Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Hier Is Pony

Augustus 2020

Seizoen 1, Aflevering 10 (Stoute kip / Gerry's tour)

3,0 7 x
Als Annie en Pony een kippetje vinden in een steegje halen ze een boel problemen in huis. // Gerry wil graag als gids aan de slag in het museum. Om te worden aangenomen moet zijn rondleiding wel perfect gaan.

Seizoen 1, Aflevering 9 (Bezorg Pony / Magische Annie)

4,0 6 x
Annie en Pony hebben een bezorgservice in de buurt maar krijgen opeens concurrentie. // Annie en Ponie zoeken het perfecte moederdagcadeau.

Seizoen 1, Aflevering 8 (Nuttig / Stampy!)

3,0 4 x
Pony wil zichzelf nuttig maken omdat hij bang is dat hij anders net als de kapotte kruiwagen bij het vuilnis belandt. // Annie blesseert zich als ze mag invallen bij het voetbalteam.

Seizoen 1, Aflevering 7 (Huisdier Pony / Hondendag)

4,0 5 x
Meneer Plank verbiedt huisdieren in het complex en Annie en Pony moeten hem ervan overtuigen om dat niet te doen. // De hond van mevrouw Okaba komt bij Annie logeren maar Pony kan totaal niet met hem overweg.

Seizoen 1, Aflevering 6 (Gerry's verjaardag / Knipbeurt)

3,0 5 x
Annie wil voor Gerry de perfecte verjaardag organiseren. // Annie krijgt het dankzij Pony maar niet voor elkaar om haar haar te laten knippen.

Seizoen 1, Aflevering 5 (Afleiding / De gulle stoel)

4,0 5 x
Annie moet een belangrijk schoolproject maken en kan de afleiding van Pony even niet gebruiken. // Als Annie en Pony even uitrusten in de boekhandel blijken ze in een heel bijzondere stoel te zitten.

Seizoen 1, Aflevering 4 (Herman / De laars)

3,0 3 x
Annie moet nablijven omdat ze Pony mee naar school heeft genomen. Dit kan ze voorkomen als ze de plant van het schoolhoofd weer tot leven wekt. // Na een slecht plan van Pony is Annie een van haar laarzen kwijt. Uitgerekend nu ze op de foto moet.

Seizoen 1, Aflevering 3 (Game paard / Eenhoorn)

3,0 7 x
Als Annie met Pony bij Heston is blijkt Pony over game talent te beschikken. // Pony denkt dat hij een eenhoorn is en in die hoedanigheid verricht hij wonderen.

Seizoen 1, Aflevering 2 (Nieuwsgierige pony / Beatrijs)

3,0 15 x
Pony en Annie willen op de kraam van pap en mam passen maar dat kan pas als Pony zijn nieuwsgierigheid in bedwang heeft. // Beatrijs wil een dagje met Pony op pad. Annie kan dat maar moeilijk loslaten.

Seizoen 1, Aflevering 1 (Planten! / De jas van Heston)

3,0 10 x
Pony heeft last van plantenangst. // Annie en Pony moeten op Hestons jas passen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.