Interieurtalent Gezocht Met Vtwonen

Laatste aflevering
22:00
Interieurtalent Gezocht Met Vtwonen

In deze kwartfinale strijden de vijf overgebleven stylisten om de beurt tegen elkaar door middel van het creëren van een fotogenieke hoek met meubels die ze niet zelf hebben gekozen. Interieurfotografe Muk van Lil en interieurontwerper Frans Uyterlinde zullen uiteindelijk één in...

Interieurtalent Gezocht Met Vtwonen gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
23:00
De Friese Jellina neemt het op tegen de Noord-Hollandse Kim. Ze krijgen allebei de stylingopdracht om een badkamer flink onder handen te nemen bij een bekende. Op het marktplein in Gent gaan ze in de stylingboxen aan de slag met het thema 'Groene Oase'.
23:00
De Belgische Yasmina neemt het op tegen Monique uit Woerden. Beiden hebben de opdracht gekregen om bij bekenden een kinderhoek te maken, en op het strand in Den Haag verzorgen ze in de stylingboxen beiden op eigen wijze een 'Me-time' plekje.
23:00
De Haarlemse Samantha neemt het op tegen de Hasseltse Sam. Beiden hebben als opdracht gekregen om bij bekenden een functionele werkplek te creëren, en op het stadsplein van Gouda verzorgen ze in de stylingboxen beiden op eigen wijze een feestelijke eetkamer.
Archief