F.C. De Kampioenen

Juli 2019
34:00

De nieuwe start

4,0 3 x
Na het vertrek van Oscar Crucke heeft Boma zichzelf uitgeroepen tot trainer. Hij wil de zaken zeer streng aanpakken, maar de spelers hebben dat niet zo begrepen. Het komt tot een conflict. Boma beslist ermee te stoppen en het veld te verkopen, bijvoorbeeld aan DDT.  DDT heeft ondertussen gezelschap van zijn neef Pol Detrem...
37:00

Here we come!

4,0 25 x
De Kampioenen ontvangen een brief uit Engeland. Boma leest de brief en meent dat De Kampioenen worden uitgenodigd om in Engeland een wedstrijd te gaan spelen. De spelersvrouwen willen van de gelegenheid gebruik maken om in Londen inkopen te gaan doen. DDT wil een motor uit Engeland invoeren en wil daarom absoluut mee. DDT ...
36:00

Radiosterren

3,0 12 x
Bij Radio Hallo is een uur zendtijd vrijgekomen. Marc belooft het programma aan Bieke. Maar zowel DDT, Oscar als Carmen denken dat zij een betere kandidatuur hebben en besluiten om hun kans te wagen. De beslissing komt uiteindelijk bij Boma te liggen.
36:00

De scheidsrechter

4,0 12 x
DDT volgt een cursus om scheidsrechter te kunnen worden. Op die manier denkt hij De Kampioenen het leven zuur te kunnen maken. Wanneer De Kampioenen voor een levensbelangrijke match staan, stelt DDT voor om de scheidsrechter om te kopen.
32:00

Het jubileum

4,0 5 x
Oscar en Pascale zijn 25 jaar getrouwd. Bieke bereidt samen met de Kampioenen een verrassingsfeestje voor om dit jubileum te vieren. Oscar en Pascale verdenken elkaar ervan deze belangrijke datum te zijn vergeten en trachten zich door de speciale keuze van een geschenk op mekaar te wreken. Ondertussen krijgt Bieke het aan ...
38:00

Liefdesverdriet

3,0 18 x
Marc Vertongen van Radio Hallo hoort dat het uit is tussen Bieke en haar vrijer. Marc vraagt raad aan Oscar, maar Oscar denkt dat het over voetbal gaat en adviseert hem "direct aan te vallen". Marc probeert dit, maar het loopt natuurlijk mis.  Ook bij Boma gaat Marc zijn licht opsteken. Boma denkt dat Marc een oogje heeft ...
33:00

Bieke solo

4,5 9 x
Bieke is het beu dat ze steeds onder haar voeten krijgt omdat ze te laat thuiskomt. Wanneer Bieke dan ook nog eens doorheeft dat Pascale in haar brieven neust, stapt ze het thuis af en zoekt ze een onderkomen.
27:00

Cinema, cinema

4,0 8 x
Oscars vroegere klasgenoot Gentil De Schepper heeft nog een filmpje over Oscars mislukte carrière bij de Rode Duivels. Gentil wil met dit filmpje wraak nemen op Oscar.
28:00

De aanranding

2,5 18 x
Pascale wordt op een avond aangevallen en kan haar aanrander een klap op zijn hoofd verkopen. Als DDT de volgende dag een kanjer van een blauw oog heeft, wordt hij de hoofdverdachte.
32:00

Rode vlekjes

4,0 17 x
Oscar, Doortje en enkele anderen worden geplaagd door rode vlekjes en jeuk. Nero, de hond van Carmen, wordt ervan verdacht de vlooien verspreid te hebben. De ouders van het nieuwe vriendje van Bieke komen op bezoek.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.