Instafamous

Seizoen 1
17:00

Seizoen 1, Aflevering 15 - No Filter - deel 3

14 x
De carrière van Fleur staat op het spel. Samen met Roel en Billie trekt ze naar de live opnames van Social Media Award Show in de studios van vtm. Samen met een oude bekende proberen ze een einde te maken aan het sluwe plan van Wolter Boom.
09:00

Seizoen 1, Aflevering 14 - No Filter - deel 2

14 x
Fleur is genomineerd voor Influencer of the Year, dé belangrijkste prijs van de vtm Social Media Award Show. Samen met Roel bedenkt ze een plan om Wolter Booms chantage te dwarsbomen.
09:00

Seizoen 1, Aflevering 13 - No Filter - deel 1

14 x
Fleur wordt gechanteerd door de CEO van The Influencer Agency met beelden uit een verleden waar ze niet meer aan herinnerd wil worden. Wanneer Billie haar geheim te weten komt valt Roels romantische plan in het water.
10:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - Squad Goals - deel 3

38 x
Fleurs beslissing bij The Influencer Agency krijgt grote gevolgen. In de loft draait een gezellige barbecue met Andy Peelman, Luna Stevens en Olivier uit op een dronken en emotionele avond.
13:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - Squad Goals - deel 2

4 x
Fleur en Billie trekken naar Amsterdam voor een belangrijke meeting met Wolter Boom, CEO van The Influencer Agency. Intussen maakt ook Roel grote stappen in zijn carriere als acteur. Hij is gecast in de bikkelharde reeks van Jan Verheyen: 'De Buurtrecherche', met de grote Andy Peelman in de hoofdrol.
10:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Squad Goals - deel 1

15 x
Fleur neemt deel aan een videoshoot geregisseerd door Jan Verheyen. Daar wordt ze geconfronteerd met het grotere succes van enkele andere influencers. Wanneer haar broer langskomt begint ze te twijfelen of ze wel de juiste keuzes aan het nemen is.
15:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Fit Girl - deel 3

4 x
Fleur is nu brand ambassador van Fabrizio's sapje maar heeft het moeilijk om het merk te promoten aangezien het goedje helemaal niet te drinken is. Ondertussen waagt Roel zijn eerste kans op het podium van comedy café The Joker en krijgt hij opnieuw te maken met de seksuele avances van Amelie Albrecht.
11:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Fit Girl - deel 2

4 x
Fleur doet haar best om brand ambassador te worden van Fabrizio's sapje 'Monde Jus', tot grote ergernis van Roel. Hij beslist om zich volledig te focussen op zijn comedy-en acteercarrière en gaat langs in het bekende comedy café The Joker waar hij Soe Nsuki en Amelie Albrecht ontmoet.
08:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Fit Girl - deel 1

10 x
Fleur ontdekt dat ze tijdens haar Instafamous verleden heel wat bekende vriendjes heeft gehad en beslist om opnieuw aan haar lichaam te werken door te gaan sporten. Billie maakt er gretig gebruik van om een sponsordeal te fixen met de sportieve Fabrizio van Temptation Island, die een nieuw energie sapje 'Monde Jus' op de m...
12:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Pets of Instagram - deel 3

7 x
Fleur, Billie en Roel gaan langs bij Jan Schepens, Katja Retsin en hun instafamous cavia, om zo tips te krijgen over hoe ze best om gaan met dieren op instagram. Daar proberen ze het vreselijke probleem dat hun hond heeft veroorzaakt zo goed mogelijk op te lossen, zodat niemand - en zeker An Lemmens niet - te weten komt wa...
09:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Pets of Instagram - deel 2

23 x
Billie is tot de conclusie gekomen dat Fleur een hond nodig heeft om haar volgers te boosten. Ze gaan ten rade bij An Lemmens die een asiel runt vol dieren die ooit populair waren op het internet. Daar adopteert Fleur een hond de ooit bekend was op youtube, maar dat blijkt al snel niet zo'n goed idee te zijn...
09:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Pets of Instagram - deel 1

7 x
Als kersverse manager heeft Billie een eerste sponsored post geregeld voor Fleur: het promoten van een handtas in ruil voor een foto met genoeg likes. Sinds haar ongeval is de influencer-concurrentie echter groter dan ooit. Zeker wanneer ze An Lemmens ontmoeten...
09:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Accidentally Famous - deel 3

10 x
Fleur bluft zich dankzij Billie binnen op de hippe releaseparty van het brillenmerk van Eline de Munck. Ze doet haar best om zich te mengen onder de andere influencers en BV's, maar ontdekt snel dat niet is wat het lijkt wanneer je instafamous wil zijn.
09:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Accidentally Famous - deel 2

5 x
Fleur komt thuis in de riante loft waar ze samenwoont met haar beste vriendin Billie. Wanneer ze up to date wordt gebracht over de jaren die uit haar geheugen zijn gewist krijgt Fleur het moeilijk. Net dan stuit ze op iemand die ze zich wél nog kan herinneren.
08:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Accidentally Famous - deel 1

33 x
Fleur, Vlaanderens bekendste influencer, komt live op instagram in een choquerend ongeluk terecht waardoor haar account wordt verwijderd. Na een coma ontwaakt ze met geheugenverlies, zonder volgers en zonder enige herinnering aan haar instagram carrière.
Archief