Films Bij VTM

Laatste aflevering
Films Bij VTM

Politici Bart De Wever en Paul Magnette kijken elkaar recht in de ogen en worden door presentatoren Stef Wauters en Caroline Fontenoy het vuur aan de schenen gelegd over hun toekomstvisie op ons land.

Films Bij VTM gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Mei 2024
De geschorste bodyguard Michael Bryce geniet van vakantie in Capri, maar zijn rust wordt verstoord door Sonia Kincaid. Zij roept zijn hulp in om haar man, huurmoordenaar Darius, te bevrijden uit de handen van gangsters. Wanneer ze Darius gered hebben, wordt het trio echter opgepakt door Interpol-agent O'Neill, die hen dwin...
Rechercheur John McClane vliegt van New York naar Los Angeles om de kerstdagen door te brengen bij zijn vrouw Holly. Net wanneer McClane zijn vrouw op haar werk bij de Japanse multinational Nakatomi wil verrassen, dringen terroristen het gebouw binnen. Alle aanwezigen worden gegijzeld, maar McClane kan zich net op tijd ver...
In zijn eerste vol-avondshow probeert Jeroen met zijn aanstekelijke tongval op z'n eentje de wereld rondom hem te begrijpen. Jeroen neemt je, met de nodige fantasie en absurditeit, mee in zijn zoektocht naar de ware ik.
Kristel gaat naar een luxueuze beautyfarm, terwijl Josje en Karen stiekem in het dierenhotel helpen bij Bas, op wie de drie meisjes verliefd zijn. Maar als de gps'en van K3 per ongeluk verwisseld worden, komen ze toe op de verkeerde bestemming.
Miyagi Ryota is een tiener uit Okinawa, Japan, die gekweld wordt door het tragische verlies van zijn oudere broer. Hij worstelt met vragen over eigenwaarde en het doel van het leven terwijl hij zich verdiept in basketbal, de sport waar hij en zijn broer een passie voor hadden.
Wanneer documentairemaker Zoe hoort dat haar jeugdvriend Kazim gekozen heeft voor een traditioneel gearrangeerd huwelijk, besluit ze hier een documentaire over te maken. Gaandeweg slaan de twijfels toe.
Zartan, die zich heeft vermomd als president van de Verenigde Staten, brengt het G.I. Joe-team met valse beschuldigingen in nauwe schoentjes. Bovendien heeft hij alle wereldleiders in zijn macht, met als gevolg een naderende wereldoorlog. Hij schakelt intussen enkele handlangers in, die de overgebleven Joe's moeten uitscha...
1957. Indiana Jones raakt verwikkeld in een complot van de Sovjets om de geheimen te ontrafelen achter enkele mysterieuze kristallen schedels.
Californië, 1975. Starsky en Hutch, twee eigenzinnige speurders, worden samen op pad gestuurd nadat er op het strand van Bay City een lijk werd gevonden. Het duo komt al snel een drugshandel op het spoor. Via informant Huggy Bear komen ze te weten dat de invloedrijke zakenman Reese Feldman er wat mee te maken heeft.
Nieuw

2012

In 2009 worden aanwijzingen uit het Maya-tijdperk gevonden die voorspellen dat de wereld op 21 december 2012 zal vergaan. Wanneer schrijver Jackson Curtis met zijn gezin op uitstap is in het Yellowstone-natuurpark, ontdekt hij dat die voorspelde apocalyps wel eens voor heel binnenkort zou kunnen zijn.
Nieuw

E.T.

De tienjarige Elliott woont samen met zijn moeder, oudere broer Michael en zusje Gertie in een buitenwijk van Los Angeles. Op een dag ontdekt hij in de tuin een buitenaards wezentje. Ze schrikken zich allebei te pletter, maar voelen meteen vriendschap voor elkaar. Elliott noemt het wezentje E.T. en verbergt hem in een kast...
Dom, Brian en hun crew zijn nog steeds voortvluchtig na hun vorige inbraak. Ze wonen nu verspreid over de hele wereld, maar schokkend nieuws van Hobbs brengt hier verandering in. Hij is een criminele organisatie op het spoor en heeft ontdekt dat Letty, de dood gewaande vriendin van Dom, een belangrijke rol speelt binnen de...
Chuck, een verstokte vrijgezel, en familieman Larry zijn collega-brandweermannen en onafscheidelijke vrienden. Op een dag vraagt Larry aan Chuck om een samenlevingscontract te ondertekenen, zodat zijn kinderen recht zouden hebben op een uitkering indien hij vroegtijdig zou sterven. Ze besluiten zich uit te geven als homoko...
Fabiola ziet argwanend toe hoe de relatie tussen haar vader en haar 14-jarige dochter zich ontwikkelt. Ze heeft geen bewijzen, maar haar gevoel waarschuwt haar dat er iets mis is.
Wanneer een bank op gewelddadige wijze overvallen wordt, wijst alles erop dat topman Hubert er iets mee te maken heeft. Het FBI-team dat de zaak onderzoekt, ontdekt echter dat de overval deel uitmaakt van een grote samenzwering en dat het geld bij goede doelen terechtkomt.
Barney Ross staat aan het hoofd van een team huurlingen, de Expendables. Die krijgen de opdracht om een Latijns-Amerikaans eiland te infiltreren en een einde te maken aan het schrikbewind van een wrede dictator. Eenmaal ter plaatse komen de mannen er al snel achter dat dit allesbehalve een routineklus wordt.
2001. De Mauritaniër Mohamedou Ould Slahi wordt na de terreuraanslagen van 9/11 door de Amerikaanse regering opgepakt en zonder enige vorm van rechtspraak en zonder aanklacht opgesloten in Guantanamo Bay. De idealistische advocate Nancy Hollander en haar assistente Teri Duncan nemen Mohamedou's zaak aan en zetten alles op ...
Anna werkt als vroedvrouw in een ziekenhuis . Een jonge Russische vrouw sterft in haar handen tijdens een geboorte. Anna is bezorgd over de toekomst van de baby en start een zoektocht naar mogelijke familieleden.
Evenementenplanner Victoria kijkt er enorm naar uit om de bruiloft van haar beste vriendin te organiseren in Parijs. Wanneer ze ontdekt dat haar ex een date meebrengt, komt Victoria opnieuw in contact met haar vroegere Franse pennenvriend.
Archief