Fatal Attraction

Laatste aflevering
Fatal Attraction

Zowel in het heden als in het verleden moet Dan de gevolgen van zijn daden onder ogen zien. Beth en Arthur nodigen Mike en Dan uit voor een brunch en daar komen enkele geheimen aan het licht.

Fatal Attraction gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Dan bereidt zijn nieuw proces voor en deelt zijn gevonden informatie met de mensen die het meest geraakt werden door zijn eerdere veroordeling.
De wereld van Dan stort in wanneer hij gearresteerd wordt voor de moord op Alex. Hij richt zich tot een onverwachte bondgenoot voor hulp.
Na de dramatische gebeurtenis besluit Dan zijn affaire met Alex op te biechten aan Beth. Alex gaat intussen steeds driester te werk.
Terwijl de familie zich probeert te settelen in hun nieuwe woonst, leidt Beth potentiële kopers rond in hun vorige huis. Ondertussen kan ze zich niet ontdoen van het gevoel dat er iets niet pluis is in haar huwelijk. En net dan slaat de tragedie toe.
Dan neemt contact op met zijn ex-vrouw Beth. Samen met Mike start hij bovendien een zoektocht naar bewijsmateriaal om zijn onschuld te bewijzen. Hun onderzoek leidt hen tot bij Broker.
Zijn passioneel avontuurtje met Alex draait anders uit dan gedacht voor Dan, wanneer duidelijk wordt dat ze heel andere plannen met hem heeft dan ze liet uitschijnen. In het heden moeten vrienden en familie wennen aan de terugkeer van Dan in hun leven. Ellen praat erover met haar therapeut.
Vijftien jaar nadat hij gearresteerd werd voor de moord op Alex Forrest, wordt Dan Gallagher voorwaardelijk vrijgelaten. Hij neemt meteen contact op met zijn vervreemde dochter Ellen en is vastberaden om zijn onschuld te bewijzen. In het verleden drijft een verpletterende nederlaag Dan ertoe om voor het eerst contact te zo...
Archief