Graceland

Afleveringen
39:00

Aflevering 13

3,0 13 x
De agenten van Graceland moeten omgaan met de nasleep van de bendeoorlog. Ondertussen moet Briggs het laatste aanknooppunt vinden om Ari Adamian te kunnen berechten.
40:00

Aflevering 12

3,0 18 x
De motieven van Briggs worden onthuld wanneer een vete tussen bendes escaleert. Ondertussen staan honderden levens op het spel door een gasbron. Mike moet de bron zo snel mogelijk zien te vinden.
39:00

Aflevering 11

4,0 12 x
Johnny moet in de Soto Straatbende infiltreren om een bendeoorlog te vermijden. Ondertussen proberen Jakes en Charlie de zaken van Germaine over te nemen.
39:00

Aflevering 10

3,0 12 x
Na de dood van Toros kan Ari Adamian hogerop klimmen binnen de Armeense maffia en beveelt ze Briggs om bij andere bendes langs te gaan. Ondertussen helpen Mike en Charlie Gusti om Madison te laten revalideren.
39:00

Aflevering 9

4,0 22 x
Mike twijfelt over Briggs' echte motivaties in de zaak. Ondertussen bedenkt Charlie een nieuwe manier om Germaine te pakken te krijgen.
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.