Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Instafamous

September 2021
08:00

10. Squad Goals - deel 1

4,0 0 x
Fleur neemt deel aan een videoshoot geregisseerd door Jan Verheyen. Daar wordt ze geconfronteerd met het grotere succes van enkele andere influencers. Wanneer haar broer langskomt begint ze te twijfelen of ze wel de juiste keuzes aan het nemen is.
08:00

11. Squad Goals - deel 2

4,0 0 x
Fleur en Billie trekken naar Amsterdam voor een belangrijke meeting met Wolter Boom, CEO van The Influencer Agency. Intussen maakt ook Roel grote stappen in zijn carriere als acteur. Hij is gecast in de bikkelharde reeks van Jan Verheyen: 'De Buurtrecherche', met de grote Andy Peelman in de hoofdrol.
08:00

12. Squad Goals - deel 3

4,5 0 x
Fleurs beslissing bij The Influencer Agency krijgt grote gevolgen. In de loft draait een gezellige barbecue met Andy Peelman, Luna Stevens en Olivier uit op een dronken en emotionele avond.
08:00

13. No Filter - deel 1

4,0 0 x
Fleur wordt gechanteerd door de CEO van The Influencer Agency met beelden uit een verleden waar ze niet meer aan herinnerd wil worden. Wanneer Billie haar geheim te weten komt valt Roels romantische plan in het water.
08:00

14. No Filter - deel 2

4,0 0 x
Fleur is genomineerd voor Influencer of the Year, dé belangrijkste prijs van de vtm Social Media Award Show. Samen met Roel bedenkt ze een plan om Wolter Booms chantage te dwarsbomen.
08:00

15. No Filter - deel 3

3,0 0 x
De carrière van Fleur staat op het spel. Samen met Roel en Billie trekt ze naar de live opnames van Social Media Award Show in de studios van vtm. Samen met een oude bekende proberen ze een einde te maken aan het sluwe plan van Wolter Boom.
08:00

7. Fit Girl - deel 1

4,0 0 x
Fleur ontdekt dat ze tijdens haar Instafamous verleden heel wat bekende vriendjes heeft gehad en beslist om opnieuw aan haar lichaam te werken door te gaan sporten. Billie maakt er gretig gebruik van om een sponsordeal te fixen met de sportieve Fabrizio van Temptation Island, die een nieuw energie sapje 'Monde Jus' op de m...
08:00

8. Fit Girl - deel 2

4,0 0 x
Fleur doet haar best om brand ambassador te worden van Fabrizio's sapje 'Monde Jus', tot grote ergernis van Roel. Hij beslist om zich volledig te focussen op zijn comedy-en acteercarrière en gaat langs in het bekende comedy café The Joker waar hij Soe Nsuki en Amelie Albrecht ontmoet.
08:00

9. Fit Girl - deel 3

3,0 0 x
Fleur is nu brand ambassador van Fabrizio's sapje maar heeft het moeilijk om het merk te promoten aangezien het goedje helemaal niet te drinken is. Ondertussen waagt Roel zijn eerste kans op het podium van comedy café The Joker en krijgt hij opnieuw te maken met de seksuele avances van Amelie Albrecht.
08:00

1. Accidentally Famous - deel 1

4,0 0 x
Fleur, Vlaanderens bekendste influencer, komt live op instagram in een choquerend ongeluk terecht waardoor haar account wordt verwijderd. Na een coma ontwaakt ze met geheugenverlies, zonder volgers en zonder enige herinnering aan haar instagram carrière.
Archief