Graceland

Afleveringen
40:00

Aflevering 7

4,0 5 x
Charlie probeert Amber uit Florida te krijgen. Ondertussen wil Paige Briggs helpen door een actie op poten te zetten om een organisatie plat te leggen.
39:00

Aflevering 6

4,0 3 x
Briggs helpt Paige undercover te gaan bij de Armeense mafia. Ondertussen bedenkt Mike een plan om Gusti's koffer te doorzoeken.
39:00

Aflevering 5

4,0 18 x
Briggs helpt Johnny, die een afspraak probeert te maken met Carlito om Lucia te redden. Ondertussen leiden Mike's visioenen hem naar een oplichter met een gevaarlijk geheim.
40:00

Aflevering 3

3,0 24 x
Mike's verslaving aan pijnstillers heeft een negatieve invloed op zijn werk. Ondertussen moet Briggs de hulp inroepen van een agent op rust om Ari te pakken te krijgen.
39:00

Aflevering 2

3,0 45 x
Briggs probeert Ari Adamian onder controle te houden, terwijl Charlie moet beslissen wat ze met haar zwangerschap zal doen.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.