Game Of Thrones

April 2018
54:00

Aflevering 1

3,0 37 x
Aflevering 1 van Game Of Thrones is uitgezonden op maandag 16 april 2018 om 22:36 uur en was te zien op Q2.
54:00

Aflevering 1

4,0 8 x
De pas uitgeroepen Koning van het Noorden Jon Snow bouwt samen met zijn zus Sansa Stark een dubbele defensie uit. Naast de oorlog met de Lannisters en de onderlinge machtspolitiek tussen de verschillende families, focust Jon zich op de opkomende invasie van de White Walkers en de Night King. Samwell Tarly is op zoek naar hulpmiddelen voor Jons strijd en ontdekt cruciale informatie. In King's Landing moet Cersei alles op alles zetten om de Lannisters op de felbegeerde IJzeren Troon te houden. On...
December 2016
47:00

Aflevering 7

3,3 280 x
De High Sparrow heeft een nieuw doelwit in het vizier. Jon, Sansa en Davos rekruteren de Wildlingen en Huis Mormont om Winterfell aan te vallen, maar ze hebben nog steeds minder manschappen dan de Boltons. Jaime komt aan bij Riverrun en gaat de confrontatie aan met een held. Arya bedenkt een plan. Het Noorden wordt wakker geschud door een belangrijk moment.
55:00

Aflevering 8

4,5 87 x
Tyrion zoekt hulp bij een vreemde bondgenoot. Arya staat voor een nieuwe uitdaging en krijgt de kans om zichzelf te bewijzen. Brienne komt aan bij Riverrun en probeert een missie tot een goed einde te brengen. Nadat Jaime dreigt om Edmure's zoon te doden, beveelt Edmure de Tully's om de wapens neer te leggen.
56:00

Aflevering 9

4,0 97 x
In de omgeving van Winterfell ontmoeten de legers van Jon en Ramsay elkaar op het slagveld. Ondertussen verliest Davos iets dierbaars. Daenerys ontmoet de slavenhandelaars om te onderhandelen en moet een belangrijke keuze maken.
1:04:00

Aflevering 10

3,0 119 x
Het proces van Cersei begint. Daenerys begint aan een nieuw hoofdstuk en maakt zich klaar om koers te zetten naar Westeros. Davos confronteert Melisandre met de dood van Shireen. Bran krijgt een visioen en ontdekt een lang bewaard geheim. In Dorne ontmoet Varys Olenna Tyrell en Ellaria Sand om een alliantie te vormen tussen hun huizen en Daenerys tegen de Lannisters.
54:00

Aflevering 5

4,0 139 x
Sansa ontmoet Littlefinger in Mole's Town, vlak bij Castle Black, waar hij haar een mooi voorstel doet. Tyrion gaat op zoek naar een vreemde, maar bijzondere bondgenoot. Bran komt in een visioen heel wat te weten en Brienne vertrekt op missie naar Riverrun in opdracht van Sansa. In Braavos traint Arya nog steeds met het Wicht, maar ze krijgt een nieuwe kans om zichzelf te bewijzen.
49:00

Aflevering 6

4,0 91 x
Een oude vijand laat plots weer van zich horen. Sam en Gilly bereiken het landgoed van zijn familie in Horn Hill op weg naar de Citadel, maar het bezoek loopt niet zoals gepland. Arya staat voor een moeilijke keuze. Jaime probeert Margaery te redden en gaat de confrontatie aan met de Hoge Mus.
November 2016
56:00

Aflevering 4

4,0 76 x
Jon besluit zuidwaarts te gaan met de Wildlingen en de bevriende huizen van Stark op te roepen om Winterfell terug in te nemen. Tyrion sluit een deal met de slavenmeesters van Slaver's Bay, maar Missandei en Grey Worm zijn niet akkoord. Jorah en Daario komen aan in Vaes Dothrak, waar ze voor een moeilijke opdracht staan. Jaime en Cersei proberen de High Sparrow te stoppen.
49:00

Aflevering 3

3,0 104 x
Daenerys heeft een afspraak met de toekomst, terwijl Bran een duik neemt in het verleden. Tommen gaat ondertussen de confrontatie aan met de High Sparrow. Arya zet haar training met het Wicht verder om Niemand te worden en Ramsay ontvangt een speciaal geschenk van Smalljon Umber.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.