Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Home And Away

Home And Away herbekijken

Seizoen 1
21:00

Seizoen 1, Aflevering 59

4,5 14 x
Het verdriet van Felicity brengt haar en Tane dichter bij elkaar. Matthew duikt opnieuw op in Summer Bay. Hij wil weten waarom Chloe hem negeert. De situatie dreigt uit de hand te lopen. Martha stelt Roo teleur. Ryder maakt zich zorgen wanneer hij Theo niet meer kan bereiden.
22:00

Seizoen 1, Aflevering 58

3,0 6 x
Een bezoek aan Martha in het ziekenhuis geeft Ryder een idee voor een nieuwe video: hij zal zich levend laten begraven. Felicity en Tane trekken er samen op uit. De Parata's vieren de verloving van Ari en Mia. Martha en Roo bereiden zich voor op de transplantatie.
22:00

Seizoen 1, Aflevering 57

3,0 5 x
Chloe geeft haar zegen aan Ari om Mia ten huwelijk te vragen. Hij schakelt vervolgens de hulp in van Tane en Nikau om zijn aanzoek in goede banen te leiden. Logan biecht aan Mackenzie op waarom hij samenwonen dan toch niet ziet zitten. Dean bereikt een mijlpaal in zijn herstelproces. Roo staat voor een belangrijke beslissi...
21:00

Seizoen 1, Aflevering 56

4,0 5 x
Logan trekt in bij Mackenzie, maar dat is niet naar de zin van Bella. Mackenzie is echter niet bereid om op haar beslissing terug te komen. Het nieuws dat Brody vader geworden is, raakt Ziggy meer dan ze had verwacht. Cash en Felicity hebben een goed gesprek. Nikau excuseert zich bij John voor zijn gedrag.
22:00

Seizoen 1, Aflevering 55

4,0 2 x
Wanneer Chloe zich opmaakt om bij haar vader in te trekken, kan Mia de harde waarheid niet langer voor haar verborgen houden. Chloe is woedend dat haar moeder haar zo lang in het ongewisse heeft gelaten. Cash heeft bewijs omtrent de dood van hun vader in handen, maar twijfelt om Felicity hiermee te confronteren.
22:00

Seizoen 1, Aflevering 54

4,0 6 x
Irene biedt Mia een luisterend oor aan, maar zij vertelt haar niet de volledige waarheid. Matthew biedt Chloe aan om haar studies bedrijfsmanagement te bekostigen. Mia staat vervolgens voor een dilemma wanneer Choe overweegt om bij haar vader in de stad te gaan wonen. Tane blijft een rots in de branding voor Felicity.
21:00

Seizoen 1, Aflevering 53

3,0 6 x
Terwijl Cash de herdenkingsdienst voor zijn vader bijwoont, bekommeren Jasmine en Tane zich om beurten om Felicity, die ondertussen alle remmen losgooit. Marilyn besluit Summer Bay een tijdje te verlaten om alles op een rijtje te zetten. Ari probeert bij te springen in de fitness, maar zijn poging gaat de mist in. Chloe no...
22:00

Seizoen 1, Aflevering 52

4,0 13 x
Dean maakt Ziggy duidelijk waar het op staat. John heeft goed nieuws voor Bella: haar offerte om promotiebeelden voor de surfclub te maken, werd goedgekeurd. Nikau is onzeker wanneer John hem alleen op het strand laat patrouilleren, maar reageert koelbloedig wanneer een jogger in elkaar zakt.
22:00

Seizoen 1, Aflevering 51

4,0 12 x
Ziggy is ontzet wanneer ze ontdekt dat Dean zijn favoriete surfplank verkocht heeft en doet er vervolgens alles aan om ze terug in haar bezit te krijgen. Ryder heeft een idee voor een nieuwe video. Martha is minder enthousiast dan Roo had verwacht wanneer ze haar vertelt dat ze een geschikte donor is.
22:00

Seizoen 1, Aflevering 50

4,0 7 x
Justin probeert Theo warm te maken voor surflessen en heeft een verrassing voor hem in petto. Theo en Ryder brainstormen over ideeën voor hun videokanaal. Roo wacht met een bang hart op de resultaten van haar donoronderzoek. Marilyn mag het ziekenhuis verlaten.
Archief