Eigen kweek

Afleveringen

Wat je nog niet wist over de Eigen kweek-kerstspecial

4,0 251 x
Wist jij dat zowel de maan als het haar van Steven helemaal niet echt zijn? Kom echt alles te weten over de kerstspecial van Eigen kweek!

Kerstspecial-bloopers

4,0 156 x
Ook met een topcast gaat het al eens mis op de set. De leukste bloopers hebben we voor jou verzameld.

"Is dat een misschien?"

4,0 246 x
Steven vraagt aan Fluppe om zijn vriendin Griet op te pikken op de kerstmarkt. Hij ziet meteen zijn kans om zijn charmes boven te halen.

Geen kerstkindje

3,5 275 x
Naast Julita is ook Chantal hoogzwanger. Ria hoopt op een kerstkindje, maar Chantal zit dat absoluut niet zitten. En daar heeft ze een goede reden voor.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.