Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Fairly Odd Parents

Seizoen 9

Seizoen 9, Aflevering 17 (Crocken in huis / Slome saus)

3,0 10 x
Moeder Crocker is niet thuis en Meneer Crocker geeft met behulp van Timmy een feest. // Timmy neemt Chloe mee naar de nieuwste taco stand.

Seizoen 9, Aflevering 5 (De jeukende sjerp / Vissen uit 't water)

4,0 6 x
Chloe wordt Beste Burger van Dimmsdale. Daarna krijgt ze vreselijke jeuk van een huiduitslag. Iedereen denkt dat 't stress is, maar klopt dat wel? // Pap wil een grote vis vangen, maar Cloe wenst dat de vissen zich kunnen verdedigen.
22:00

1. De grote feeëndeelpaniek

4,0 1 x
Timmy Turner moet zijn feeënpeetouders delen met zijn nieuwe buur Chloe.
22:00

10. Wie is wie? / Gek & gevaarlijk

4,0 4 x
Timmy en Chloe wisselen van plaats, maar wanneer Cosmo de toverstokken verliest, lopen ze het risico voor altijd verwisseld te zijn. / Papa en Timmy gaan naar een filmfestival om samen tijd door te brengen.
22:00

11. Feeën Congres / Het hongerspel

3,0 1 x
Meneer Crocker maakt klonen van Cosmo en Wanda om toegang te krijgen tot een feeënconventie. / Timmy wenst dat Chloe de kans krijgt om haar favoriete dystopische film zelf te kunnen beleven, maar hij heeft er snel spijt van als iedereen honger heeft.
22:00

12. Voorjaarsvakantie / Dimmsdale Dwaas

3,0 3 x
Timmy en Chloe zouden willen dat hun families samen konden gaan kamperen, wat een vete tussen hun ouders veroorzaakt. / Chloe wenst dat ze een ouder kan zijn zodat ze met Timmy naar Dimmsdale Dwaas kan gaan.
22:00

13. Kat en muis / Stuk van de oude Crock

3,0 5 x
Timmy en Chloe moeten een depressieve Katman helpen zijn vriendin te bewijzen dat hij een echte superheld is. / Meneer Crocker leert zijn neef een feeënvanger te zijn.
22:00

14. Space-Kapap / Baalzomer

3,0 2 x
De Eekhoornscouts gaan de ruimte in om een vlag te planten in onbekend gebied. / Chloe geeft haar zomer op voor onderzoek. Ze doet gekke wensen in haar slaap.
22:00

15. Hazen overeind / De Koolveld kaper

4,0 3 x
Ondanks Timmy's sterke waarschuwing, wenst Chloe dat het zogenaamde "gevaarlijke" klassenkonijntje vrij was. / Chloe neemt haar toevlucht tot stelen wanneer Timmy's vader de enige Koolveld koopt die ze nodig heeft om haar verzameling aan te vullen.
22:00

16. Paplantis / Chloe regeert!

4,0 0 x
Timmy en Chloe redden de onderwaterstad Atlantis van een gevaarlijk 'zeemonster'. / Timmy heeft er spijt van dat hij wenste dat Chloe de monitor van de school was, als hij ziet hoe serieus ze de job neemt.
Archief