Het Vakantiehuis

Laatste aflevering
09:00
Het Vakantiehuis

In de laatste aflevering van de HLN Original 'Het Vakantiehuis' trekt Birgit Van Mol naar Bosnië. Het Medjugorje Hotel & Spa is al acht jaar dé plek waar Ingeborg spirituele rust vindt.

Het Vakantiehuis gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
11:00
Al een kleine tien jaar brengt Joe-stem Sven Ornelis (49) zijn weekends en vakanties door in Barcelona. Zijn appartement in een meer dan honderd jaar oud gebouw, vormde hij naar eigen smaak om tot een moderne flat. "Als ik er binnen wandel, is het meteen vakantie", vertelt hij aan Birgit Van Mol in de HLN Original 'Het Vak...
10:00
Als Willy Naessens (83) niet aan het werk is, brengt de West-Vlaamse bouwreus zijn tijd door in Normandië. Met zijn Marie-Jeanne (72) vindt hij er rust in hun 19de eeuwse chateau. "Veel van de oude meubels hebben we behouden."
11:00
Ze presenteerde al de woon- en verbouwprogramma's 'Huis gemaakt' en 'Blind gekocht', maar Dina Tersago (43) kan ook zélf flink de handen uit de mouwen steken. Samen met haar man Wim liet ze in haar achtertuin eigenhandig een poolhouse verrijzen, toont ze aan Birgit Van Mol in 'Het vakantiehuis'. "We hebben er bloed, zweet ...
11:00
Waar brengt de minister van Toerisme Zuhal Demir haar vakantie door? Dat blijkt in een appartementje van haar beste vriendin te zijn in Koksijde. De minister leidt Birgit Van Mol rond in haar favoriete vakantiestekje in eigen land.
10:00
Go with the flow is het levensmotto van Josje Huisman (36) en dat weerspiegelt zich ook in haar vakantiehuis. Met een gele camper trekt de voormalige K3-zangeres op pad door Europa, samen met haar zoontje Kamari (3,5). In de HLN Originals 'Het Vakantiehuis' toont de Nederlandse haar vakantiehuis op wielen en vertelt ze ook...
08:00
Al twintig jaar is hun villa met adembenemend uitzicht op de baai van Benidorm het ultieme rustoord van Luc Appermont (72) en Bart Kaëll (61). Voor het eerst geven de twee een inkijk in hun Spaanse stekje met zwembad en drie badkamers. "We hebben hier hard voor gewerkt."
10:00
Birgit Van Mol trekt naar het vakantiehuis van Marc Coucke in Durbuy. Ze krijgt een exclusieve inkijk in zijn luxueuze pied-à-terre langs de Ourthe.
Archief