Extreme Weddings: Australia

Laatste aflevering
43:17
Extreme Weddings: Australia

Dory en Jared vliegen hun huwelijk in tijdens een bruiloft met als thema extreme sports. Andrew wil trouwen omringd door schapen, maar zijn bruid is er niet zo blij mee en is vooral bang.

Extreme Weddings: Australia gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
44:59
Een bruiloft op de oceaanbodem met 30 haaien als bruiloftsgasten en een aanstaande bruidegom die doodsbang is. De enige heidense trouwambtenaar van Australië kanaliseert de goden Thor en Odin.
43:58
In plaats van ze voor te lezen, zingen Brad en Gregson hun geloften. Terwijl het huwelijksfeest in volle gang is, worden de gasten opgeschrikt door een heuse flashmob.
Duncan en Petah plannen een wilde bruiloft met kamelen in de hitte van de outback van Australië. Een jong stel uit Sydney ontdekt dat ze de bruiloft van hun dromen hebben gewonnen boven op een bergtop.
43:47
Een bruid met grootse ideeën wil een glamoureuze bruiloft met zwevende taarten en ijssculpturen als decoratie. Brad en Quin zijn twee duikliefhebbers die duikend in het huwelijk treden.
Luke en Damien stappen in het huwelijksbootje met een buitengewoon extravagant huwelijksfeest. Jenny en Scott hebben een bruiloft met een rock-'n-roll-thema na dertig jaar samen te zijn geweest.
Archief