Huis Gemaakt

Laatste aflevering
1:05:00
Huis Gemaakt

De dag van de grote ontknoping: een van de drie koppels krijgt de sleutels in handen van hun zelfverbouwd huis in Lokeren, Laakdal of Kortrijk. Naast juryleden Gert Voorjans en Cerina Marchetta bepalen ook 25 onafhankelijke makelaars en 50 kijkers welk duo wint.

Huis Gemaakt gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
1:00:00
Na zeven maanden keihard verbouwen zitten de koppels in de laatste rechte lijn naar de finish. Volgende week wordt in de grote finale duidelijk wie de sleutels van zijn droomwoning in handen krijgt.
1:02:00
Juryleden Gert en Cerina gaan in elk pand langs om de laatste kamerprijs voor de beste keuken uit te delen, de koppels krijgen de laatste deadline voorgeschoteld en ze beleven de eerste nachten in 'hun' droomwoning.
1:00:00
Vorige week maakten de koppels de handen vuil in de tuin. Dat bleek voor de ene een grotere uitdaging dan voor de andere. Juryleden Gert en Cerina gaan samen met tuinarchitect Jeamie op tuinbezoek en bepalen welk duo de nieuwe kamerprijs wint. Wordt het drie op een rij voor Amber en Kenny of gaat een ander koppel dit keer ...
1:00:00
De koppels zijn voorbij de helft van de verbouwingen en de drie vervallen panden worden stilaan omgetoverd tot echte parels. Vandaag nemen ze de tuin onder handen en ze mogen daar van Dina voor het eerst hulp van een familielid voor inschakelen. De duo's kunnen ook rekenen op de tips en expertise van tuinarchitect Jeamie H...
1:00:00
Negen jonge koppels verbouwen drie leegstaande panden. Eén koppel krijgt het gerenoveerde huis aan het einde van de rit ook echt cadeau. Jury: interieurarchitect Gert Voorjans en architecte-aannemer Cerina Marchetta.
57:00
Negen jonge koppels verbouwen drie leegstaande panden. Eén koppel krijgt het gerenoveerde huis aan het einde van de rit ook echt cadeau. Jury: interieurarchitect Gert Voorjans en architecte-aannemer Cerina Marchetta.
57:00
De zes koppels leveren een volledig afgewerkte slaapkamer af, maar slechts drie van hen zullen ook aan de volgende ruimte in 'hun' huis mogen starten. De andere koppels zien hun droom wegsmelten als sneeuw voor de zon. Iedereen zet alles op alles om de strakke deadline te halen en het verdict van juryleden Gert Voorjans en...
57:00
In drie vervallen panden strijden nog zes koppels voor een eigen woning. Na de ruwbouwwerken is het tijd voor de eerste slaapkamers. De opdracht van Dina slaat bij de duo's in als een bom: 'Jullie krijgen 7 dagen de tijd om jullie droomslaapkamer te realiseren.'
1:01:00
Negen jonge koppels verbouwen drie leegstaande panden. Eén koppel krijgt het gerenoveerde huis aan het einde van de rit ook echt cadeau. Jury: interieurarchitect Gert Voorjans en architecte-aannemer Cerina Marchetta.
57:00
Het is D-day voor de koppels uit Laakdal en Lokeren. Zij verschijnen voor juryleden Gert Voorjans en Cerina Marchetta en moeten hen zien te overtuigen met een creatieve maquette van 'hun' pand. Na deze opdracht moet per locatie één koppel zijn woondroom opbergen. In Kortrijk is die knoop al doorgehakt en gaan de ruwe werke...
57:00
Negen jonge koppels halen hun beste verbouwskills boven om drie leegstaande vastgoedparels op verschillende locaties in Vlaanderen compleet én duurzaam te verbouwen. De koppels die neerstrijken in Kortrijk en Laakdal komen als eerste aan bod en hun avontuur krijgt al meteen een verrassende wending.
Seizoen 3
1:05:00
In deze laatste aflevering gaat Dina op bezoek bij het winnende koppel thuis. Ze hebben het over hun eerste emoties, de reacties van familie en vrienden, en de eerste momenten in hun kersverse woonst.
1:05:00
Na bijna een jaar verbouwen komen we te weten welk koppel hun droomhuis wint. Het oordeel van de kijkers, 25 onafhankelijke makelaars en 50 potentiële kopers zal bepalen welk duo de sleutels van hun woning in ontvangst mag nemen.
58:00
De koppels zetten alles op alles om hun huis af te krijgen voor de komst van de jury. In Aalst moet de tuin nog wat afgewerkt worden, in Hasselt leggen ze de laatste hand aan de kinderkamer en in Antwerpen willen ze een statement maken met hun inkomhal. Bart, Béa en Cerina gaan langs voor een grondige inspectieronde en gev...
58:00
De finaleweek staat voor de deur en de drie koppels hebben nog maar één week om de puntjes op de i te zetten en de inkomhal volledig te renoveren. Ze verhuizen naar hun respectieve woonsten en ervaren hoe het dagelijkse leven er zou kunnen uitzien. De kerstboom en het gourmetstel worden bovengehaald en als kerstcadeau komt...
1:01:00
De koppels zitten in de laatste rechte lijn naar de finish. Voor ze de eindmeet bereiken, moeten ze echter nog een aantal obstakels overwinnen. Ze zetten alles op alles om de laatste kamerprijs in de wacht te slepen. Zal de jury de kamers nog herkennen of worden ze omvergeblazen door de metamorfose?
1:00:00
De finale is in zicht, maar eerst moeten de koppels de kamers van hun voormalige conculega's nog onder handen nemen. Ze zullen creatief uit de hoek moeten komen, want ze krijgen slechts een beperkt budget. Zowel in Hasselt als in Aalst moeten ze eerst een oplossing zien te vinden voor de muren voordat ze kunnen beginnen me...
1:09:00
Het wordt een zenuwslopend weekend met de deadline in zicht. In Hasselt is door een onvoorzien probleem nog geen centimeter keuken te bespeuren, terwijl er in Aalst en Antwerpen wel een gloednieuwe keuken staat. Martin is weer de oude, dus schakelen ze een versnelling hoger om hun achterstand in te halen.
58:00
Na de tuin staat nu de keuken op het programma en de koppels krijgen al meteen een strakke deadline. De vloer moet binnen twee dagen gelegd zijn, anders kan de keuken niet geïnstalleerd worden. Bij Kayleigh en Bavo duikt een onvoorzien probleem op dat grote gevolgen zou kunnen hebben.
Archief