Fairly Odd Parents

Fairly Odd Parents herbekijken

Seizoen 1
23:00

Seizoen 1, Aflevering 20 - Goudcrockje en de drie eerlijke beren / Chique de Friemel

4,3 157 x
Nog een kampeertrip loopt mis wanneer meneer Crocker en de eerlijke beren opduiken. / De ouders van Timmy en Chloe laten hen niet meer samen omgaan vanwege hun sociale verschillen.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 19 - Gecertificeerde Superoppas Deel 1 & 2

4,3 31 x
Chloe ontmoet Poef voor het eerst als hij in de voorjaarsvakantie thuiskomt van school. / Cosmo en Wanda winnen een gratis Frans diner, dus Chloe mag op Poef en zijn vrienden passen. Alles gaat goed totdat Vicky opduikt.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 18 - Nitwitten / Dimmsdale's got talent?

3,0 22 x
Meneer en mevrouw Turner willen hun huwelijksgeloften hernieuwen tijdens een cruise. / Er wordt een talentenjacht georganiseerd in Dimmsdale en iedereen mag meedoen, maar Timmy heeft geen talent.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 17 - Crocken in huis / Slome saus

4,0 46 x
Mevrouw Crocker laat meneer Crocker voor het eerst alleen thuis, dus roept hij Timmy op om hem te leren plezier te hebben. / Chloe wil het aanwezigheidsrecord verbreken op school.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 16 - Paplantis / Chloe regeert!

4,0 19 x
Timmy en Chloe redden de onderwaterstad Atlantis van een gevaarlijk 'zeemonster'. / Timmy heeft er spijt van dat hij wenste dat Chloe de monitor van de school was, als hij ziet hoe serieus ze de job neemt.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 15 - Hazen overeind / De Koolveld kaper

4,0 27 x
Ondanks Timmy's sterke waarschuwing, wenst Chloe dat het zogenaamde "gevaarlijke" klassenkonijntje vrij was. / Chloe neemt haar toevlucht tot stelen wanneer Timmy's vader de enige Koolveld koopt die ze nodig heeft om haar verzameling aan te vullen.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 14 - Space-Kapap / Baalzomer

3,0 22 x
De Eekhoornscouts gaan de ruimte in om een vlag te planten in onbekend gebied. / Chloe geeft haar zomer op voor onderzoek. Ze doet gekke wensen in haar slaap.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 13 - Kat en muis / Stuk van de oude Crock

3,0 34 x
Timmy en Chloe moeten een depressieve Katman helpen zijn vriendin te bewijzen dat hij een echte superheld is. / Meneer Crocker leert zijn neef een feeënvanger te zijn.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - Voorjaarsvakantie / Dimmsdale Dwaas

4,5 21 x
Timmy en Chloe zouden willen dat hun families samen konden gaan kamperen, wat een vete tussen hun ouders veroorzaakt. / Chloe wenst dat ze een ouder kan zijn zodat ze met Timmy naar Dimmsdale Dwaas kan gaan.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - Feeën Congres / Het hongerspel

3,0 24 x
Meneer Crocker maakt klonen van Cosmo en Wanda om toegang te krijgen tot een feeënconventie. / Timmy wenst dat Chloe de kans krijgt om haar favoriete dystopische film zelf te kunnen beleven, maar hij heeft er snel spijt van als iedereen honger heeft.
Archief