Hier Is Pony

Hier Is Pony herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 20 - Fan Pony / Politiemam

4,0 9 x
Mam gaat aan de slag als buurtwachter. // Annie probeert het verhaal wat spannender te maken.

Seizoen 1, Aflevering 19 - Zeg maar ja Annie / Logeerpartijtje

4,0 11 x
Annie en Pony hebben een weddenschap: lukt het Annie om een dag lang geen nee tegen Pony te zeggen? // Annie gaat uit logeren en hoopt vurig dat Pony niet weer een vroegtijdig einde aan haar logeerpartijtje maakt.

Seizoen 1, Aflevering 18 - De portemonnee / Buitengesloten

4,0 10 x
Annie en Pony vinden ee portemonnee en doen er alles aan om de eigenaar terug te vinden. // Ponyn en Annie hebben zichzelf buitengesloten en moeten naar binnen omdat de kraan van he bad nog loopt.

Seizoen 1, Aflevering 17 - Troepscoop / Red de toktok

3,0 9 x
Annie en Pony gaan afval verzamelen in het park. // Annie doet een geldinzameling voor de toktok. Een zeldzame vogel die niet echt populair is.

Seizoen 1, Aflevering 16 - Kerst met de Bramleys

4,0 7 x
Het is kerst en de familie wil op bezoek bij oma Bramley maar dat gaat niet zonder slag of stoot.

Seizoen 1, Aflevering 15 - Pony-bileum / Klassedier

3,0 39 x
Annie en Pony hebben wat te vieren alleen is Annie vergeten wat precies. // Pony heeft een manier gevonden om op school te mogen komen: hij wordt klassedier.

Seizoen 1, Aflevering 14 - De spreekbeurt van pap / Schoolfeest

3,0 14 x
Pap gaat een spreekbeurt houden voor de klas van Annie. Annie en Pony bedenken een plan om hem van zijn zenuwen af te helpen. // Niemand heeft zin in het schoolfeest en Annie en Pony maken een plan zodat het niet door hoeft te gaan.

Seizoen 1, Aflevering 13 - Luide Pony / Zieke Annie

4,0 7 x
Pony en Annie hebben last van hun tubaspelende onderbuurvrouw. // Pony wil graag samen met Annie in een speciale achtbaan maar Annie is ziek.

Seizoen 1, Aflevering 12 - Vogelverschrikker / Pony-appels

4,0 18 x
Annie en Pony moeten de pompoencollectie van meneer Bramley beschermen tegen brutale kraaien. // Annie en Pony bedenken een ludieke manier om aan Herohengst kaartjes te komen.

Seizoen 1, Aflevering 11 - 10 minuten kaartjes / Tijd voor Clara

4,5 15 x
De familie legt een Bramleybelofte af om op tijd terug te zijn voor het parkeerkaartje verloopt. // Annie en Pony willen dolgraag tijd doorbrengen met Clara maar die is telkens bezet. Pony vertrouwt het niet.
Archief