Geldwolven

Laatste aflevering
40:00
Geldwolven

Fraude-expert Frank De Jong leeft volgens een vast en veilig patroon. Maar na enkele tegenslagen lijkt hij zowel thuis als op het werk de grip te verliezen. Hij stelt zijn eerlijkheid in vraag en gooit het roer om.

Geldwolven gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
42:00
Frank zet alles op alles om zijn ultieme plan uit te voeren. Als het lukt kunnen ze hun vel redden, maar als er ook maar iets fout loopt kunnen ze voor jaren achter de tralies verdwijnen. Eerlijk duurt te lang, hopelijk gaat het deze keer niet te snel.
42:00
Er hangt hen een gigantische schadevergoeding boven het hoofd. Chris wil Eline terug en Frank probeert de brokken te lijmen met zijn dochter. In een ultieme poging het tij te doen keren, bedenkt Frank een ambitieus plan.
40:00
Eline heeft niet alleen belangrijk nieuws voor Chris, met haar komst komen ook een aantal geheimen aan het licht. Wanneer er in Spanje een echte keverplaag uitbreekt vallen de drie vrienden door de mand.
42:00
Frank, Chris en Mickey keren terug naar Spanje om er een fake bedrijf op starten. Alles loopt volgens plan en het geld stroomt binnen. Maar dan komt er onverwacht bezoek uit België.
43:00
Chris en Mickey nemen Frank mee naar Spanje om te ontspannen. Chris krijgt gevoelens voor de aangereden Eline die zich steeds meer herinnert van het ongeval. Frank broedt op een nieuw plan.
42:00
Frank en Chris proberen hun dramatische avond te vergeten. Ondanks hun schuldgevoel beslist Chris hun slachtoffer op te zoeken. Net als ze alles onder controle lijken te hebben, stort Franks wereld als een kaartenhuis in elkaar.
41:00
Tegenpolen Frank en Chris slaan de handen in elkaar, maar blijken niet het verhoopte dreamteam. Wanneer Frank een kapitale inschattingsfout maakt, neemt hun samenwerking een fatale wending.
Archief