Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Evil

Seizoen 1
40:38

Seizoen 1, Aflevering 13

4,4 19 x
Een sceptische klinisch psychologe onderzoekt samen met een priester in opleiding en een aannemer zogenaamde wonderen, bezetenheid van demonen en andere buitengewone gebeurtenissen.
40:45

Seizoen 1, Aflevering 12

4,0 14 x
Leland helpt de veroordeling van seriemoordenaar Orson Leroux. Kristen wordt voor de rechter geroepen terwijl haar dochten een hartoperatie ondergaat. David maakt de kwaardaardige kant van een vrouw mee.
40:20

Seizoen 1, Aflevering 11

4,0 9 x
Wanneer David zwaargewond raakt, is hij vastberaden om de dreigende aanwezigheid van de dood weg te jagen vanuit zijn ziektebed. Kristen en Ben gaan ondertussen met Kristens voorganger, Judy James, op zoek naar de dader.
40:47

Seizoen 1, Aflevering 10

4,0 14 x
Kristen, David en Ben onderzoeken een verraderlijk verslavend kerstliedje dat zich snel verspreidt onder studenten en de gevaarlijke relatie tussen online influencers en hun beïnvloedbare jonge volgers.
40:36

Seizoen 1, Aflevering 9

4,0 2 x
David is geschokt om te horen dat hij wordt aangeklaagd voor het toebrengen van ernstige psychische schade aan Caroline Hopkins nadat hij had geholpen bij haar uitdrijving. David twijfelt aan zijn toekomst als priester.
40:06

Seizoen 1, Aflevering 8

4,0 5 x
David herkent een symbool in de Poveglia Codex uit zijn vaders kunstwerk. Samen met Kristen gaat hij naar een afgelegen commune om de betekenis te onderzoeken en wat de link is met David's familie.
40:45

Seizoen 1, Aflevering 7

3,0 2 x
Wanneer Bridget een moord bekent tijdens haar uitdrijving, vraagt monseigneur Korecki aan Kristen, David en Ben om te onderzoeken of er nog openstaande zaken zijn die aan haar omschrijving voldoen en of de vrouw daadwerkelijk bezeten is.
40:46

Seizoen 1, Aflevering 6

4,0 17 x
De katholieke kerk vraagt Kirsten, David en Ben om te onderzoeken of een lokale profeet echt is. Ze zijn geschokt, wanneer ze een van haar visoenen tot leven zien komen. David worstelt met jaloezie.
39:44

Seizoen 1, Aflevering 5

3,0 8 x
Op Halloweennacht worden Kristen en David eropuit gestuurd om een exorcisme te beoordelen. Ben gaat naar zijn favoriete show, waar hij samen met mede-ongelovige Vanessa bovennatuurlijke vondsten ontkracht.
40:50

Seizoen 1, Aflevering 4

3,0 13 x
Kristen, Ben en David moeten het gedrag van de schijnbaar psychopathische negenjarige Eric evalueren. Ze hebben goede hoop dat ze Erics agressieve gedrag kunnen inperken. Het onderzoek raakt Kristen persoonlijk.
Archief