F.C. De Kampioenen

2018
35:00

Bij Xavier

Verlopen 4,0 99 x
Carmen zit helemaal onder de stress: zij wil haar winkel openen, maar er moet nog zoveel in orde gebracht worden. Xavier voelt aankomen dat hij alle dagen vroeg zal moeten opstaan om de kranten aan te nemen. Hij vreest ook op zijn vrije dagen in de winkel te moeten staan. Bieke wil hem helpen door een vriend acteur langs te sturen om als zogenaamde arbeidsinspecteur aan Carmen duidelijk te maken dat Xavier niet in haar winkel mag werken. Pascale ziet de wereld rooskleuriger, want zij heeft tijd...
37:00

Vermist

Verlopen 4,0 37 x
Carmen is alles wat beu en vindt dat haar leven geen zin meer heeft.  Als ze verneemt dat de uitbaatster van een plaatselijke krantenwinkel is overleden, wil ze het winkeltje overnemen, maar Xavier ziet dat helemaal niet zitten.  Carmen trekt tijdelijk in bij Pol en Doortje om Xavier zich eenzaam te laten voelen, maar Xavier mist haar minder dan zij verwacht.  Bovendien raakt Xavier verliefd op een zekere Daisy, een vrouw waar ook DDT een oogje heeft op laten vallen ...
34:00

De symphatiekste

Verlopen 3,0 55 x
Op DDT's poort is het opschrift 'DDT OK CARS' veranderd in 'DDT WC CARS'. Dimitri is hierover behoorlijk boos en denkt dat de Kampioenen daar voor iets tussen zitten.  Midden in zijn woede krijgt DDT bezoek van een afgevaardigde van het middenstandverbond. Men is bezig met een actie om het imago van de garagehouders op te vijzelen. Als DDT hoort dat de sympathiekste garagist 100.000 frank zal krijgen, wringt hij zich in allerlei bochten om bij de Kampioenen sympathiek over te komen. Dat komt he...
42:00

Het huwelijk

Verlopen 4,5 49 x
De mannen zitten op de morgen van het huwelijk nog in de gevangenis.  Het wordt een grote opdracht voor De Kampioenen om Mark op tijd toonbaar te krijgen om voor het altaar te verschijnen. Fernand probeert op allerlei manieren om toch maar op het feest uitgenodigd te worden. Dit lukt hem bijna.
34:00

Vrijgezellenavond

Verlopen 2,0 36 x
De mannen willen een vrijgezellenavond voor Marc organiseren, maar dat zien de vrouwen niet zitten.  Met een list willen de mannen hun plannen toch doorzetten.  Pascale zit in een identiteitscrisis. Nu Bieke gaat trouwen voelt ze zich oud en versleten. Niemand kan haar helpen.
Afleveringen 2017
34:00

Het lied

Verlopen 4,5 75 x
Bieke vindt maar geen geslaagd nummer voor hun openingsdans. Mark besluit om samen met De Kampioenen zelf een lied op te nemen. Hij doet daarvoor een beroep op Miguel Wiels.  Fernand wil ook graag meezingen. Boma ontmoet Isabelle, een vertegenwoordigster in sportpakken. Hij wil bij haar nieuwe uitrustingen voor de spelers kopen om haar zo voor zich te winnen.  Ook de vrouwen willen in het nieuw gestoken worden. Wanneer Boma dat weigert, gaan onze vrouwen over tot actie.
34:00

De moeders

Verlopen 4,0 34 x
Billie denkt er niet aan om iets voor zijn moeder te kopen voor Moederdag. Doortje concludeert hieruit dat Billie haar niet meer graag ziet. Ze doet dan ook haar uiterste best om Billie terug voor zich te winnen. Ze wil zijn vriendin worden. De moeders van Mark en Bieke zijn vast van plan om van de bruiloft een groot feest te maken. Dit tot grote wanhoop van Bieke.
37:00

Het cadeau

Verlopen 4,5 82 x
Een collega duivenmelker van Fernand, een gemeenteraadslid, wil een voorstel indienen om voetballen te verbieden wanneer de duiven moeten vallen. De Kampioenen gaan hiertegen in het verweer. Bieke en Mark krijgen van Mark zijn ouders hun begrafenisonderneming als huwelijksgeschenk. Mark en Bieke moeten hier op een beleefde manier vanaf geraken.
33:00

Verloofd

Verlopen 4,0 74 x
Mark wil Bieke ten huwelijk vragen, en wil dat op een originele manier doen. Xavier helpt hem hier bij.  De andere Kampioenen vermoeden echter dat Mark een ander heeft en willen Bieke beschermen.  Fernand denkt dat Maurice Pascale ten huwelijk gaat vragen en schakelt Boma in. Pascale is in de wolken met het nakende aanzoek.
35:00

Op vrijersvoeten

Verlopen 2,0 74 x
Op vrijersvoeten van F.C. De Kampioenen is uitgezonden op zaterdag 25 november 2017 om 20:45 uur en was te zien op Eén.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.