Blind Getrouwd Nieuw-Zeeland

Laatste aflevering
48:00
Blind Getrouwd Nieuw-Zeeland

Het is de allerlaatste dag van het experiment en iedereen komt nog een laatste keer samen om samen met experten Tony Jones en Stephanie Dowse terug te blikken op de ups en downs van hun avontuur.

Blind Getrouwd Nieuw-Zeeland gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
1:07:00
Alle deelnemers keren terug voor een reünie-etentje. Stefaan en Vicki hebben alvast verrassend nieuws: hoewel Vicki besloot om haar huwelijk met Stefaan stop te zetten, zijn ze contact blijven houden en proberen ze - uit het zicht van de camera's - uit te zoeken of een relatie toch niet zou kunnen werken. Het weerzien tuss...
44:00
De koppels nemen afscheid van elkaar en nemen even de tijd om te reflecteren over de afgelopen vier weken. Nadien is het tijd voor de ultieme beslissing: blijven ze getrouwd of scheiden hun wegen hier en nu?
43:00
De kennismaking met vrienden en familie zorgde her en der voor lastige vragen en twijfels. Ray en Jonathan hebben hierdoor besloten om een punt te zetten achter hun huwelijk. Jordan probeert een steun en toeverlaat te zijn voor Anna, die af te rekenen krijgt met online haatreacties. Carmen uit haar bezorgdheden over een ve...
48:00
Vicky en Stefaan bespreken de nasleep van het groepsetentje. Tussen Rose en Christopher gaat het goed, maar het gebrek aan aantrekkingskracht blijft hen wel zorgen baren. De koppels maken zich op voor de volgende verbintenisceremonie. Wie blijft er getrouwd en wie zet er een punt achter het experiment?
47:00
De vele confrontaties en spanningen op de meiden- en mannenavond zinderen nog na bij de koppels. Rose confronteert Christopher met zijn uitspraken en na een nieuwe discussie, besluit Ray alsnog zijn excuses aan te bieden aan Jonathan. Anna voelt zich verliefder dan ooit en ook Jordan voelt zich goed in hun huwelijk.
1:05:00
Op de eerste verbintenisceremonie werd duidelijk dat sommige relaties barsten vertonen. Om de banden opnieuw aan te halen besluiten enkele koppels een leuke date in te plannen. Vervolgens bereidt iedereen zich voor op de meiden- en mannenavond, die voor sommigen hopelijk wat perspectief kan brengen.
46:00
Na de eerste verbintenisceremonie keren de koppels huiswaarts. Vicky en Stefaan delen een romantisch momentje. Na een intense nacht brengen Ray en Jonathan de dag apart door. Jonathan gaat een koffie drinken met Rose, die haar hart lucht over de situatie met Chris. Jordan hoopt Anna warm te maken voor zijn hobby: motorspor...
49:00
Tijdens de eerste verbintenisceremonie krijgen de koppels de kans om open kaart te spelen en hun gevoelens uit te spreken. Blijven alle koppels getrouwd of zal iemand ervoor kiezen om het experiment te verlaten?
1:06:00
Na een turbulente nacht spreekt Jonathan af met familie en vrienden om zijn huwelijk met Ray te bespreken. Zij moedigen hem aan om grenzen te stellen. De koppels maken zich vervolgens op voor het eerste groepsetentje, maar niet iedereen is enthousiast. Anna vreest dat Vicky weer met Jordan zal flirten. Een opmerking van Ch...
43:00
De koppels wonen nu drie dagen samen en terwijl dit bij sommigen vlot verloopt, komen er bij andere koppels al lichte irritaties naar de oppervlakte. Na hun hevige ruzie tijdens de huwelijksreis vragen Ray en Jonathan advies aan de experts. Anna confronteert Jordan met iets dat de avond voordien gebeurd is en dat duidelijk...
44:00
De laatste dag van de huwelijksreizen is aangebroken. Terwijl Carmen en James op wolkjes lopen, zit er bij Ray en Jonathan duidelijk een haar in de boter. Beiden hebben het gevoel dat de ander hem niet begrijpt en er rijzen twijfels of hun huwelijk nog te redden valt. Stefaan organiseert een date voor hem en Vicky, in de h...
1:00:00
De koppels beginnen aan de volgende fase van het experiment: de huwelijksreizen op het tropische Fiji. Terwijl iedereen zijn intrek neemt in hun hotel, maken Anna en Jordan een wandeling op het strand om elkaar wat beter te leren kennen. Anna biecht meteen op dat slechte relaties ervoor hebben gezorgd dat ze niet snel iema...
1:04:00
Terwijl de andere koppels genieten van hun huwelijksreis, stappen de laatste twee koppels in het huwelijksbootje: Carmen Stimpson (25) & James Hardy (29) en Christopher Wilson (55) & Rosemary 'Rose' Cruickshank (44).
1:07:00
Anna en Jordan hebben er hun eerste nacht als getrouwd koppel op zitten en maken zich op voor hun huwelijksreis naar Fiji. Experten Tony en Stephanie matchen intussen vier nieuwe singles: Victoria Fuller (25) & Stefaan Nes (25) en Jonathan Trenberth (31) & Raymond Wedlake (31).
45:00
Tien singles leggen hun zoektocht naar de liefde in de handen van de experten en trouwen met een compleet onbekende. De eerste singles die aan elkaar gematcht worden, zijn de 25-jarige Anna Saxton en de 26-jarige Jordan Dare.
1:08:00
De koppels maken zich op voor de dinner party.
1:01:00
Niet bij alle koppels verloopt het samenwonen even vlot. Een van de koppels gaat de ultieme relatietest aan.
42:00
De koppels staan voor een nieuwe fase in het experiment: samenwonen. Zal dit de koppels dichter bij elkaar brengen of zorgen de invloeden van buitenaf voor strubbelingen?
1:02:00
Op het cocktailfeestje komen geheimen naar boven die bij sommige koppels voor de eerste barsten in de relatie zorgen. Vervolgens nemen de koppels deel aan hun eerste therapiesessie met de experten.
Archief