Later Als Ik Groot Ben

September 2018
14:00

De dansschooloprichtster

4,0 2 x
Catherine heeft haar eigen dansstudio, 'Dance Action'. Ze laat je een pirouette zien en toont hoe een echte dansles verloopt.
13:00

De instrumentenbouwer

3,0 4 x
In de werkplaats van Joris staat enorm veel materiaal, maar zijn gehoor is één van zijn belangrijkste werktuigen. Joris laat zien hoe hij muziekinstrumenten bouwt en wat hij al allemaal gemaakt heeft!
15:00

De paardenosteopaat

Verlopen 4,0 7 x
Naast het huis van Jurgen staan stallen met paarden. Hij helpt ze met stappen, lopen en zelfs zwemmen. Jurgen laat zien met welke materialen hij een pony kan helpen.
14:00

De boomverzorgers

Verlopen 3,0 9 x
Programma dat kijkers tussen 6 en 12 jaar laat kennismaken met tot de verbeelding sprekende beroepen, van imker tot valkenier en van schipper tot stuntman. De serie brengt mytische beroepen in beeld die een eigen gezicht krijgen via inspirerende helden onder begeleiding van onze host, Pieper. Deze aflevering: boomverzorger.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.