Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Keeping Faith

Keeping Faith herbekijken

Seizoen 2
53:00

Seizoen 2, Aflevering 6

4,1 20 x
De klok voor de Corran Energy-deal tikt. Faith moet een race tegen de tijd voeren om de vrouw te vinden die de beschuldiging van Madlen kan doen intrekken. Breeze stelt Evan voor een ultimatum en Faith komt eindelijk de waarheid te weten achter de moord op Will.
54:00

Seizoen 2, Aflevering 5

4,3 19 x
De druk op Faith wordt steeds groter. Nu Evan vrijgelaten is, komen nieuwe waarheden aan het licht en dreigt er meteen gevaar. Maar Steve neemt de bescherming van Faith op zich.
53:00

Seizoen 2, Aflevering 4

3,9 18 x
Dat Evans vrijlating steeds dichterbij komt, zorgt voor heftige emoties bij Faith en de familie. Zijn vijanden staan intussen in de rij om wraak te nemen. Gael voert de druk op bij Steve, maar een telefoontje zorgt voor een nieuwe en ongewenste nieuwe aanwijzing in de zaak-Madlen.
52:00

Seizoen 2, Aflevering 3

4,5 15 x
Het moordproces bereikt zijn hoogtepunt, Faith heeft er alle moeite mee om Madlen uit de getuigenbank te houden. Inspecteur Breeze blijft de druk verhogen en Evan heeft angstaanjagend nieuws voor Faith.
53:00

Seizoen 2, Aflevering 2

4,8 11 x
Madlen ontslaat haar juridisch team en Faith en Cerys nemen de moordzaak in handen. Daarbij komen ze al snel op ramkoers met Tom. Evan krijgt bezoek van een mysterieuze weldoener. Inspecteur Breeze richt zijn vizier op Gael Reardon.
52:00

Seizoen 2, Aflevering 1

4,0 24 x
Anderhalf jaar na de onverklaarbare verdwijning van haar man, wordt Faith met een nieuw mysterie geconfronteerd.  Ondertussen neemt ze de verdediging op zich van Madlen Vaughan, een landbouwster uit de buurt die wordt beschuldigd van de moord op haar echtgenoot.  Nu Evan zal worden vrijgelaten uit de gevangenis, dreigt Fai...
Seizoen 1
53:00

Seizoen 1, Aflevering 8

4,0 14 x
Faith vecht voor haar kinderen in een sterk verhitte rechtszaak, een die de familie Howell voorgoed kan verscheuren. Steve sluit een dodelijk pact met zijn vroegere werkgevers. Faith komt eindelijk de waarheid te weten achter de verdwijning van Evan.
52:00

Seizoen 1, Aflevering 7

3,4 18 x
Na het ongeval speelt Williams vuil spel om Faith de schuld te geven. Terry heeft een onderhoud met hoofdinspecteur Parry. Steve grijpt terug naar zijn criminele verleden om Faith te helpen. Faith en Cerys willen het hoederecht over de kinderen terugkrijgen, maar Faith wordt verstoten door haar omgeving.
52:00

Seizoen 1, Aflevering 6

3,9 33 x
De auto van Evan wordt achtergelaten teruggevonden in de dokken, een beruchte zelfmoorplek. Faith wordt opnieuw opgepakt voor ondervraging. Steve riskeert zijn leven om haar te helpen en komt ook nog eens in het vizier van DI Williams terecht. Bethans bizarre gedrag betekent bijna het einde van haar huwelijk. Williams zoek...
52:00

Seizoen 1, Aflevering 5

2,3 64 x
Faith is nog niet bekomen van de inbraak bij haar thuis, maar ze besluit toch de verdediging op te nemen van een boer die het aan de stok heeft met een grondbezitter. Arthur ontvangt een mysterieus pakket. Dokter Alpay heeft informatie over Evan. Faith krijgt een onaangenaam bezoekje van Gale Reardon.
Archief