Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

House M.D.

Seizoen 1
41:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Poison

3,0 4 x
Een student wordt tijdens de examenperiode getroffen door een mysterieuze vergiftiging. Ondanks een negatieve drugtest is House ervan overtuigd dat drugs de oorzaak zijn. Hij stuurt Cameron en Chase naar het huis van de tiener om er verdovende middelen op te sporen.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Fidelity

4,0 3 x
Elise ligt al vier dagen uitgeput in bed. Hoewel ze gemiddeld achttien uur per dag slaapt, geraakt ze er maar niet bovenop. Wanneer Elise begint te hallucineren, vermoedt House dat ze de Afrikaanse slaapziekte heeft. Maar Elise is nog nooit in Afrika geweest en ze heeft nooit een bloedtransfusie gekregen.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - The Socratic Method

4,5 4 x
Lucille Palmeiro hoort al lang stemmen in haar hoofd, maar pas vorig jaar werd duidelijk dat ze aan schizofrenie lijdt. Nadat ze een scherpe pijnscheut in haar been voelde en het bewustzijn verloor, wordt ze opgenomen in het ziekenhuis. House raakt geïntrigeerd door het dossier.
42:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Damned If You Do

4,0 3 x
Zuster Augustine heeft vreemde rode vlekken op haar handen en ze vermoedt dat het stigmata zijn. Gregory House heeft een andere diagnose. Hij stelt dat de non allergisch is voor het afwasmiddel dat ze gebruikt, geeft haar een pilletje en schrijft haar een zalfje voor.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Maternity

3,0 5 x
Drie pasgeboren baby's worden ziek. House gelooft dat er een epidemie is, maar Cuddy is niet overtuigd. Hij weet haar echter zo ver te krijgen dat hij enkele onderzoeken mag doen. Dan verslechtert de gezondheid van de baby's.
42:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Occam's Razor

3,0 3 x
De 22-jarige Brandon verliest het bewustzijn tijdens een passionele vrijpartij met zijn vriendin en belandt op de spoedafdeling. Hij heeft een hele waslijst klachten: keelpijn, huiduitslag, buikpijn, koorts, misselijkheid en lage bloeddruk.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Paternity

4,0 3 x
Dr. Cameron verzint een list om House een tiener die wordt getergd door nachtmerries te laten onderzoeken. Hij ziet weinig in de zaak en stuurt de jongen en zijn ouders al snel weg, maar dan valt hem iets op. Hij besluit de tiener, die onlangs bij het sporten een klap op zijn hoofd kreeg, te onderzoeken.
42:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Pilot

3,0 8 x
De 29-jarige kleuterjuf Rebecca krijgt in haar klas een aanval. Ze wordt in het ziekenhuis opgenomen, waar ze terechtkomt op de afdeling van de briljante maar bizarre dokter House. De man heeft een hekel aan patiënten en aan consultaties.
41:46

Aflevering 23

Verlopen 4,5 407 x
Special rond de populaire Amerikaanse serie House, M.D.
41:22

Aflevering 19

Verlopen 3,3 126 x
Het team van House krijgt te maken met een dokter die ook de moeder blijkt te zijn van één van hun patiënten. Het 6-jarige meisje had in het verleden te kampen met heel wat aandoeningen, bovenop haar huidige ziekte. House en Wilson beslissen om er samen even tussenuit te trekken.
Archief