strijdtoneel, ofwel in de tribune. De bende van Maurice Le Moko ziet in de re-enactment een ideale gelegenheid om een lastige getuige uit te schakelen....

Seizoen 3
44:07

Seizoen 3, Aflevering 5 - Maurice Schakelt Over Op De Grove Middelen

16 x
Nu Ria ontdekt heeft dat commissaris Vanderlinden niet samenwerkt met Maurice Le Moko, zit Chantal in de knoei. Zeker omdat haar nieuwe baas doorheeft dat ze hem in de gaten hield. Frank weet nu ook dat Jos de boerderij wil verkopen, en maakt ruzie met Steven over de erfenis. Maurice van zijn kant schakelt over op de grov...
46:05

Seizoen 3, Aflevering 4 - Chantal Schakelt De Hulp Van Frank In

16 x
Frank wordt vrijgelaten in afwachting van zijn proces. De Welvaertjes denken eindelijk wat rust te vinden, maar dat is buiten Chantal gerekend. Zij heeft immers ontdekt dat de nieuwe commissaris Rene Vanderlinden goed bevriend is met de Franse crimineel Maurice Le Moko. Chantal wil dat Frank een bezoekje brengt aan diens...
46:06

Seizoen 3, Aflevering 3 - Frank Belandt Onschuldig In De Gevangenis

18 x
Frank belandt onschuldig in de gevangenis en heeft het er moeilijk mee. Jos en Ria voelen zich schuldig en doen alles wat ze kunnen om hun oudste zoon vrij te krijgen. Steven ontdekt dat zijn vader de boerderij wil verkopen en is daar niet mee opgezet. Chantal start een onderzoek naar haar nieuwe baas.
48:46

Seizoen 3, Aflevering 2 - De Familie Welvaert Weet Waarom Chantal Zo Kil Deed

61 x
De familie Welvaert weet nu waarom Chantal de laatste tijd zo kil deed tegen hen: ze verdenkt hen ervan wiet te kweken. Ook Griet is op de hoogte en Steven moet ervoor zorgen dat zijn zwangere ex-vriendin haar mond houdt. Frank heeft andere zorgen aan zijn hoofd: Julita is zwanger van een drieling en heeft last van haar h...
45:51

Seizoen 3, Aflevering 1 - Chantal Beseft Dat De Welvaertjes Wiet Hebben Gekweekt

63 x
Chantal beseft dat de Welvaertjes wel degelijk wiet hebben gekweekt. Kan ze het bewijzen? Gedreven gaat ze aan de slag.
Seizoen 2
50:57

Seizoen 2, Aflevering 6 - Redden De Welvaerts Zich Uit Een Benarde Situatie?

46 x
De broer van den Ollander heeft de Welvaertjes opnieuw in zijn macht. Hij weet niet dat Chantal hem in het vizier heeft en klaar staat om hem op te pakken. Ook de familie heeft geen idee. Redden ze zich een tweede keer uit een benarde situatie?
46:07

Seizoen 2, Aflevering 5 - Het Huis Van De Broer Van Den Ollander Wordt Doorzocht

35 x
De broer van den Ollander zit veilig opgesloten in de hangar. Jos, Steven en Bernard doorzoeken zijn huis op zoek naar de bewijzen. Frank wil er allemaal niets mee te maken hebben.
44:36

Seizoen 2, Aflevering 4 - Frank Doet Een Onaangename Ontdekking

23 x
Chantal gaat op zoek naar de wietkwekers die haar neergeslagen hebben. Ze heeft al een goede verdachte in het vizier. Frank vermoedt dat Jos opnieuw wiet aan het kweken is, maar doet een andere onaangename ontdekking.
44:01

Seizoen 2, Aflevering 3 - Heeft Frank Een Minnares?

42 x
Jos, Bernard en de broer van den Ollander krijgen een ongewenste gast in de loods. Frank heeft een minnares.
45:46

Seizoen 2, Aflevering 2 - Jos Probeert Steven Uit De Wietkweek Te Houden

20 x
Nu de oranje wagen stuk is wil Julita "nen groten" auto aanschaffen. Jos probeert Steven uit de wietkweek te houden en Griet wil vaderlijke gevoelens opwekken.
43:46

Seizoen 2, Aflevering 1 - De Broer Van Den Ollander Maakt Zijn Opwachting

29 x
Vier jaar later. Het leven in Wijtschate gaat zijn gewone gang tot de broer van den Ollander zijn opwachting maakt.
Seizoen 1
52:52

Seizoen 1, Aflevering 6 - Julita Is Per Ongeluk Ontvoerd

19 x
Julita is per ongeluk ontvoerd. Frank gaat tot het uiterste om zijn vriendin terug te krijgen. Jos heeft moeite met het crimineel-zijn en wil zijn wiet niet meer verkopen.
46:45

Seizoen 1, Aflevering 5 - Aan Wie Moet De Wiet Verkocht Worden?

25 x
De wiet is gedroogd en klaar om te verkopen. Maar aan wie? Ondertussen duikt neef Geoffrey terug op. Ria wil hem zijn misstap vergeven, maar de rest van de familie denkt daar anders over.
44:22

Seizoen 1, Aflevering 4 - Ria Is Kwaad Op Jos

38 x
Ria is kwaad op Jos omdat hij wiet kweekt. Ze is bij Frank ingetrokken, maar die wil van zijn ma af. Intussen zet Nenita Julita onder druk om samen met haar en het geld van Lucien terug naar de Filipijnen te trekken.
43:20

Seizoen 1, Aflevering 3 - Chantal Betrapt Steven Met Wiet

39 x
Op de parking van het zwembad van Poperinge betrapt Chantal Steven met wiet. Ria is hierdoor in alle staten en Jos krijgt schrik dat Ria achter zijn geheim gaat komen. Frank komt voor het eerst onder de mensen samen met zijn Julita. Hij neemt haar mee naar een receptie in de garage waar hij werkt.
47:01

Seizoen 1, Aflevering 2 - Jos En Steven Beginnen Aan Hun Wietplantage

71 x
Jos en Steven beginnen aan hun wietplantage en trekken in het geheim naar een growshop in Nederland. Frank wil samen met zijn Julita een gezellig uitstapje maken naar Brugge om hun relatie te verstevigen, maar zijn ma gaat mee...
46:21

Seizoen 1, Aflevering 1 - Frank Laat Zijn Filipijnse Vriendin Julita Overkomen

169 x
De familie Welvaert is een sympathieke boerenfamilie uit Wijtschate. Vader Jos besluit zijn geld te beleggen bij neef Geoffrey. Intussen laat zoon Frank zijn Filipijnse vriendin Julita overkomen. Algauw steken onverwachte cultuurverschillen de kop op.
Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 3 - Wholemoal Alone

78 x
Frank belandt onschuldig in de gevangenis en heeft het er moeilijk mee. Jos en Ria voelen zich schuldig en doen alles wat ze kunnen om hun oudste zoon vrij te krijgen.   Steven ontdekt dat zijn vader de boerderij wil verkopen en is daar niet mee opgezet. Chantal start een onderzoek naar haar nieuwe baas.
49:00

Seizoen 3, Aflevering 2 - Beschuldigd Van Etwa

63 x
De familie Welvaert weet nu waarom Chantal de laatste tijd zo kil deed tegen hen: ze verdenkt hen ervan wiet te kweken. Ook Griet is op de hoogte en Steven moet ervoor zorgen dat zijn zwangere ex-vriendin haar mond houdt. Frank heeft andere zorgen aan zijn hoofd: Julita is zwanger van een drieling en heeft last van haar ho...
Archief