Kan U De Vraag Nog Eens Herhalen?

2017
52:35

Aflevering 4

Verlopen 3,0 20 x
In de laatste aflevering van Kan U de Vraag Nog Eens Herhalen? ontvangen Guga Baúl en Gunter Lamoot voormalige quizmasters Bart De Pauw, Lynn Wesenbeek en Rob Vanoudenhoven.
49:39

Aflevering 2

Verlopen 4,0 27 x
In de tweede aflevering van Kan U de Vraag Nog Eens Herhalen? heeft Guga Baul weer een lading gerecycleerde quizvragen opgediept uit de kelders van het archief. Drie kandidaten mogen uit het BV-winkeltje één van de drie Bekende Vragenstellers kiezen...
51:23

Aflevering 1

Verlopen 3,0 95 x
Aflevering 1 van Kan U De Vraag Nog Eens Herhalen? is uitgezonden op donderdag 11 mei 2017 om 21:44 uur en was te zien op VTM.
51:23

Aflevering 1

Verlopen 3,0 37 x
Guga Baúl en Gunter Lamoot vissen enkele leuke, verrassende en vergeten vragen op uit het quizarchief van de Vlaamse televisie. Onbekende kandidaten worden geholpen door Bekende Vragenstellers, quizpresentatoren van vroeger en nu, met in deze afleve...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.