Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Interieurtalent Gezocht Met Vtwonen

Interieurtalent Gezocht Met Vtwonen herbekijken

Seizoen 1
22:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Kwartfinale

3,0 11 x
In deze kwartfinale strijden de vijf overgebleven stylisten om de beurt tegen elkaar door middel van het creëren van een fotogenieke hoek met meubels die ze niet zelf hebben gekozen. Interieurfotografe Muk van Lil en interieurontwerper Frans Uyterlinde zullen uiteindelijk één interieurtalent naar huis moeten sturen.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Kim en Jellina

4,0 5 x
De Friese Jellina neemt het op tegen de Noord-Hollandse Kim. Ze krijgen allebei de stylingopdracht om een badkamer flink onder handen te nemen bij een bekende. Op het marktplein in Gent gaan ze in de stylingboxen aan de slag met het thema 'Groene Oase'.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Yasmina en Monique

4,5 14 x
De Belgische Yasmina neemt het op tegen Monique uit Woerden. Beiden hebben de opdracht gekregen om bij bekenden een kinderhoek te maken, en op het strand in Den Haag verzorgen ze in de stylingboxen beiden op eigen wijze een 'Me-time' plekje.
30:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Sam en Samantha

4,0 21 x
De Haarlemse Samantha neemt het op tegen de Hasseltse Sam. Beiden hebben als opdracht gekregen om bij bekenden een functionele werkplek te creëren, en op het stadsplein van Gouda verzorgen ze in de stylingboxen beiden op eigen wijze een feestelijke eetkamer.
Archief