Familie

Laatste aflevering
25:00
Familie

Hanne heeft het lastig. Vanessa krijgt slecht nieuws te horen over CoBrew en ontdekt tegelijkertijd dat Mathias is weggelopen uit het revalidatiecentrum. Cédric en Raven besluiten Jill te volgen en doen een ontdekking.

Familie gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 33
25:00
Jelle begint onder ogen te zien dat zijn festival misschien niet tijdig klaar zal geraken. Zjef en Rudi zijn zenuwachtig voor hun nieuw afspraakje. Joris probeert onder het congres in Zürich uit te komen zodat hij zijn plan kan verderzetten.
25:00
Joris zaait verder onrust in de familie. Zijn plan lijkt te werken, tot Lars roet in het eten gooit. Zjef hoopt dat Cédric hem en Rudi weer op date zal vragen. Jan is in de zevende hemel wanneer hij gevraagd wordt om een interview te geven.
25:00
Stefanie zoekt raad bij Hanne over wat ze moet doen met Lars. Ze wil de confrontatie uit de weg gaan. Rudi en Zjef gaan op double date met Cédric en Jill. Cédric maakt zich ondertussen zorgen over wat Jill te verbergen heeft. Hij zoekt antwoorden bij Jelle.
24:00
Joris zet zijn plannen verder en probeert ruzie te stoken. Samira is verward door Benny's plotse bocht. Lars heeft geen boodschap meer aan contact met Benny. Hanne krijgt verrassend bezoek. Jelle probeert zijn festival te regelen, maar hij beseft dat hij zijn visie zal moeten aanpassen.
25:00
Raven ontdekt dat Jill niet bij Cédric is blijven slapen, zoals ze had beweerd. Hij besluit Cédric op de hoogte te brengen. Véronique vertelt Joris over wat de familie Van den Bossche ooit heeft meegemaakt. Louise lijkt zich om Hanne te bekommeren, maar Joris probeert opnieuw onrust te stoken.
25:00
Rudi en Zjef worden wakker met een kater. Cédric heeft iets te vieren met Jill. Jan wil Hanne verdedigen bij Véronique, maar zij kan zijn ongezouten mening niet appreciëren. Jamila probeert Jelle met beide voeten op de grond te houden.
23:00
Jelle maakt de naam van zijn topact voor het Dreamcatcher-festival bekend. Véronique en Jan stellen zich openlijk vragen. Mieke maant Véronique aan om zich te verzoenen met Hanne. Zij is dat echter niet van plan. Louise vindt steun bij Joris. Benny krijgt de volle laag van Hanne.
25:00
Vanessa gaat de confrontatie aan en uit haar vermoedens. Lars ziet af. Raven probeert er zo veel mogelijk voor hem te zijn. Benny weet op een slinkse manier een afspraak met Stefanie te maken. Zij wil echter niets meer met hem te maken hebben.
25:00
Rudi en Zjef willen het koppeldaten nog een kans geven, maar Zjef wil geen collega's van Wolff & Bos meer uitnodigen. Benny neemt een drastische beslissing. Hanne heeft Mieke iets te bekennen. Louise is woedend wanneer ze van Joris te horen krijgt dat Hanne gelogen heeft.
24:00
Jelle vindt dat Cédric hem in de steek laat. Hij wil Anna en Albert overtuigen om extra te investeren in de DreamCatcher. Samira wil dat Stefanie met Benny praat, maar zij wil hem niet meer zien.
25:00
Louise wil dat Jelle zijn nek uitsteekt voor zijn beste vriend, maar die houdt vol dat hij geen kamp wil kiezen. Vanessa hoort dat Mieke een contractvoorstel heeft gekregen van Vermeulen. Hij maakt de dames duidelijk dat CoBrew op de ondergang afstevent.
25:00
Lars hoort van Raven dat Stefanie met hem naar een feestje is geweest. De twijfels over zijn relatie groeien en hij spreekt Stefanie erover aan. Bij CoBrew nemen verschillende medewerkers ontslag.
25:00
Jan wordt verrast in de Jan & Alleman. Rudi heeft een goed verjaardagscadeau voor Zjef in gedachten. Véronique laat Mieke weten dat ze nog een appeltje te schillen heeft met Hanne. Hanne en Samira staan oog in oog met elkaar. Joris gooit nog meer roet in het eten.
25:00
Een discussie tussen Hanne en Brahim escaleert verder. Ook Louise is woedend op Hanne. Het voorval vreet ook aan Samira. Cédric wil weten waarom Jill haar thuis zo verborgen houdt en bombardeert haar met vragen. Mieke doet een vreemde ontdekking.
25:00
Zjef en Rudi vallen door de mand. Brahim wil Hanne op haar plaats zetten, maar Louise probeert hem tegen te houden. Joris wakkert Brahims verontwaardiging over Hanne subtiel aan. De ruzie escaleert en loopt uit de hand.
25:00
Louise legt zich erbij neer dat ze niet mee kan naar Londen. Véronique wil nog niet opgeven. Ze confronteert Hanne. Jill is in de war door de veranderende houding van Véronique. Mieke wil weten wanneer Vanessa terugkeert naar CoBrew. Het antwoord is ontnuchterend.
25:00
Jill ketst Cédrics voorstel af. Véronique krijgt onverwacht nieuws. Lars is ten einde raad over Benny. Véronique raadt hem aan om zich te focussen op Stefanie zodat hij ook haar niet verliest. Zjef beseft dat hij nog een extra geheim moet bewaren.
24:00
Zjef dreigt zich te verspreken over Hannes zwangerschap. Hij voelt zich geviseerd. Véronique hoort een gesprek tussen Rudi en Hanne over Zjef en trekt de verkeerde conclusies. Cédric verontschuldigt zich bij Jill voor zijn moeder. Vanessa krijgt hard nieuws te horen.
25:00
Tussen Lars en Benny dreigt het tot een aanvaring te komen. Lars wil Stefanie troosten, maar zij is liever alleen. Mieke staat voor moeilijke onderhandelingen bij CoBrew. Jelle wil alles op alles zetten voor zijn project, maar Louise vindt het geen goed idee dat hij zijn studies laat vallen.

Familie: de langstlopende Vlaamse soap

Familie is een Vlaamse televisieserie die al sinds 30 december 1991 wordt uitgezonden op VTM. Daarmee is het de langstlopende Belgische soapserie. Op 1 februari 2013 werd de 5000ste aflevering uitgezonden. De soap kent een uitgebreide cast, waar Jef De Smedt (Jan Van den Bossche) en Annie Geeraerts (Anna Dierckx) al sinds het begin deel van uitmaken. Andere castleden in Familie zijn onder meer Sandrine André (Veronique Van den Bossche), Roel Vanderstukken (Benny Coppens), Jasmijn Van Hoof (Stefanie Coppens), Kürt Rogiers (Lars De Wulf), Cathérine Kools (Leen Van den Bossche), Marianne Devriese (Evy Hermans) en Vincent Banić (Guido Van den Bossche).

Het begint in Familie allemaal met Pierre Van den Bossche en Anna Dierckx, de ouders van drie kinderen: Guido, Jan en Rita. Wanneer hun kinderen volwassen beginnen te worden, krijgen Pierre en Anna tweemaal schokkend nieuws: hij is ongeneeslijk ziek en zij is opnieuw zwanger. Nog voor hun dochter Marleen geboren wordt, overlijdt Pierre. Bij de start van de serie is Marleen een volwassen vrouw, die aan de modeacademie studeert. Anna treurt nog dagelijks om het verlies van haar echtgenoot Pierre, maar is ook trots op Guido, die zijn eigen elektronicabedrijf, VDB Systems, opgericht heeft. Ondertussen geeft de familie ook leiding aan een holding waarin een confectieketen (VDB Fashion) en enkele broodjeszaken (VDB Foodbar) zijn opgenomen. Ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches wordt op de voet gevolgd. In de loop der jaren zijn ook andere personages meer in beeld gebracht.

Familie speelt zich voornamelijk af in en rond de stad Mechelen. De soap wordt onder meer gefilmd in het huis van Trudy, waar ze samen met haar man Bart, dochter Louise en stiefzoon Jelle woont. Ook zien we het appartement van Jan, boven zijn café Jan & Alleman, waar hij samen met Linda woont. Viv werkt in het café, dat tevens dienst doet als de stamkroeg van de familie Van den Bossche en vrienden. Ook dochter Leen woonde met haar zoontje Arthur en haar voormalige partner Faroud in het appartement. Agnes trof ten slotte een regeling met haar broer, Mathias, waarna Patrick en zijn schoonzoon Benny, na haar vertrek in haar huis mochten blijven wonen. Het atelier van Patrick grenst aan de woning.

De soap Familie kenmerkt zich door een groot aantal huwelijken, sterfgevallen, en ingewikkelde relaties en familiebanden. Vaak drukt de jongere generatie haar stempel op de gebeurtenissen: de kinderen die in de beginjaren van de serie werden geboren, zijn opgegroeid tot volwassenen met elk hun eigen leven.

Archief