Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Fairly Odd Parents

September 2020

Seizoen 6, Aflevering 2 (Missie Feebabysit / Haarorkaan)

3,0 5 x
Timmy past een avondje op Poef, zodat Cosmo & Wanda even bij kunnen komen. // Timmy wil niet naar de kapper, maar pap heeft een hekel aan hippiehaar. Timmy wenst een onknipbaar kapsel.

Seizoen 6, Aflevering 7 (De feeën peetspelen)

4,0 3 x
De anti- feeën, de dwergen en de feeën willen wel eens weten wie er de beste is. Timmy komt met het voorstel om een grote competitie te organiseren.

Seizoen 7, Aflevering 13 (Verhuizen / Directeur Wanda)

4,0 12 x
Mam verkoopt het huis van de Turners om te gaan wonen in het dure Krassenaar. De Bewoners daar worden gehersenspoeld door het drinken van melk. // De vader van Wanda ontvoerd door Mamma Cosmo.

Seizoen 7 (Feeënidool (deel 2))

4,0 3 x
Cosmo en Wanda winnen de wedstrijd om peetouders te mogen worden, maar worden met een sloopkogel bewerkt door Norm, zodat hij peetouder mag worden van Chester. Timmy zorgt ervoor dat Norm niet vrij komt.

Seizoen 7 (Feeënidool)

1,5 10 x
Norm de lampgeest wil de plek van de Feeënpeetouders innemen zodra ze ontslag nemen. Hij verzint een plan om Cosmo en Wanda weg te werken Om de Feeënpeetvader van Timmy te worden moet hij eerst een zangwedstrijd in Feeënland winnen.

Seizoen 7, Aflevering 3 (You Doo / Just Desserts)

4,0 6 x
Seizoen 7, Aflevering 3 (You Doo / Just Desserts) van Fairly Odd Parents is uitgezonden op donderdag 3 september 2020 om 5:33 uur en was te zien op Nickelodeon.

Seizoen 7, Aflevering 5 (De gemaskerde goochelaar / De Itemjacht)

4,0 5 x
Seizoen 7, Aflevering 5 (De gemaskerde goochelaar / De Itemjacht) van Fairly Odd Parents is uitgezonden op donderdag 3 september 2020 om 5:33 uur en was te zien op Nickelodeon.

Seizoen 5, Aflevering 1 (Crash Nebula)

4,0 7 x
Seizoen 5, Aflevering 1 (Crash Nebula) van Fairly Odd Parents is uitgezonden op donderdag 3 september 2020 om 5:33 uur en was te zien op Nickelodeon.

Seizoen 5, Aflevering 2 (Back to the Norm / Teeth for Two)

3,0 4 x
Timmy's leraar krijgt een magische lamp..

Seizoen 5, Aflevering 9 (Escape from Unwish Island / The Gland Plan)

3,0 5 x
Seizoen 5, Aflevering 9 (Escape from Unwish Island / The Gland Plan) van Fairly Odd Parents is uitgezonden op donderdag 3 september 2020 om 5:33 uur en was te zien op Nickelodeon.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.