Europees Voetbal

Europees Voetbal gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Europees Voetbal

Liveverslag van een wedstrijd in de UEFA Europa Conference League. 1/4e finales (heenwedstrijden): Club Brugge - PAOK Saloniki.

2024
Liveverslag van de 1/8ste finale in de UEFA Europa Conference League tussen Club Brugge en Molde FK.
Verlopen
Liveverslag van een wedstrijd in de UEFA Europa Conference League. 1/8e finales (heenwedstrijden): Union SG - Fenerbahçe.
Verlopen
Liveverslag van een wedstrijd in de UEFA Europa Conference League: Play-offs (terugwedstrijd): Eintracht Frankfurt - Union SG. Commentaar: Filip Joos. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Maarten Vangramberen.
Verlopen
Samenvatting van een wedstrijd in de UEFA Europa Conference League. Play-offs (terugwedstrijd): KAA Gent - Maccabi Haifa.
Verlopen
Rechtstreeks verslag van een voetbalwedstrijd in de UEFA Europa Conference League. Play-offs (heenwedstrijd): Union SG - Eintracht Frankfurt, met commentaar door Peter Vandenbempt. Voor- en nabeschouwing wordt gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke.
Afleveringen 2023
Verlopen
Liveverslag van de wedstrijd tussen Union Saint-Gilloise en Liverpool FC, speeldag 6 in de groepsfase van de Europa League.
Verlopen
Liveverslag van een wedstrijd in de UEFA Europa Conference League. Groepsfase - matchdag 5: Fiorentina - KRC Genk. Commentaar: Filip Joos. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke.
Verlopen
Liveverslag van een wedstrijd in de UEFA Europa Conference League. Groepsfase - matchdag 4: Club Brugge - FC Lugano. Commentaar: Peter Vandenbempt. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke.
Verlopen
Liveverslag van een wedstrijd in de UEFA Europa Conference League. Groepsfase - matchdag 3: KRC Genk - Ferencváros. Commentaar: Filip Joos. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Maarten Vangramberen.
Verlopen
Liveverslag van een wedstrijd in de UEFA Europa League. Groepsfase - matchdag 2: Liverpool - Union. Met commentaar van Peter Vandenbempt. Voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke.
Verlopen
Liveverslag van de finalewedstrijd uit de UEFA Europa League. Finale: Sevilla - AS Roma. Met commentaar van Peter Vandenbempt. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Maarten Vangramberen.
Verlopen
Liveverslag van een wedstrijd uit de UEFA Europa League. 1/2e finales (terugwedstrijden): Sevilla - Juventus (verlengingen en strafschoppen zijn mogelijk). Met commentaar van Filip Joos. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke.
Verlopen
Liveverslag van een wedstrijd uit de UEFA Europa League. 1/2e finales (heenwedstrijden): Juventus - Sevilla. Met commentaar van Peter Vandenbempt. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Maarten Vangramberen.
Verlopen
Liveverslag van de terugwedstrijd in de kwartfinales van de Europa League tussen Union en Bayer Leverkusen. Met commentaar van Peter Vandenbempt en interviews door Eddy Demarez. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke met Gert Verheyen en Arnar Vidarsson als studiogasten.
Verlopen
Liverslag van de heenwedstrijd in de 1/4e finales tussen Bayer 04 Leverkusen en Union SG met commentaar van Filip Joos. Voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Maarten Vangramberen.
Verlopen
Liveverslag van een wedstrijd uit de UEFA Europa League. 1/8e finales (terugwedstrijden): Union SG - 1. FC Union Berlin (verlengingen en strafschoppen zijn mogelijk). Met commentaar van Filip Joos. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke. Studiogasten: Wesley Sonck en Gert Verheyen.
Verlopen
Liveverslag van een wedstrijd uit de UEFA Europa Conference League. 1/8e finales (heenwedstrijden): RSC Anderlecht - Villarreal.
Verlopen
Liveverslag van een wedstrijd uit de UEFA Europa Conference League. Knock-out ronde play-offs (terugwedstrijden): KAA Gent - Qarabag FK. Commentaar: Filip Joos Met voor-en nabeschouwing gepresenteerd door Maarten Vangramberen
Verlopen
Liveverslag van een wedstrijd uit de UEFA Europa Conference League. Knock-out ronde play-offs (heenwedstrijden): Loedogorets - Anderlecht.
Archief