Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Fairly Odd Parents

Januari 2021

Seizoen 7 (Feeënidool (deel 2))

4,0 1 x
Cosmo en Wanda winnen de wedstrijd om peetouders te mogen worden, maar worden met een sloopkogel bewerkt door Norm, zodat hij peetouder mag worden van Chester. Timmy zorgt ervoor dat Norm niet vrij komt.

Seizoen 7, Aflevering 13 (Verhuizen / Directeur Wanda)

4,0 2 x
Mam verkoopt het huis van de Turners om te gaan wonen in het dure Krassenaar. De Bewoners daar worden gehersenspoeld door het drinken van melk. // De vader van Wanda ontvoerd door Mamma Cosmo.

Seizoen 7, Aflevering 15 (Slimme aanval! / Operatie L.O.L)

3,0 3 x
Timmy's pap wordt slim gewenst, maar wordt dan ook liefdeloos. // Remy Buxaplenty lokt Timmy naar een soort tuchtschool onder het mom dat het daar altijd lol is.

Seizoen 7, Aflevering 17 (Die goeie ouwe tijd / Verloren toekoms)

4,0 5 x
Opa komt op Timmy passen. Voordat ze het weten zitten Timmy en Opa in een oude tekenfilm, waar ze avonturen beleven. // Timmy wenst zich naar de toekomst. Eerst lijkt alles prachtig, maar dat blijkt niet zo te zijn.

Seizoen 7, Aflevering 18 (Timmy de Barbaar / Juffrouw Zonlicht)

4,0 4 x
Jorgen leest Blinky voor. Het is het verhaal van Timmy de Barbaar. // Meneer Crocker wordt vervangen door juffrouw Zonlicht, maar ze blijkt juffrouw Zwartgal te zijn die op feeën jaagt.

Seizoen 7 (Feeënidool)

1,5 2 x
Norm de lampgeest wil de plek van de Feeënpeetouders innemen zodra ze ontslag nemen. Hij verzint een plan om Cosmo en Wanda weg te werken Om de Feeënpeetvader van Timmy te worden moet hij eerst een zangwedstrijd in Feeënland winnen.

Seizoen 5, Aflevering 1 (Crash Nebula)

4,0 4 x
Seizoen 5, Aflevering 1 (Crash Nebula) van Fairly Odd Parents is uitgezonden op donderdag 7 januari 2021 om 3:57 uur en was te zien op Nickelodeon.

Seizoen 5, Aflevering 10 (Gedoe in het Kasteel / Remy is er weer)

3,0 3 x
Timmy neemt een kijkje in het kasteel in de vissenkom waarin Cosmo en Wanda leven. // Remy keert terug en heeft een plan om meer tijd door te brengen met Timmy.

Seizoen 5, Aflevering 11 (Stinkmagie / Timmy TV)

3,0 2 x
Wanneer Timmy rommel moet opruimen, doet hij wat ieder kind zou willen doen: het gewoon weg wensen. // Timmy is het onwetende onderwerp geworden van de meest populaire TV serie "Timmy TV".

Seizoen 5, Aflevering 2 (Terug naar de Norm / Wisselen)

3,0 1 x
Timmy's leraar krijgt een magische lamp. // Jorgan wil Timmy's enorme melktand gebruiken om de Tandenfee ten huwelijk te vragen.
Archief