Hagger Trippy

Laatste aflevering
21:00
Hagger Trippy
28 x

Seizoen 3, Aflevering 6 - Hagger Trippy - 6

Tom ontpopt zich als stadgids tot een culturele spraakwaterval en neemt de Gentse burgemeester Daniël Termont in de maling. En Jan organiseert een papierslag om de illegalen in ons land aan papieren te helpen.

Seizoen 3
21:00

Seizoen 3, Aflevering 2 - Hagger Trippy - 2

29 x
Tom Waes doet zich voor als reporter van het VTM Nieuws. Hij interviewt actrice Lea Couzin, beter bekend als 'Merlina', en Tony Van Parys van de CD&V. Jan Van Looveren promoot het beroep van schaamhaarkapper.
22:00

Seizoen 3, Aflevering 1 - Hagger Trippy - 1

118 x
Tom Waes brengt een flitspaal naar het containerpark. Gsm-man Jan is compleet in de ban van de nieuwste communicatiesnufjes. Koen wordt museumpoetser en pakt alle vuil grondig gaan.
Seizoen 1
22:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Compilatie

65 x
Compilatieaflevering met de beste momenten van het derde seizoen. Met onder andere de brutale reuzenratten, de kinderachtige zakenmannen en interviews met Louis Michel en Mark Eyskens.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Hagger Trippy - 9

30 x
Clown Jan deelt gratis ballonnen uit aan kinderen, maar zijn kindvriendelijk gedrag is bijzonder beperkt. Joeri ontfermt zich ook over de allerkleinsten en zorgt voor de veiligheid op een kindermolen. Karel Pinxten is het slachtoffer van een verstoord interview.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Hagger Trippy - 8

40 x
Enkele kinderachtige zakenmannen spelen het beruchte '1-2-3-piano'. Jan vertelt flauwe en onduidelijke moppen aan enkele kustgangers. De Brusselse burgemeester Freddy Thielemans is aan het woord over nachtwinkels. Tom geeft voor het interview aan dat hij dringend naar het toilet moet.
21:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Hagger Trippy - 7

49 x
Jan is een wc-meneer van zijn tijd. De Joeri zorgt voor de veiligheid in het bejaardentehuis. Toms interview met senator Hugo Vandenberghe wordt verstoord door hevige Anderlechtsupporters.
21:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Hagger Trippy - 5

38 x
Tom gaat de straat op als modellenscout en kruipt nadien in de huid van Arno, die aan de bak probeert te komen als straatmuzikant. Tijdens een interview met voormalig zwemkampioene Brigitte Becue stoort Tom zich aan een klungelende klankman. De Konijnen gaan voor een triootje en voormalig politicus Jef Tavernier bewijst da...
20:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Hagger Trippy - 4

34 x
Tom neemt een 'verstoord' interview af van Freddy Willockx, burgemeester van Sint-Niklaas. De wereld staat plots letterlijk even stil. Prof. dr. Stefan Lievens strikt Tom dan weer voor een gesprek over 'liefde op het werk'. Jan vat post op straat voor het rekruteren van para's. Tom ontvangt buitenlandse toeristen in een It...
21:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Hagger Trippy - 3

47 x
Gsm-man Jan blijkt nu ook mobiel te kunnen bellen via zijn schoen. Joeri zorgt voor de veiligheid van een groep Duitse toeristen. Tom interviewt Ecolo-politica Isabelle Durant en ex-bondscoach Robert Waseige.
22:00

Aflevering 1

93 x
Dat Tom Waes een 'voorbeeldige' Vlaming is, bewijst hij in het eerste filmpje van dit nieuwe seizoen. Hij brengt namelijk een flitspaal naar het containerpark : moet die bij het oud ijzer of bij de elektronica? GSM-man Jan is dit seizoen duidelijk compleet in de ban de nieuwste communicatiesnufjes : bluetooth, wap, smart p...
Archief