Homeland

September 2017
49:00

Aflevering 12

4,0 82 x
Carrie wordt opgeschrikt door de plotse terugkeer van haar moeder, die ze 15 jaar lang niet meer heeft gezien. Tijdens de begrafenis van haar vader Frank, duikt plots ook Quinn op. Hij is nog steeds vastbesloten om op te stappen bij de CIA, totdat hij benaderd wordt voor een nieuwe opdracht en begint te twijfelen. Saul is er ondertussen op gebrand om opnieuw een post te bekleden binnen de CIA.
41:00

Aflevering 11

4,0 28 x
Carrie is achtergebleven in Islamabad om Quinn te zoeken, die op eigen houtje Haqqani wil opsporen en hem wil uitschakelen. Hij doktert een gevaarlijk plan uit om de terrorist op heterdaad te betrappen en roept daarbij de hulp in van een oude bekende. Wanneer hij op het punt staat om zijn plan tot uitvoering te brengen, duikt Carrie plots op...
42:00

Aflevering 10

3,0 20 x
Na de gevangenenruil wordt het team van Carrie en Saul in een hinderlaag gelokt. Bijna alle soldaten van de Amerikaanse basis in Islamabad worden erop afgestuurd, al weten ze niet dat dat is wat Haqqani net wil. Ondertussen houden Martha, Dennis en Lockhart zich schuil in de kluis van de ambassade. De gebeurtenissen hebben een grote impact op de diplomatieke relatie tussen Pakistan en de Verenigde Staten. Quinn besluit ondertussen het heft in eigen handen te nemen.
44:00

Aflevering 9

4,0 28 x
Carrie wil Dennis Boyd, de echtgenoot van de Amerikaanse ambassadrice, ondervragen na de tip die ze kreeg van kolonel Khan over het lek binnen de ambassade. Ze legt Dennis het vuur aan de schenen om zo te weten te komen voor wie hij werkt binnen de Pakistaanse inlichtingdienst. Saul is ondertussen opnieuw in handen van Haqqani, die nog steeds een gevangenenruil eist van de CIA.
Augustus 2017
46:00

Aflevering 8

3,0 23 x
Carrie wordt wakker in het huis van de ISI-kolonel Khan en is helemaal in de war. Ze begint te vermoeden dat iemand met haar medicatie geknoeid heeft. De onderhandelingen tussen de Pakistaanse inlichtingendienst en de CIA verlopen ondertussen niet van een leien dakje. Saul blijft een gegijzelde van Haqqani en zijn volgers. Carrie en het team besluiten niet langer te wachten en doen een wanhopige poging om hem te redden.
48:00

Aflevering 7

4,0 17 x
Nu de CIA op de hoogte is van de ontvoering van Saul - hun voormalige directeur - vliegt huidige directeur Lockhart meteen over naar Pakistan. Daar onderhandelt hij, samen met de Amerikaanse ambassade en Carrie, met een delegatie van de Pakistaanse inlichtingendienst. Ondertussen proberen Max en Fara om Kiran, een studente en vriendin van Aayan, op te sporen en zo meer te weten te komen over de medicatie die Aayan bezorgde aan z'n oom Haqqani.
46:00

Aflevering 6

2,0 22 x
Carrie besluit haar plan in uitvoering te brengen om via Ayaan bij z'n oom Haqqani te komen. Ayaan pakt zijn spullen om naar Londen te vertrekken, maar dan denkt hij dat de ISI hem op de hielen zit en zet hij het plots op een lopen. Ondertussen beginnen Quinn en Fara hun vertrouwen in Carrie te verliezen, omdat ze het niet eens zijn met haar onethische aanpak.
44:00

Aflevering 5

4,0 15 x
Aflevering 5 van Homeland is uitgezonden op dinsdag 8 augustus 2017 om 1:15 uur en was te zien op Q2.
44:00

Aflevering 5

4,0 25 x
Carrie ondervindt moeilijkheden om Ayaan onder controle te houden. Fara kon intussen ontdekken dat Haqqani, de terrorist die dood gewaand werd na de aanval op het huwelijksfeest, eigenlijk springlevend is. Carrie wil meer te weten komen over de band tussen Ayaan en zijn oom Haqqani. Saul maakt zich klaar om terug naar Amerika te vertrekken, maar dat loopt iets anders dan gepland. Wanneer Quinn en Fara ondertussen een belangrijk doelwit in het vizier hebben, laat Carrie het afweten.
49:00

Aflevering 4

4,0 33 x
Ayaan besluit dan toch om Carrie op te zoeken en wil op haar aanbod ingaan om zo een studiebeurs in Londen te krijgen. Carrie geeft Fara en Max ondertussen wel de opdracht om hem te volgen, aangezien hij zich nogal verdacht gedraagt. Quinn is ondertussen, enigszins tegen zijn zin, ook in Islamabad om Carrie te helpen. Hij onderneemt een gevaarlijke opdracht om Farhad Ghazi, een agent van de Pakistaanse inlichtingendienst (ISI), te traceren. Saul weet ondertussen via een oude connectie een spilf...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.