Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Het Middelbaar

Seizoen 8
10:00

Seizoen 8, Aflevering 9 - Wifi Strijd

4,0 0 x
Jamie baalt van de slechte wifi op school. Maar haar plan om daar verandering in te brengen, maakt het probleem alleen maar groter, aangezien Folmers alle wifi platlegt...
10:00

Seizoen 8, Aflevering 14 - Klikkerfittie

4,0 0 x
Ebru zet Jamie onder druk om Klikker niet op te geven. Als Jamie de app vervolgens openbaar maakt, is ze echter niet blij met het resultaat.
10:00

Seizoen 8, Aflevering 19 - Pestern Stopt Niet Vanzelf

3,0 0 x
Steef wil voorkomen dat iedereen naar huis wordt gestuurd, maar raakt daardoor in conflict met Jairo. Hij wil dat ze haar mond houdt.
10:00

Seizoen 8, Aflevering 24 - Meisjes Kijken

3,0 0 x
Steef is verbaasd als er een filmpje verschijnt, waarin de knappe Luuk een oversekste opmerking over haar maakt. Fenna vindt dat ze er melding van moet maken, maar Steef twijfelt...
10:00

Seizoen 8, Aflevering 29 - Stiekeme Drinkert

3,0 0 x
Soraya en Milan ontdekken dat De Jong een drankprobleem heeft. De Jong bezweert hen dat zij het oplost en hoewel Milan dat niet gelooft, haalt Soraya hem toch over dit niet bij school aan te kaarten. De juiste keuze, zo blijkt later.
10:00

Seizoen 8, Aflevering 34 - Allergisch voor Je Vriendje

3,0 0 x
Nola krijgt het gevoel dat haar vriendje Boy haar op afstand houdt en haar gevraag hierover leidt tot ruzie tussen de twee. Vooral Fenna vindt dit erg vermakelijk.
10:00

Seizoen 8, Aflevering 11 - Fikkie op de Middenstip

4,0 0 x
Als Milan geen zin heeft om aantekeningen over te schrijven, omdat er een schriftcontrole komt, maakt hij er een principiële kwestie van. Als hij de rest van de klas echter niet meekrijgt in zijn protest, bindt hij in.
10:00

Seizoen 8, Aflevering 12 - Puistenkkont

3,0 0 x
Jairo photoshopt wat plaatjes, zodat het net lijkt alsof hij foto's heeft van meiden uit de kleedkamer. Als hij een geintje met een van de foto's uithaalt, blijkt dat echter grote gevolgen te hebben.
10:00

Seizoen 8, Aflevering 13 - Geen Echte Vrienden

3,0 0 x
Jamie komt erachter dat Milan zich onder druk laat zetten door een groepje jongens die hij als zijn vrienden ziet. Ze probeert hem in te laten zien dat dit niet zijn echte vrienden zijn, maar dat levert alleen maar ruzie op.
10:00

Seizoen 8, Aflevering 39 - Dikke Wraak

4,0 0 x
Nola besluit wraak te nemen op Fenna, vanwege het feit dat zij met haar vriendje heeft gezoend.
Archief