Eigen Kweek

Laatste aflevering
46:06
Eigen Kweek

Frank belandt onschuldig in de gevangenis en heeft het er moeilijk mee. Jos en Ria voelen zich schuldig en doen alles wat ze kunnen om hun oudste zoon vrij te krijgen. Steven ontdekt dat zijn vader de boerderij wil verkopen en is daar niet mee opgezet. Chantal start een onderzo...

Eigen Kweek gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 3
48:46
De familie Welvaert weet nu waarom Chantal de laatste tijd zo kil deed tegen hen: ze verdenkt hen ervan wiet te kweken. Ook Griet is op de hoogte en Steven moet ervoor zorgen dat zijn zwangere ex-vriendin haar mond houdt. Frank heeft andere zorgen aan zijn hoofd: Julita is zwanger van een drieling en heeft last van haar h...
45:51
Chantal beseft dat de Welvaertjes wel degelijk wiet hebben gekweekt. Kan ze het bewijzen? Gedreven gaat ze aan de slag.
Seizoen 2
50:57
De broer van den Ollander heeft de Welvaertjes opnieuw in zijn macht. Hij weet niet dat Chantal hem in het vizier heeft en klaar staat om hem op te pakken. Ook de familie heeft geen idee. Redden ze zich een tweede keer uit een benarde situatie?
46:07
De broer van den Ollander zit veilig opgesloten in de hangar. Jos, Steven en Bernard doorzoeken zijn huis op zoek naar de bewijzen. Frank wil er allemaal niets mee te maken hebben.
44:36
Chantal gaat op zoek naar de wietkwekers die haar neergeslagen hebben. Ze heeft al een goede verdachte in het vizier. Frank vermoedt dat Jos opnieuw wiet aan het kweken is, maar doet een andere onaangename ontdekking.
44:01
Jos, Bernard en de broer van den Ollander krijgen een ongewenste gast in de loods. Frank heeft een minnares.
45:46
Nu de oranje wagen stuk is wil Julita "nen groten" auto aanschaffen. Jos probeert Steven uit de wietkweek te houden en Griet wil vaderlijke gevoelens opwekken.
43:46
Vier jaar later. Het leven in Wijtschate gaat zijn gewone gang tot de broer van den Ollander zijn opwachting maakt.
Seizoen 1
52:52
Julita is per ongeluk ontvoerd. Frank gaat tot het uiterste om zijn vriendin terug te krijgen. Jos heeft moeite met het crimineel-zijn en wil zijn wiet niet meer verkopen.
46:45
De wiet is gedroogd en klaar om te verkopen. Maar aan wie? Ondertussen duikt neef Geoffrey terug op. Ria wil hem zijn misstap vergeven, maar de rest van de familie denkt daar anders over.
44:22
Ria is kwaad op Jos omdat hij wiet kweekt. Ze is bij Frank ingetrokken, maar die wil van zijn ma af. Intussen zet Nenita Julita onder druk om samen met haar en het geld van Lucien terug naar de Filipijnen te trekken.
43:20
Op de parking van het zwembad van Poperinge betrapt Chantal Steven met wiet. Ria is hierdoor in alle staten en Jos krijgt schrik dat Ria achter zijn geheim gaat komen. Frank komt voor het eerst onder de mensen samen met zijn Julita. Hij neemt haar mee naar een receptie in de garage waar hij werkt.
47:01
Jos en Steven beginnen aan hun wietplantage en trekken in het geheim naar een growshop in Nederland. Frank wil samen met zijn Julita een gezellig uitstapje maken naar Brugge om hun relatie te verstevigen, maar zijn ma gaat mee...
46:21
De familie Welvaert is een sympathieke boerenfamilie uit Wijtschate. Vader Jos besluit zijn geld te beleggen bij neef Geoffrey. Intussen laat zoon Frank zijn Filipijnse vriendin Julita overkomen. Algauw steken onverwachte cultuurverschillen de kop op.
Archief