Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Fairly Odd Parents

April 2020

Seizoen 7 (Feeënidool (deel 2))

3,0 2 x
Cosmo en Wanda winnen de wedstrijd om peetouders te mogen worden, maar worden met een sloopkogel bewerkt door Norm, zodat hij peetouder mag worden van Chester. Timmy zorgt ervoor dat Norm niet vrij komt.

Seizoen 7 (Feeënidool)

3,0 0 x
Norm de lampgeest wil de plek van de Feeënpeetouders innemen zodra ze ontslag nemen. Hij verzint een plan om Cosmo en Wanda weg te werken Om de Feeënpeetvader van Timmy te worden moet hij eerst een zangwedstrijd in Feeënland winnen.

Seizoen 7, Aflevering 1 (Nega Timmy / Love at First Height)

3,0 0 x
Timmy doet precies het tegenovergestelde van wat zijn ouders zeggen...

Seizoen 7, Aflevering 10 (Hassle in the Castle / Remy Rides Again)

3,0 1 x
Seizoen 7, Aflevering 10 (Hassle in the Castle / Remy Rides Again) van Fairly Odd Parents is uitgezonden op donderdag 2 april 2020 om 8:25 uur en was te zien op Nickelodeon.

Seizoen 7, Aflevering 11 (Stinkmagie / Timmy TV)

3,0 0 x
Wanneer Timmy rommel moet opruimen, doet hij wat ieder kind zou willen doen: het gewoon weg wensen. // Timmy is het onwetende onderwerp geworden van de meest populaire TV serie "Timmy TV".

Seizoen 7, Aflevering 13 (Verhuizen / Directeur Wanda)

4,0 0 x
Mam verkoopt het huis van de Turners om te gaan wonen in het dure Krassenaar. De Bewoners daar worden gehersenspoeld door het drinken van melk. // De vader van Wanda ontvoerd door Mamma Cosmo.

Seizoen 7, Aflevering 3 (You Doo / Just Desserts)

4,0 1 x
Seizoen 7, Aflevering 3 (You Doo / Just Desserts) van Fairly Odd Parents is uitgezonden op donderdag 2 april 2020 om 8:25 uur en was te zien op Nickelodeon.

Seizoen 7, Aflevering 5 (De gemaskerde goochelaar / De Itemjacht)

4,0 0 x
Seizoen 7, Aflevering 5 (De gemaskerde goochelaar / De Itemjacht) van Fairly Odd Parents is uitgezonden op donderdag 2 april 2020 om 8:25 uur en was te zien op Nickelodeon.

Seizoen 7, Aflevering 6 (Blondas Have More Fun! / Five Days of Flarg)

3,0 3 x
Seizoen 7, Aflevering 6 (Blondas Have More Fun! / Five Days of Flarg) van Fairly Odd Parents is uitgezonden op donderdag 2 april 2020 om 8:25 uur en was te zien op Nickelodeon.

Seizoen 7, Aflevering 7 (Verjaardswens / Wordt Jong, West Man)

4,0 0 x
Timmy wenst dat Cosmo en Wanda de rest van de dag Tootie's verjaardagsfeeën zijn. // Hoofdrolspeler van de superhelden serie Katman 'Adam West', heeft nooit een echte jeugd gehad. Timmy wenst dat Adam weer een kind kan zijn.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.