Golden Girls

Laatste aflevering
23:00
Golden Girls

Terwijl Blanche geen date kan krijgen, heeft Rose een date met een professor. De date bevalt Rose niet helemaal, omdat hij veel slimmer is dan zij en dat wordt pijnlijk duidelijk. Ook de mensen waar hij zich mee omringt zijn slimmer dan haar.

Golden Girls gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 5
23:00
Dorothy begint een relatie met een succesvolle acteur. Wanneer hij haar iets belangrijks te vertellen heeft, denkt zij meteen dat hij haar ten huwelijk gaat vragen. Hij heeft haar echter iets anders te melden.
23:00
Rose kan geen gebruik meer maken van het pensioen van haar ex-man en gaat daarom op zoek naar een baantje dat beter betaalt.
23:00
De dochter van Blanche, Rebecca, kondigt aan dat ze zwanger gaat worden, maar niet op de natuurlijke manier. Blanche probeert vanalles om haar dochter op andere ideeën te brengen.
23:00
Dorothy probeert nog steeds te achterhalen waarom ze zich zo futloos voelt. Blanche is bezig met haar boek, maar dat wordt niet wat ze ervan verwacht had.
23:00
Dorothy heeft totaal geen energie meer om nog iets te doen. Ze bezoekt de ene dokter na de andere, maar ze krijgt altijd hetzelfde te horen. Ze mankeert namelijk niets.
Seizoen 4
24:00
De meisjes zijn van plan een royaal bod op het huis te accepteren.
23:00
Een rijke Japanse zakenman biedt aan het huis te kopen.
24:00
Twee vrienden van Sophia komen op bezoek uit Sicilië met de onthulling dat Dorothy en hun dochter, Gina, misschien verwisseld zijn bij de geboorte.
23:00
Terwijl de meiden zich voornemen om tijdig in vorm te geraken voor een strandfeestje, mijmeren ze over eerdere pogingen die ze ondernamen om hun doelen te behalen.
23:00
Sophia bevrijdt haar vriendin Lillian uit een bejaardentehuis dat nog erger is dan Shady Pines. Ondertussen besluit Blanche haar werkbonus te gebruiken om haar borsten te laten vergroten.
24:00
Niemand gelooft Rose wanneer ze zegt dat haar jongere zus Holly een echte lastpak is.
24:00
Rose probeert haar verslaving aan pijnstillers in de kiem te smoren. Ondertussen worden Dorothy en Sophia aangeworven voor een rolletje in een tv-spot voor een pizzeria.
24:00
Dorothy geeft zichzelf de schuld wanneer haar vriendin en oud-klasgenote Trudy plotseling overlijdt tijdens het tennissen.
24:00
Sophia krijgt geld in handen dat op een depositorekening moet worden gestort, maar in de plaats daarvan doet ze er een extravagante aankoop mee.
23:00
Rose is ervan overtuigd dat Bob Hope haar echte vader is en dat hij zal aantreden als ceremoniemeester op een liefdadigheidsevent.
24:00
Dorothy neemt Sophia mee naar Walt Disney World voor wat qualitytime, maar Sophia wil in plaats daarvan in de Space Mountain. Ondertussen werken Rose en Blanche samen aan een kinderboek.
24:00
De valentijnsdates van de dames hebben hen allemaal laten zitten, dus houden ze een onderonsje met kaastaart en halen ze herinneringen op aan memorabele Valentijnsdagen.
24:00
Dorothy gaat uit met een kleine, kale man met wie ze niets gemeen heeft, behalve een goed seksleven. Ondertussen werpen Rose en Blanche zich op als grote zussen voor twee tienermeisjes.
24:00
Rose probeert de bedprestaties van haar vriend op te krikken.
Archief