Het Landgoed Van De Stokstaartjes: Opkomst Van De Dynastie

Het Landgoed Van De Stokstaartjes: Opkomst Van De Dynastie herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 13 - A Turning Tide

4,0 10 x
Door de storm is de Ubuntu-groep weer terug naar af, terwijl bij Hakuna Matata Munchkin een nieuw doel vindt na het verlies van haar kleintjes. Het leiderschap van Swift lijkt stilaan voorbij wanneer ze de macht lijkt over te dragen aan haar oudste dochter. Maar bij de Whiskers is niets ooit wat het lijkt.

Seizoen 1, Aflevering 12 - Hell And High Water

4,0 11 x
Hakuna Matata wordt getroffen door een tragedie wanneer een storm de familie verhindert terug te keren naar de pups. Er is tumult bij de Whiskers wanneer blijkt dat vijf vrouwtjes in verwachting zijn. De rivier begint voor het eerst in 25 jaar weer te stromen, wat slecht nieuws is voor de Ubuntu-groep.

Seizoen 1, Aflevering 11 - Trouble In Paradise

3,0 11 x
Als gevolg van de zomerregen tiert de klaverzuring welig, waardoor iedereen met huid- en oogproblemen kampt. Finick doet een onverwachte zet en brengt het leven van de kleintjes in gevaar, terwijl de zwangere Munchkin er alles aan doet om niet uitgezet te worden. Swift brengt de Whiskers terug naar een bekende plek.

Seizoen 1, Aflevering 10 - Homecomings

4,0 10 x
Na zeven maanden droogte is de regen teruggekeerd en die zorgt overal voor een komen en gaan. Swift zit met een probleem nu ze al haar oppassers heeft buitengezet. The Native wordt weggestuurd na een korte ontmoeting met Lewie, en Belphagor staat voor een keuze: familie of een nieuwe vriend?

Seizoen 1, Aflevering 9 - Gone Girls

4,0 11 x
Vrouwenproblemen bij Swift, ze komt babysitters tekort en de oudste meisjes Pandi en Mercy zijn niet te vertrouwen. Intussen zit ook Daisy met kopzorgen door haar dochters, nu het ene na het andere mannetje de meisjes op het slechte pad wil brengen.

Seizoen 1, Aflevering 8 - Coming Of Age

4,0 8 x
Sencha keert terug naar de Hakuna Matata-familie, maar haar terugkomst zorgt voor bezorgdheid. Wat zijn haar intenties tegenover de pasgeboren kleintjes van Flint? Epsilon gaat een moeilijke tijd tegemoet nu ze tegelijk met haar moeder zwanger is. En als gevolg van een zware stofstorm is Swift in ondertal, en dan ziet Pand...

Seizoen 1, Aflevering 7 - Hard Times

4,0 13 x
Na het verlies van haar twee vorige nestjes verwacht Flint haar derde nest, maar ze dreigt dakloos te worden. Bij de Whiskers is de spanning te snijden en de verschroeiende hitte helpt niet echt. Brea kan niet anders dan actie te ondernemen. Een onverwachte terugkeer heeft zware gevolgen.

Seizoen 1, Aflevering 6 - The Outcast

3,0 12 x
Alleen en in gevaar probeert de uitgezette Sencha dicht bij haar familie te blijven in de hoop respijt te krijgen. Tot er onverwachte hulp opduikt in de vorm van zwerver Lilac, die de kans op een beter leven brengt. De stress om een familie op te voeden in de buurt van vee dwingt Swift tot actie.

Seizoen 1, Aflevering 5 - Sister, Sister

3,0 14 x
Sencha, Munchkin en K'jess staan in de vuurlinie wanneer Flint zichzelf van de bedreigingen in de familie probeert te ontdoen. Rover Shandy arriveert in Ubuntu's pas veroverde gebied, en de jonge zussen Laika en Fly moeten voor het eerst babysitten.

Seizoen 1, Aflevering 4 - Winter Of Discontent

3,0 22 x
De drie families krijgen te maken met een strenge winter. Het leven van Swift komt nog maar eens in gevaar, en deze keer komt het gevaar uit eigen groep. Flint kan niet anders dan risico's nemen om haar familie eten te geven, en Daisy neemt het op tegen de Zulu's om de Ubuntu-gang een zeer gewild stukje te helpen inpalmen.
Archief