Great American Railroad Journeys

Afleveringen
49:50

Schenectady - Niagara Falls

Verlopen 3,0 44 x
Langs de Niagara Falls trekt Michael tot in Rochester waar hij ontdekt wie schuilgaat achter het grote Eastman Kodak.
51:26

New York - Penn Station to Albany

Verlopen 4,0 64 x
Michael reist langs de bekende Hudsonrivier. Hij houdt halt in Garrison en Poughkeepsie, en trekt naar naar het prachtige Catskillgebergte.
49:20

Brooklyn to Montauk

Verlopen 3,0 65 x
Michael is op stap in Brooklyn, waar hij het verhaal achter de eerste stalen hangbrug ter wereld te weten komt. Vandaar trekt hij verder naar Long Island.
49:48

Manhattan Island

Verlopen 4,0 156 x
Michael Portillo begint zijn avontuur in de Grand Central Terminal in New York. Vanuit dit prachtige treinstation bezoekt hij de The Big Apple.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.