Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

F.C. De Kampioenen

F.C. De Kampioenen herbekijken

Seizoen 2
34:00

Seizoen 2, Aflevering 12 - Xavier Gekwetst

3,6 205 x
Boma doet bij Oscar zijn beklag over de verdediging van de ploeg. Vooral de keeper is een ramp. Hij vindt dat Oscar als trainer daar zijn conclusies uit moet trekken. Tijdens een training trapt Xavier DDT een bal in zijn maag. DDT schopt de bal woedend terug. Xavier krijgt de bal tegen het achterhoofd. Hij valt met zijn ho...
31:00

Seizoen 2, Aflevering 11 - De Controleur

4,0 108 x
Boma krijgt een belastingcontroleur op bezoek. Hij kan nog vlug DDT waarschuwen dat er onheil dreigt. Doortje is ongerust dat Pico tegen de lamp zal lopen met zijn tv-herstellingen en Oscar raakt in paniek over de in het zwart gekochte Bomaworsten. En Carmen vreest gepakt te worden voor haar zwartwerk bij Boma.
29:00

Seizoen 2, Aflevering 10 - De Ooievaar

4,0 87 x
Doortje denkt dat ze zwanger is. DDT denkt dat Doortje door Pico mishandeld wordt omdat ze naar de dokter gaat. Doortje belt Pascale om haar te vertellen dat ze in verwachting is. Ze vraagt Pascale het voorlopig stil te houden. Oscar hoort een deel van het gesprek en denkt dat Pascale zwanger is. Hij zal haar nu met extra ...
28:00

Seizoen 2, Aflevering 9 - Operatie Parkiet

4,3 52 x
Xavier moet op oefening naar het leger. Hij vreest dat er iets met zijn parkieten zal gebeuren, want Carmen heeft duidelijk laten blijken dat ze die grondig beu is. Bieke biedt Carmen aan de vogels enkele dagen mee naar huis te nemen en daar gaat Carmen graag op in. Maar Pascale blijkt allergisch te zijn voor vogels.
28:00

Seizoen 2, Aflevering 8 - Biekes Auto

4,5 50 x
Bieke is vervroegd teruggekomen uit Amerika. Ze gaat op zoek naar een job en een auto. DDT heeft net een "prachtoccasie" en wil die voor veel geld aan Bieke verkopen. Doortje vindt dat dit niet kan en wil tussenkomen.
30:00

Seizoen 2, Aflevering 7 - De Vriendin

4,0 107 x
Boma heeft een vriendin die bij hem past: Chantal de Graaf. Hij heeft ze bij een dom auto-ongeval leren kennen. Wanneer Chantal haar auto bij DDT laat herstellen vertelt ze hem dat Boma misschien wel eens het voetbalterrein zou kunnen verkopen. DDT ziet zijn dromen al in vervulling gaan: eindelijk zal hij zijn garage kunne...
34:00

Seizoen 2, Aflevering 6 - Fc Toneel

3,0 62 x
De Kampioenen komen op het idee een toneelstuk te spelen om wat meer geld in kas te krijgen. Sabine, een nichtje van Pascale wil bij de familie Crucke komen logeren. Nu dochter Bieke naar Amerika is zou dat normaal geen problemen geven.
29:00

Seizoen 2, Aflevering 5 - Carmen Rukt Op

4,3 48 x
Nu Xavier sergeant geworden is wil Carmen zich gedragen als een dure madam: zij zal bij DDT een sjiieke auto bestellen. Xavier moet voortaan bij een militaire ploeg spelen, en die spelen deze week tegen FC De Kampioenen.
30:00

Seizoen 2, Aflevering 4 - De Streep

4,0 42 x
Carmen en Xavier trekken mooi opgekleed naar een bal van het leger. Als blijkt dat ze niet binnen mogen omdat Xavier maar de graad van korperaal heeft dreigt Carmen ermee op te stappen. Boma zal proberen een bevriende kolonel aan te spreken om één en ander te regelen.
37:00

Seizoen 2, Aflevering 3 - Naar Amerika

3,0 88 x
Bieke heeft bericht gekregen dat ze voor een jaar naar Amerika mag. Ze vraagt zich af of haar ouders wel zullen toestemmen. De reis blijkt bovendien flink wat geld te kosten. Onverwacht kan DDT een beroemde keeper inschakelen voor een benefietmatch: Jean-Marie Pfaff.
Archief