Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Instafamous

Juni 2021
08:00

1. Accidentally Famous - deel 1

4,0 0 x
Fleur, Vlaanderens bekendste influencer, komt live op instagram in een choquerend ongeluk terecht waardoor haar account wordt verwijderd. Na een coma ontwaakt ze met geheugenverlies, zonder volgers en zonder enige herinnering aan haar instagram carrière.
08:00

10. Squad Goals - deel 1

4,0 0 x
Fleur neemt deel aan een videoshoot geregisseerd door Jan Verheyen. Daar wordt ze geconfronteerd met het grotere succes van enkele andere influencers. Wanneer haar broer langskomt begint ze te twijfelen of ze wel de juiste keuzes aan het nemen is.
08:00

11. Squad Goals - deel 2

4,0 1 x
Fleur en Billie trekken naar Amsterdam voor een belangrijke meeting met Wolter Boom, CEO van The Influencer Agency. Intussen maakt ook Roel grote stappen in zijn carriere als acteur. Hij is gecast in de bikkelharde reeks van Jan Verheyen: 'De Buurtrecherche', met de grote Andy Peelman in de hoofdrol.
08:00

12. Squad Goals - deel 3

4,5 0 x
Fleurs beslissing bij The Influencer Agency krijgt grote gevolgen. In de loft draait een gezellige barbecue met Andy Peelman, Luna Stevens en Olivier uit op een dronken en emotionele avond.
08:00

13. No Filter - deel 1

4,0 0 x
Fleur wordt gechanteerd door de CEO van The Influencer Agency met beelden uit een verleden waar ze niet meer aan herinnerd wil worden. Wanneer Billie haar geheim te weten komt valt Roels romantische plan in het water.
08:00

14. No Filter - deel 2

4,0 0 x
Fleur is genomineerd voor Influencer of the Year, dé belangrijkste prijs van de vtm Social Media Award Show. Samen met Roel bedenkt ze een plan om Wolter Booms chantage te dwarsbomen.
08:00

15. No Filter - deel 3

3,0 0 x
De carrière van Fleur staat op het spel. Samen met Roel en Billie trekt ze naar de live opnames van Social Media Award Show in de studios van vtm. Samen met een oude bekende proberen ze een einde te maken aan het sluwe plan van Wolter Boom.
08:00

2. Accidentally Famous - deel 2

4,0 0 x
Fleur komt thuis in de riante loft waar ze samenwoont met haar beste vriendin Billie. Wanneer ze up to date wordt gebracht over de jaren die uit haar geheugen zijn gewist krijgt Fleur het moeilijk. Net dan stuit ze op iemand die ze zich wél nog kan herinneren.
08:00

3. Accidentally Famous - deel 3

3,0 0 x
Fleur bluft zich dankzij Billie binnen op de hippe releaseparty van het brillenmerk van Eline de Munck. Ze doet haar best om zich te mengen onder de andere influencers en BV's, maar ontdekt snel dat niet is wat het lijkt wanneer je instafamous wil zijn.
08:00

4. Pets of Instagram - deel 1

3,0 1 x
Als kersverse manager heeft Billie een eerste sponsored post geregeld voor Fleur: het promoten van een handtas in ruil voor een foto met genoeg likes. Sinds haar ongeval is de influencer-concurrentie echter groter dan ooit. Zeker wanneer ze An Lemmens ontmoeten...
Archief