Extramy

Laatste aflevering
Extramy

In de laatste aflevering van Extramy sluit onze durfal aan bij een intensieve trainingssessie van de dames van Rugby Leuven. Ze passt en tackelt er op los, maar dat gebeurt niet zonder slag of stoot...

Extramy gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Vandaag duikt Amy het water in en waagt ze zich aan freestyle jetskiën. Slaagt ze erin samen met haar instructeur - Europees kampioen Niels Willems - een duo backflip te doen en zo een wereldrecord te vestigen?
Fasten your seatbelts want Amy gaat stuntvliegen. Lukt het haar om eigenhandig een looping te maken of worden de G-krachten haar te veel?
Wat als de dochter van een ex-Rode Duivel les krijgt van de zoon van de beste motorcrosser aller tijden? Dat zie je in de derde aflevering van Extramy! Amy lijkt in de wieg gelegd voor deze extreme sport... zolang ze haar koppeling niet vergeet, ten minste.
In deze aflevering dompelt Amy zich volledig onder in de wereld van uppercuts en low kicks. Ze laat zich hierin bijstaan door Carlos Schram, een voormalig wereldkampioen MMA en een expert op het gebied van vechtsporten én filmstunts.
Parachutespringen uit een vliegtuig is één ding, maar wat als je je vanuit een luchtballon in het diepe smijt? In deze aflevering zoekt Amy de hogere (sportieve) sferen op.
Archief