Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Game Of Talents

Mei 2021
1:03:00

2. Koen en Katja

4,0 44 x
Koen Wauters en de Nederlandse actrice-presentatrice Katja Schuurman strijden tegen elkaar, elk bijgestaan door een onbekende landgenoot. Wie het beste kan raden welke verborgen en vaak verrassende talenten de kandidaten op het podium komen uitvoeren verdient een mooie geldprijs.
1:03:00

1. Nora en Jandino

2,8 58 x
Nora Gharib en de Nederlandse comedian Jandino Asporaat proberen hun buikgevoel aan te spreken om Sarah uit Leuven en Jelleke uit het Nederlandse Driel naar de overwinning te loodsen. Ze worden getrakteerd op een straffe show waarin talenten komen rappen, trampolinespringen, doggydancen, kunstrolschaatsen, elektrische gita...
1:03:00

3. Lukas en Bilal

4,0 6 x
Standup-comedian Lukas Lelie en de Nederlandse acteur-zanger Bilal Wahib strijden tegen elkaar, elk geflankeerd door een onbekende landgenoot. Wie het beste kan raden welke verborgen en vaak verrassende talenten de kandidaten op het podium komen uitvoeren verdient een mooie geldprijs.
1:20:00

4. An en Dennis

4,5 22 x
Presentatrice An Lemmens en de Nederlandse presentator-dj Dennis Weening nemen het tegen elkaar op, elk geflankeerd door een onbekende landgenoot. Wie het beste kan raden welke verborgen en vaak verrassende talenten de kandidaten op het podium komen uitvoeren verdient een mooie geldprijs.
1:15:00

5. Laura en Gers

4,0 57 x
Powerliften, opera, daf drum, popping, karate, sport aerobics en freestyle voetbal: dat zijn de zeven talenten die de show stelen vandaag. Welke kandidaat komt welk talent uitvoeren? Aan Aäron (30) uit Dadizele en Nederlander Joram (34) om dat uit te zoeken. Zij worden vakkundig bijgestaan door Laura Tesoro en Gers Pardoel...
1:15:00

6. Andy en Nienke

3,0 28 x
Het grote podium wordt ingenomen door mensen met een uitzonderlijk, maar verborgen talent. De kandidaten rekenen op de deskundige hulp van Andy Peelman en de Nederlandse vlogster-presentatrice Nienke Plas om te ontdekken welk talent dit wel mag zijn.
Archief