Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Hagger Trippy

Juli 2021
25:00

10. Compilatie

4,0 0 x
Compilatieaflevering met de beste momenten van het derde seizoen. Met onder andere de brutale reuzenratten, de kinderachtige zakenmannen en interviews met Louis Michel en Mark Eyskens.
25:00

1. Hagger Trippy - 1

4,0 0 x
Tom Waes brengt een flitspaal naar het containerpark. Gsm-man Jan is compleet in de ban van de nieuwste communicatiesnufjes. Koen wordt museumpoetser en pakt alle vuil grondig gaan.
25:00

2. Hagger Trippy - 2

4,0 0 x
Tom Waes doet zich voor als reporter van het VTM Nieuws. Hij interviewt actrice Lea Couzin, beter bekend als 'Merlina', en Tony Van Parys van de CD&V. Jan Van Looveren promoot het beroep van schaamhaarkapper.
25:00

3. Hagger Trippy - 3

3,0 0 x
Gsm-man Jan blijkt nu ook mobiel te kunnen bellen via zijn schoen. Joeri zorgt voor de veiligheid van een groep Duitse toeristen. Tom interviewt Ecolo-politica Isabelle Durant en ex-bondscoach Robert Waseige.
25:00

4. Hagger Trippy - 4

4,0 0 x
Tom neemt een 'verstoord' interview af van Freddy Willockx, burgemeester van Sint-Niklaas. De wereld staat plots letterlijk even stil. Prof. dr. Stefan Lievens strikt Tom dan weer voor een gesprek over 'liefde op het werk'. Jan vat post op straat voor het rekruteren van para's. Tom ontvangt buitenlandse toeristen in een It...
25:00

5. Hagger Trippy - 5

4,0 0 x
Tom gaat de straat op als modellenscout en kruipt nadien in de huid van Arno, die aan de bak probeert te komen als straatmuzikant. Tijdens een interview met voormalig zwemkampioene Brigitte Becue stoort Tom zich aan een klungelende klankman. De Konijnen gaan voor een triootje en voormalig politicus Jef Tavernier bewijst da...
25:00

6. Hagger Trippy - 6

4,0 0 x
Tom ontpopt zich als stadgids tot een culturele spraakwaterval en neemt de Gentse burgemeester Daniël Termont in de maling. En Jan organiseert een papierslag om de illegalen in ons land aan papieren te helpen.
25:00

7. Hagger Trippy - 7

3,0 0 x
Jan is een wc-meneer van zijn tijd. De Joeri zorgt voor de veiligheid in het bejaardentehuis. Toms interview met senator Hugo Vandenberghe wordt verstoord door hevige Anderlechtsupporters.
25:00

8. Hagger Trippy - 8

4,0 0 x
Enkele kinderachtige zakenmannen spelen het beruchte '1-2-3-piano'. Jan vertelt aan enkele kustgangers flauwe en onduidelijke moppen. De Brusselse burgemeester Freddy Thielemans is aan het woord over nachtwinkels. Tom geeft voor het interview aan dat hij dringend naar het toilet moet.
25:00

9. Hagger Trippy - 9

4,0 0 x
Regisseur Tom schakelt voorbijgangers in op zijn set, maar hij verwacht wel bijzonder veel medewerking van hen... Hoe reageer jij wanneer een 'toitoi'-toilet is omgevallen en er binnenin duidelijk iemand om hulp schreeuwt? Of wanneer twee marktkramers ruzie maken om je de goedkoopste groenten aan te prijzen? Of, sterker no...
Archief