Last Days

September 2018
43:00

Okinawa, Japan

4,6 114 x
Hoe word je 100 jaar? Voor het antwoord trekt Lieve naar het Japanse eiland Okinawa. Hier wonen de oudste mensen ter wereld. Het eiland is een geliefde plek bij wetenschappers die onderzoek doen naar het lange leven.
46:00

Sulawesi, Indonesië

4,7 552 x
Dood betekent vaak vergeten, maar niet bij de Torajastam op het Indonesische eiland Sulawesi. Daar leven ze samen met hun doden. Lieve kan het amper geloven en reist naar de andere kant van de wereld om de unieke dodencultuur van de Toraja's van dichtbij mee te maken.
48:00

Sun City, VS

3,2 268 x
Sun City, gebouwd in 1960, was het allereerste dorp ter wereld exclusief voor 55-plussers. Met 40 000 inwoners is het nog altijd een van de grootste in zijn soort.  Lieve is zelf bijna 55 en behoort dus officieel tot de doelgroep. Ze vraagt zich af of ze zou passen in een dorp met alleen maar senioren, en mengt zich een we...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.