Follow the Money

Afleveringen
50:00

Aflevering 10

Verlopen 2,0 1 173 x
De media storten zich op het nieuws van het faillissement van Energreen. Tijdens alle commotie gaan Mads en Alf op zoek naar bewijsmateriaal.
50:00

Aflevering 9

Verlopen 3,0 1 321 x
Alf begraaft Mia en is vol van spijt, maar hij raakt van zijn zelfbeklag af wanneer Mads een ongelooflijke ontdekking doet.
50:00

Aflevering 7

Verlopen 3,0 1 669 x
Jens Kristian licht Mads en Alf in over de illegale opstart van Energreen.
50:00

Aflevering 8

Verlopen 3,0 1 043 x
De minister van Justitie oefent dwang uit op Nanna en wil dat ze de zaak tegen Energreen afsluit. Nanna zet op haar beurt druk op Mads en Alf.
58:29

Aflevering 6

Verlopen 3,0 1 213 x
Mia raakt zwaargewond en is in kritieke toestand. Maar haar artikel over Energreen is toch uitgebracht en richt de schijnwerpers op het management.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.