Kastaars

Laatste aflevering
2:11:56
Kastaars

De uitreiking van de Kastaars! wordt hét feest van de Vlaamse mediacontent, waarbij de Vlaming beslist: welke radio-, televisie- en onlinetalenten wil hij bekronen. Welke verhalen hebben het afgelopen jaar het meest beroerd? Welk programma of onlineformat moet absoluut in de bl...

Kastaars gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Januari 2024
1:52:50
Op zaterdag 27 januari 2024 is het zover: de tweede editie van de nieuwe mediaprijzen Kastaars! Danira Boukhriss Terkessidis, Koen Wauters en Gert Verhulst presenteren, net als vorig jaar, de televisieshow.
2:00:39
Kastaars is een grootse cross-mediale show waarbij VRT, DPG en Play Media samen de strafste media- en contentcreators van 2022 in de bloemetjes zet. Aan de hand van een glamoureuze show worden er Kastaars uitgedeeld. Wie is de Mediapersoonlijkheid van het jaar en wat was het beste Televisieprogramma? Bekijk nu de show.
2:00:24
Verlopen
Kastaars! wordt hét feest van de Vlaamse mediacontent, waarbij de Vlaming beslist: welke radio-, televisie- en onlinetalenten wil hij bekronen? Welke verhalen hebben het afgelopen jaar het meest beroerd? Welk programma of onlineformat moet absoluut in de bloemetjes worden gezet? De prijzen huldigen alles wat je volgens Vla...
Archief