Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

House M.D.

House M.D. herbekijken

Seizoen 4
41:00

Seizoen 4, Aflevering 8 - You Don't Want to Know

4,0 19 x
Een illusionist ontsnapt op het nippertje aan de dood tijdens een optreden. Hij krijgt een hartaanval in een watertank en wordt door twee aanwezige stagiairs van House gered. De stagiairs willen het onderzoek aan House voorleggen, maar die vindt de hartproblemen van de goochelaar niet interessant genoeg. In plaats daarvan ...
41:00

Seizoen 4, Aflevering 7 - Ugly

4,0 11 x
Een filmploeg maakt een documentaire over Kenny, een tiener met een zwaar misvormd gezicht. Hij staat op het punt geopereerd te worden door dokter Chase. Tijdens de ingreep krijgt Kenny een hartaanval en kan hij maar net worden gered.
41:00

Seizoen 4, Aflevering 6 - Whatever It Takes

3,0 11 x
Racepilote Casey Alfonso verliest het bewustzijn na afloop van een belangrijke dragrace. Hoewel het er sterk naar uitziet dat ze enkel lijdt aan uitdroging door de extreme hitte, geeft House zijn team de opdracht niets aan het toeval over te laten en de vrouw te onderzoeken.
41:00

Seizoen 4, Aflevering 5 - Mirror Mirror

3,0 5 x
Foreman is terug bij het ziekenhuis en wordt gevraagd toezicht te houden op de overgebleven kandidaten voor het nieuwe team van House. Samen observeren ze een patiënt die het gedrag van andere mensen lijkt te imiteren. Cameron en Chase sluiten een weddenschap af over welke sollicitant als eerste wordt afgewezen.
Seizoen 1
41:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Guardian Angels

4,0 12 x
De 24-jarige Irene Walesa wordt het ziekenhuis binnengebracht met stuiptrekkingen en hallucinaties. Ze beweert overleden mensen te kunnen zien en met hen te kunnen communiceren. House weigert te geloven dat de vrouw daadwerkelijk geesten kan zien en besluit zich met de zaak bezig te houden.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - 97 Seconds

4,0 10 x
Voor het onderzoek van de 37-jarige rolstoelpatiënt Thomas Stark, die bij het oversteken van de weg plots flauwviel, verdeelt House de tien overgebleven kandidaten in twee groepen. Bovendien staat hij aan de grond genageld wanneer een van zijn patiënten zich in zijn praktijk probeert te elektrocuteren.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - The Right Stuff

4,0 8 x
Een 30-jarige gevechtspilote roept de hulp in van dokter House nadat ze in een vluchtsimulator het gevoel kreeg dat ze geluiden kon zien. Ze biedt hem 50.000 dollar aan om haar te helpen en zijn onderzoek geheim te houden. Ze komt immers in aanmerking voor een belangrijke NASA-missie en vreest door haar aandoening aan de k...
Seizoen 4
41:00

Seizoen 4, Aflevering 1 - Alone

2,3 15 x
Na het vertrek van Foreman, Chase en Cameron staat House er alleen voor. Wanneer een kantoorgebouw instort, moet House met spoed Megan Bradberry behandelen, een jonge vrouw die de ramp heeft overleefd. Cuddy oefent druk uit op House en vindt dat hij een nieuw team moet samenstellen.
Seizoen 1
41:00

Seizoen 1, Aflevering 23 - The Jerk

3,0 8 x
House en zijn team onderzoeken de onhandelbare zestienjarige schaakkampioen Nate Harrison. De tiener maakt het team het leven zuur tijdens hun onderzoek. Foreman ontdekt dat iemand zijn sollicitatiegesprek met het New York Mercy Hospital heeft afgezegd. Hij verdenkt House, maar die blijft halsstarrig ontkennen.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 22 - Resignation

4,0 5 x
Een 19-jarig meisje hoest bloed op tijdens haar karateles. In het ziekenhuis vinden de dokters niets dat interne bloedingen kan veroorzaken. Ze raakte niet geblesseerd tijdens de training en al haar organen lijken perfect te werken. Hoe meer tests House zijn team laat uitvoeren, hoe meer hij ervan overtuigd is dat hun jong...
Archief