Junior Bake Off Vlaanderen

Laatste aflevering
44:54
Junior Bake Off Vlaanderen

Na zes spannende bakweken wordt vandaag bepaald wie de winnaar wordt van Junior Bake Off. Drie finalewaardige bakkers leveren hun laatste bakstrijd, maar slechts één van hen gaat naar huis met de titel van beste Junior Bake Off Vlaanderen.

Junior Bake Off Vlaanderen gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 4
39:11
Het is de halve finale ven vier jonge bakkers strijden voor een plekje in de finale. Het licht gaat uit vandaag, want het thema is glow in the dark. De bakkers tasten volledig in het duister. Welke 3 bakkers gaan naar de finale?
41:14
In de Bake Off tent rolt Jeroom deze week de catwalk uit voor 5 bakkertjes, want in deze vierde aflevering is het fashion week! Om te zorgen dat Jeroom & juryleden Regula en Dominique deze week alle trends bij kunnen houden krijgt hij assistentie van fashionista Astrid Coppens.
44:00
Bakken is eigenlijk ook een beetje wetenschap en daarom is het in de derde aflevering van Junior Bake Off wetenschapsweek. Speciaal voor de gelegenheid krijgt Jeroom assistentie in het Bake Off lab van Lieven Scheire.
44:25
Voor de technische proef maken de bakkers een peperkoekenhart met hun levensmotto. Als spektakelstuk maken ze een open boek-taart, waarin ze iets meer vertellen over zichzelf. Acht bestsellers voor de jury om van te proeven, maar voor welke twee bakkertjes gaan de boeken toe?
44:05
Jeroom tovert opnieuw acht ovenverse bakkers uit zijn oven. Stuk voor stuk staan ze te poppelen om de befaamde witte baktent te betreden. De bakkers openen hun avontuur met het bakken van een facepie van iemand naar wie ze opkijken. Als spektakelproef maken ze hun ultieme droom na in koek.
Archief