Kan U De Vraag Nog Eens Herhalen?

Laatste aflevering
52:00
Kan U De Vraag Nog Eens Herhalen?

In de laatste aflevering van Kan U de Vraag Nog Eens Herhalen? ontvangen Guga Baúl en Gunter Lamoot voormalige quizmasters Bart De Pauw, Lynn Wesenbeek en Rob Vanoudenhoven.

Kan U De Vraag Nog Eens Herhalen? gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
48:00
Guga Baúl en Gunter Lamoot ontvangen vandaag drie nieuwe Bekende Vragenstellers: Zaki, cijferende en letterende tv-legende, Siska Schoeters, bekend van de radio en die andere muzikale quiz 'O la la la', en Sergio Quisquater, alleen al door zijn achternaam een geschikte kandidaat. Gunter Lamoot zorgt naar goede gewoonte voo...
49:00
Guga Baúl heeft weer een lading gerecycleerde quizvragen opgediept uit de kelders van het archief. Drie kandidaten mogen uit het BV-winkeltje een van de drie Bekende Vragenstellers kiezen: Bart Kaëll, Mathias Coppens of Lieven Scheire.
51:00
Guga Baúl en Gunter Lamoot vissen enkele leuke, verrassende en vergeten vragen op uit het quizarchief van de Vlaamse televisie. Onbekende kandidaten worden geholpen door Bekende Vragenstellers, quizpresentatoren van vroeger en nu, met in deze aflevering: Marcel Vanthilt, Luc Appermont en An Lemmens.
Archief