Heder

Seizoen 2
44:49

Seizoen 2, Aflevering 2

274 x
Nour heeft haar twijfels bij de verdachte in Marta's zaak en Janni krijgt een nieuwe cliënt, Bea. Zoals gewoonlijk raakt Janni persoonlijk betrokken bij de zaak en begint ze grenzen te overschrijden. Karin, Nour en Janni komen erachter dat Elin van plan was de moord op Pierre te bekennen, en de angst om ontmaskerd te word...
44:01

Seizoen 2, Aflevering 1

350 x
Na het oppakken van de kerels achter de prostitutie-app Neat, krijgen de vier advocaten van Heder nog meer bedreigingen en haatmail. Toch blijven ze vechten voor misbruikte vrouwen. Sandra is spoorloos verdwenen en Nour doet er alles aan om haar te vinden. Emelie, de weduwe van Pierre, is op zoek naar de waarheid en begin...
42:00

Aflevering 8 (Seizoen 1)

395 x
Het kantoor wordt aangevallen met traangas. Heder beseft dat er een mol in het team zit. In 1991 moesten ze een ingrijpende beslissing nemen, een met vreselijke gevolgen. Bekijk aflevering 8 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
41:00

Aflevering 7 (Seizoen 1)

363 x
Janni en Elin beseffen dat Neat weet wat ze gedaan hebben en ze vrezen voor hun veiligheid en die van hun gezinnen. De persoon die het geheim van de vrouwen kent, confronteert Nour tijdens een tv-uitzending. Bekijk aflevering 7 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
45:00

Aflevering 6 (Seizoen 1)

245 x
De mensen achter Neat voelen zich onder druk gezet door de advocates en dreigen met moord. De vrouwen ontdekken nieuwe links waar ze nog niets over wisten en zetten hun zoektocht naar rechtvaardigheid en de waarheid onverminderd voort. Bekijk aflevering 6 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
44:00

Aflevering 5 (Seizoen 1)

215 x
Het is moeilijker dan verwacht om uit te zoeken wie de advocaten bedreigt. Intussen komen de advocaten meer te weten over de moord op CA en de rol die Isabel daarbij gespeeld heeft. Maar hoe meer raadsels ze ontrafelen, hoe meer vragen er opduiken. Bekijk aflevering 5 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
45:00

Aflevering 3 (Seizoen 1)

155 x
De advocates zijn nog steeds in gevaar en ze beseffen goed dat elk spoor kan leiden naar hun geheim. Janni is bang dat haar DNA gevonden wordt bij CA thuis. De vrouwen vermoeden dat de sekskring gebruikmaakt van een app. Bekijk aflevering 3 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
45:00

Aflevering 4 (Seizoen 1)

175 x
Net wanneer Heder de Neat-app wil gaan onderzoeken, is die plots verdwenen. Ze moeten dus achter iemand anders uit de sekskring aan. De vrouwen komen te weten hoe hun geheim gelekt is kunnen worden. Bekijk aflevering 4 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
45:00

Aflevering 1 (Seizoen 1)

659 x
Heder vertegenwoordigt tienermeisje Isabel, een slachtoffer van verkrachting, maar de beklaagde wordt vrijgesproken. De advocates willen voldoende bewijsmateriaal verzamelen om beroep aan te tekenen en daarvoor komt Heder in contact met journalist CA, die zich volop aan het verdiepen is in een sekskring. Bekijk aflevering ...
45:00

Aflevering 2 (Seizoen 1)

352 x
Heder verdedigt in principe enkel misdaadslachtoffers en dus staan ze voor een moeilijke keuze nu blijkt dat Isabel een dader geworden is. Nour wordt aangevallen door een onbekende die een geldbriefje achterlaat. Bekijk aflevering 2 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
Archief