Het Middelbaar

Het Middelbaar gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
10:00
Het Middelbaar

Gijs wil Romy laten weten dat hij niet Stephanie maar haar leuk vindt, maar hij schrikt Romy juist af door te zeggen dat hij zoen les gaf.

Seizoen 11
09:00
Gijs en Romy vinden elkaar leuk, maar hebben besloten er niets mee te doen. Aan de ene kant omdat Gijs bang is dat ze anders hun vriendschap kapot maken, maar vooral omdat hij geen move durft te maken.
09:00
Nouri maakt zich zorgen over zijn slechte adem als hij eindelijk met Precious kan zoenen. Gelukkig ruikt Precious ook niet zo fris.
10:00
Door haar verliefdheid haalt Meike slechte cijfers tijdens de toetsweek.
09:00
Tirza vindt haar vriendje Leon niet zo heel leuk meer, waardoor Precious besluit hem te dwingen het met Tirza uit te maken. Dat valt niet in goede aarde bij Tirza...
09:00
Precious krijgt op haar kop omdat ze achterloopt met haar huiswerk. Zij denkt zelf dat de problemen begonnen toen Tyara bij hen introk: haar nichtje leidt haar namelijk behoorlijk af. Maar al gauw blijkt dat het gebrek aan concentratie vooral bij Precious zelf ligt.
09:00
Meike heeft watervrees maar hoopt deze met behulp van Nouri een heel klein beetje te overwinnen.
09:00
Nouri baalt als hij zich nog voor het begin van de Ramadan misselijk eet aan de cup cakes van Precious
09:00
Meike komt tijdens een scheikundeles op voor klasgenoot Wendy die daardoor op haar kop krijgt van Manuhuwa.
09:00
Precious merkt dat Leon met een ander meisje flirt maar vindt het vervelend om dit aan Tirza te vertellen. In plaats daarvan besluit ze Tirza's probleem zelf op te lossen.
10:00
Meike regelt dat ze niet hoeft te zwemmen maar verzwijgt dat ze niet wil omdat ze watervrees heeft. Als Nouri haar voor de gein in het zwembad duwt, raakt ze volledig in paniek.
09:00
Tirza krijgt een beetje genoeg van Linda, die continu om Leon en haar heen hangt, en ze wil eigenlijk wel uit de vegan club.
10:00
Tijdens het tweede museumbezoek heeft Romy een missie: Gijs laten geloven dat ze heus niet zo van het OudHollandse leven houdt als hij denkt. Zo kunnen ze misschien toch nog verkering krijgen.
10:00
Meike trekt het slecht als haar vader ineens komt invallen op school want Harvey zou haar geen les meer geven en beloftes moet je nakomen. Zeker in haar wereld.
10:00
Tirza zit sinds kort bij een actieclubje voor veganisme maar krijgt een beetje de zenuwen als clubgenootje Linda nogal vergaande acties bedenkt.
09:00
Nouri baalt als hij voor dom wordt weggezet als hij weer eens een onvoldoende haalt voor wiskunde. Maar hij lacht het laatst als hij daar uiteindelijk wat geld mee kan verdienen.
09:00
Meike is bang dat ze autistisch is en weet niet wat te doen als ze inderdaad hoog scoort in het spectrum. Op aanraden van Harvey besluit ze er op school open over te zijn.
09:00
Precious schrikt als Abouab haar, Romy, Tirza en Tyara in andere klassen wil plaatsen omdat de meiden te veel kletsen.
09:00
Nouri en Gijs maken het elkaar moeilijk als ze willen stoppen met de pestpolitie en krijgen er dan allebei spijt van als dat uiteindelijk is gelukt.
09:00
Meike spijbelt al een paar dagen omdat er schoolexcursies zijn. Zonder dat haar vaders het weten, heeft ze zich ziekgemeld.
Archief