Langs De Oevers Van De Yangtze

Afleveringen
35:18

Snelweg naar Tibet

3,7 135 x
De Yangtze stroomt langs de flanken van de Himalaya voor zij een scherpe bocht maakt richting Shanghai. Vijf jaar geleden werd daar een forse snelweg aangelegd.
35:26

Pretpark China

3,0 84 x
Of het nou gaat om Mahjong-toernooien, acrobatiek of streetdance, vrijetijdsbesteding is in China een publieke en massale aangelegenheid.
35:03

De dam

3,0 58 x
De grootste trots van China als het gaat om ‘man-made structures’ is niet langer de Chinese Muur maar de Drieklovendam.
35:26

De grote roerganger

4,0 74 x
Mao leeft. Hij is 40 jaar na zijn dood nog altijd superpopulair. Hij was de oprichter van de Volksrepubliek en 70% van wat hij deed was goed.
35:09

Double happiness

3,0 67 x
Liefde en geluk zijn niet vrijblijvend in China, sterker nog: het is een serieus probleem als je niet voor je 30e van straat bent.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.