Groeten Uit

Laatste aflevering
47:00
Groeten Uit

Herman was 12 jaar in 1975. Hij ging toen helemaal los op de tonen van 'Kung Fu Fighting' van Carl Douglas. Kinderen Roos en Billie ontdekken dat je in de 70s best wat moeite moest doen om naar je favoriete muziek te luisteren of om naar tv te kijken. Vrouw Petra wordt verbannen...

Groeten Uit gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
50:00
Staf Coppens, zijn vrouw Monique en de kinderen Beau en Nora keren terug naar 1993. Het jaar waarin het toegestaan was om thuis elandpantoffels te dragen, of met een Disneydas naar het werk te gaan. Kan Staf nog altijd meezingen met 'No Limit' van 2 Unlimited? Staat hij nog altijd met zo'n kleurrijke fleecepull?
50:00
Sven De Ridder keert samen met zijn vrouw Chindy en kinderen Dustin, Joshua en Robin terug naar 1986. Het magische jaar waarin Sandra Kim schittert op het Eurovisiesongfestival, de Rode Duivels indruk maken in Mexico en heel Europa z'n adem inhoudt na de kernramp in Tsjernobyl.
50:00
Erik Goossens, Bieke Ilegems en hun dochters Noa en Mila keren terug naar 1979. Toen was telefoneren nog een echte uitdaging. Belletje-trek was het favoriete tijdverdrijf van Erik. Hij geeft zijn dochters een spoedcursus kattenkwaad uithalen. En hoe zat het nu met dat oranje dat plots een modekleur werd?
Archief