Films Bij VTM

Laatste aflevering
Films Bij VTM

Michael Mason is een Amerikaanse zakkenroller die in Parijs woont. Op een dag steelt hij een tas die meer bevat dan alleen maar een portemonnee en wordt hij opgejaagd door de CIA. Sean Briar, de agent die op de zaak wordt gezet, beseft al snel dat Michael slechts een pion is in ...

Films Bij VTM gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Juni 2024
Nieuw

El Houb

De Marokkaans-Nederlandse Karim keert naar zijn ouderlijk huis terug om zijn ouders te vertellen dat hij op mannen valt. Na jaren schone schijn ophouden is het hoge woord er eindelijk uit.
Emmanuelle reist haar echtgenoot Jean achterna naar Bangkok, waar hij een diplomatieke functie heeft. Naast de andere diplomatenvrouwen voelt zij zich een groentje. Zeker op seksueel vlak hebben zij al de wildste avonturen achter de rug.
Zes individuen die elkaar niet kennen, gaan elk afzonderlijk in op een mysterieuze uitnodiging voor een escaperoom. Al snel bevinden ze zich in een situatie op leven en dood. Om te kunnen ontsnappen zullen ze moeten samenwerken en op zoek moeten gaan naar aanwijzingen.
Wanneer Evan Baxter tot senator wordt verkozen, verhuist hij van Buffalo naar Washington. Zijn politieke roeping is van korte duur, want hij wordt aangesproken door God. Hij wil dat Evan een ark bouwt, net zoals Noah dat deed. Deze ark zal hem en de dieren beschermen tegen de aankomende zondvloed. Evan begint aan het impos...
Nadat ze Owen Shaw en zijn crew hebben verslagen, keren Dominic, Brian en de rest van de bende terug naar de VS, waar ze de draad van hun oude leven weer oppakken. Maar Shaws oudere broer Deckard zweert wraak voor zijn broer, die in een coma is beland.
Erin Grant verliest na haar scheiding het hoederecht over haar dochter Angela. Ze wil tegen het vonnis in beroep gaan, maar om aan geld te geraken is ze verplicht te gaan strippen in een nachtclub. Op een avond doet een man haar een voorstel: hij wil Erin helpen haar dochtertje terug te krijgen door een belangrijk congresl...
Aster Nzeyimana sprak met Rode Duivels Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku in het Proximus Basecamp in Tubeke, waar ze zich voorbereiden op het EK in Duitsland, over hun verwachtingen, hun persoonlijk leven, carrière en hun toekomst als voetballer.
Op een dag krijgen Karen, Kathleen en Kristel een uitnodiging van een koning en koningin uit een sprookjesrijk. K3 mag zingen op de verjaardag van prinses Fleur. Maar de prinses is niet onder de indruk en gedraagt zich verwend.
Kolonel Trautman zoekt Vietnamveteraan John Rambo op. Hij vraagt hem voor een speciale missie in Afghanistan. Een selecte eenheid van het Amerikaanse leger biedt er hulp aan de rebellen in hun strijd tegen de Russen. Rambo bedankt voor de eer.
Oorlogsveteraan John J Rambo wordt ten onrechte gearresteerd door de sheriff van een klein Amerikaans stadje. Op het politiebureau krijgt John traumatische terugblikken van de oorlog in Vietnam en raakt door het dolle heen. Hij begint een oorlog.
Oorlogsveteraan John Rambo krijgt kans op gratie en zoekt in Vietnam naar Amerikaanse gevangenen die worden vastgehouden door de communisten. Hij vecht daarbij tegen Vietnamese en Russische soldaten.
Na zeven jaar eenzame opsluiting wordt Jake Green vrijgelaten uit de gevangenis. Hij zint op wraak op de man die zijn schoonzus doodde en hem in de cel deed belanden, de gewelddadige casino-eigenaar Dorothy Macha. Jake waagt zich in het gokcircuit en vergaart in een mum van tijd bakken geld. Nadat Jake Macha in het bijzijn...
Evie heeft geen ouders meer en wil meer te weten komen over haar familie. Ze neemt een DNA-test en ontdekt dat ze familie heeft in het VK. Ze ontmoet haar welgestelde familie, maar leert gaandeweg hun gruwelijke geheimen.
FBI-agent Ronald Fleury moet een team samenstellen om de terrorist te pakken die verantwoordelijk is voor een zelfmoordaanslag op Amerikanen in Saoedi-Arabië. Ze hebben slechts een week de tijd om in de terreurgroep te infiltreren, maar de lokale autoriteiten zitten helemaal niet op Amerikaanse hulp te wachten. Voor hen is...
Na een lawine komt de ervaren alpiniste Annie Garrett met haar team vast te zitten in een spelonk op de beruchte K2, de op een na hoogste bergtop ter wereld. Haar broer, natuurfotograaf Peter Garrett, zet een levensgevaarlijke reddingsmissie op het getouw, maar hij worstelt met een trauma uit het verleden.
Het verhaal achter het explosieve succes en de onvermijdelijke val van 's werelds eerste smartphone. De BlackBerry was een succes begin jaren 2000, maar moest later opboksen tegen de krachtige concurrentie uit Silicon Valley.
Henry, een legendarische ex-huurmoordenaar, leeft nu afgezonderd in een bos aan een meer. Zijn rust wordt verstoord wanneer het zwaargewonde meisje Melody plots voor zijn deur staat. Haar komst brengt ook zijn eigen leven in gevaar.
Nieuw

Dief!

Frans Van Reeth was gedurende meer dan vijftien jaar een van de beruchtste en kleurrijkste figuren uit de Belgische misdaadwereld. Hij was nooit gewapend. Zijn inbraken waren spectaculair en gedurfd, maar meestal ook onvoldoende voorbereid zodat Van Reeth de helft van zijn leven in strafinstellingen sleet. Vijf keer slaagd...
Nadat ze elk een rampzalige relatie hebben beëindigd, besluiten headhunter Jamie en haar nieuwe klant Dylan om seksmaatjes te worden. Ze beloven elkaar om ermee te stoppen wanneer een van beiden emotioneel gebonden raakt. In het begin gaat alles goed, maar al snel worden de twee verliefd en moeten ze erachter zien te komen...
Archief