F.C. De Kampioenen

Augustus 2018
39:00

Amen en uit

4,0 9 x
Nu Maurice en Pascale een koppel zijn, overweegt Boma - in een dronken bui - om te stoppen met F.C. De Kampioenen en het veld en het café te verkopen.  Pol is in alle staten, maar Boma wil enkel doorgaan met De Kampioenen als Pol voor een breuk kan zorgen tussen Pascale en Maurice.  Tijdens de training is Mark zijn trouwring kwijtgespeeld. Mark vreest de reactie van Bieke. Samen met Xavier gaat hij op zoek naar de ring. Fernand vindt de trouwring van Mark. Uiteraard probeert Fernand er eerst mu...
37:00

Nonkel Gilbert

4,0 16 x
Maurice kan Pascale niet vergezellen naar een klassenreünie omdat zijn moeder hem weer eens opeist. Pascale vindt het niet meer leuk om altijd maar op de tweede plaats te komen.  Op aanraden van Bieke besluit ze om Maurice van hetzelfde laken een pak te geven. Wanneer Maurice haar mee uitvraagt naar een activiteit van zijn hengelclub, verzint ze dat ze voor haar zieke nonkel Gilbert moet zorgen. Pascale heeft echter helemaal geen nonkel Gilbert.… Misschien weet Fernand raad….  Xavier kan zijn g...
38:00

13 augustus 2018

3,0 12 x
13 augustus 2018 van F.C. De Kampioenen is uitgezonden op maandag 13 augustus 2018 om 20:07 uur en was te zien op Eén.
38:00

Valentijn

4,0 2 x
Boma moet op zoek naar een nieuwe kuisvrouw nadat Carmen haar ontslag gegeven heeft. Barbara, een Oost-Europese schone, biedt zich aan.  Maar of zij werkelijk een aanwinst is, zal nog moeten blijken. Pascale loopt op wolkjes want ze viert haar eerste Valentijn met Maurice.  Ze is echter diep teleurgesteld als blijkt dat Maurice helemaal niets gepland heeft. Ook bij Pol en Doortje lijkt Valentijn dit jaar in mineur te zullen verlopen.
33:00

10 augustus 2018

3,0 39 x
Boma is woedend wanneer Carmen alle producten van Boma zijn vleesverwerkingsbedrijf uit haar frituur gooit en in zee gaat met één van zijn concurrenten. Carmen laat het niet aan haar hart komen, want haar frituur draait als nooit tevoren.  Wanneer na de voetbalwedstrijd alle tegenstanders van De Kampioenen in het ziekenhuis belanden met een voedselvergiftiging, gaan de poppen aan het dansen. De douche van Mark en Bieke is defect. Bieke krijgt Fernand zo ver dat hij een spiksplinternieuwe douche...
40:00

9 augustus 2018

2,5 15 x
De grasmaaier van De Kampioenen laat het afweten op een wel heel ongelegen moment. Ondanks het niet aflatende gezeur van Pol, is Boma niet van plan om weer in zijn zak te tasten.  Kan Doortje redding brengen wanneer ze de eerste prijs wint met een tombola? Billie is verliefd op Leentje, een meisje dat samen met hem op de kinderboerderij werkt. Als blijkt dat Leentje van tattoos houdt, wil Billie er ook eentje laten zetten.
40:00

8 augustus 2018

3,0 20 x
Boma is het geklungel van zijn ploeg meer dan beu en hij schakelt Frank Casteleyns, een mental coach, in om tot betere resultaten te komen.  Met succes zo blijkt, want De Kampioenen winnen zelfs een tornooi. Helaas zit er voor Carmen en Bieke ook een keerzijde aan de medaille.  Fernand, die aanvankelijk niet geloofde in de aanpak van de mental coach, is jaloers op het succes van De Kampioenen. Fernand hoopt dat Frank hem kan helpen een hoger omzetcijfer te realiseren.
34:00

6 augustus 2018

4,0 23 x
Doortje wil dolgraag dat Billie mee in het kerkkoor komt zingen. Hij kan het koor verrijken met zijn stem én hij kan daar deftige meisjes leren kennen.  Billie stemt in, op voorwaarde dat hij een brommer krijgt. Doortje haar plan verloopt niet zoals ze het verwacht.  Fernand krijgt bezoek van de moeder van DDT die hem haar liefde verklaart. Fernand neemt haar in huis omdat ze bereid is in zijn zaak te investeren. De Kampioenen willen de moeder van DDT zo vlug mogelijk weg.
38:00

3 augustus 2018

4,5 34 x
Er komt haast geen volk meer kijken naar de wedstrijden van F.C. De Kampioenen. Pol wijt dit aan het feit dat De Kampioenen geen zittribune hebben.  Wanneer Boma weigert om een tribune te betalen, stelt Pol voor om dan maar het geld uit de clubkas te nemen. Pol zijn idee stuit echter op verzet van de vrouwen. Zij willen met de inhoud van de clubkas immers op reis naar Venetië.  Bieke vindt het niet normaal dat ze nog altijd niet zwanger is. Ze beslist om zich samen met Mark te laten testen in d...
33:00

2 augustus 2018

3,5 35 x
Het vogeltje van Xavier is van zijn stokje gedraaid. De dierenarts wijt dat aan het feit dat Carmen rookt. Om in de toekomst erger te voorkomen, zal Carmen moeten stoppen met roken.  Billie heeft een nieuw lief: Moonbeam. Moonbeam is veganiste. Wanneer Doortje een vreemde ontdekking doet in Billie zijn boekentas en Saartje zich begint te moeien, is het voor Doortje snel duidelijk: Billie zit aan de drugs.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.