Geluksdag

Laatste aflevering
Geluksdag

Mae is 8 jaar en ze weet al heel goed wat ze wil: modeontwerpster worden. Ze tekent haar eigen ontwerpen uit en samen met haar oma maakt ze de coolste creaties. Steffi en Sven verraste haar met een dag vol mode.

Geluksdag gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Alixe is 10 jaar en staat elke dag op haar skateboard. Het is haar grote droom om later mee te doen aan de Olympische spelen. Steffi en Sven zorgen alvast voor een goede voorbereiding daarop.
In Geluksdag bezorgen Steffi Mercie en Sven De Ridder 6 kinderen met een passie, de dag van hun dromen. In deze aflevering is dat Ben. Hij is 11 jaar oud en weet echt alles over insecten. Steffi en Sven nemen hem mee naar de Zoo, maar die weten zelf niet wat hen te wachten staat!
In Geluksdag bezorgen Steffi Mercie en Sven De Ridder 6 kinderen met een passie, de dag van hun dromen. In deze aflevering is dat Arnaud. Hij is 10 jaar en is gek van snelle wagens. Voor een rijbewijs is hij nog iets te jong uiteraard, dus hadden Steffi en Sven een goed plan om hem toch te laten racen.
In Geluksdag bezorgen Steffi Mercie en Sven De Ridder 6 kinderen met een passie, de dag van hun dromen. In deze aflevering is dat Mats. Hij is 11 jaar en weet alles van voetbal. Zelf speelt hij ook voetbal, maar het liefst wil hij later voetbalcommentator worden. Misschien dat Steffi en Sven hem hier al een handje mee kunn...
In Geluksdag bezorgen Steffi Mercie en Sven De Ridder 6 kinderen met een passie, de dag van hun dromen. In deze aflevering is dat Emma. Ze is 10 jaar oud en houdt enorm veel van muziek. Ze gaat al zingend slapen en staat al zingend op. Wat zouden Steffi en Sven voor haar in petto hebben vandaag?
Archief