Later Als Ik Groot Ben

Januari 2019
14:00

Tolk Vlaamse Gebarentaal

Verlopen 4,5 14 x
Lieve is een tolk Vlaamse Gebarentaal. Haar belangrijkste werkinstrumenten zijn haar gezicht, handen en armen. Ze laat Pieper zien hoe ze zich voorbereidt op een opname in de studio van het Journaal.
13:00

Begrafenisondernemer

Verlopen 3,0 6 x
Patrick en zijn vrouw Darline runnen een begrafenisonderneming. Hij toont Pieper het hele gebouw, van de ontvangstplaats naar de plaats voor de laatste groet en de koelcellen. Patrick vertelt ook over de verschillende attesten en documenten die hij heeft en alle verschillende kisten, urnes, bloemen en gedenkstenen waarmij ...
14:00

6 januari 2019

Verlopen 4,0 7 x
Lieve is een tolk Vlaamse Gebarentaal. Haar belangrijkste werkinstrumenten zijn haar gezicht, handen en armen. Ze laat Pieper zien hoe ze zich voorbereidt op een opname in de studio van het Journaal.
14:00

Imker

Verlopen 4,0 7 x
Peter heeft een bedrijf met miljoenen bijen! Hij laat zien hoe een bijenkast eruit ziet en hoe de bijen daarin te werk gaan. En weet jij wat de verschillen zijn tussen een bij en een wesp?
14:00

Bioboer

Verlopen 3,0 14 x
Danny Billens is de zoon van een fruitteler. Hij nam het bedrijf van z'n vader over, maar gaf er een eigen twist aan. Nu is het een biologisch fruitbedrijf! Danny vertelt Pieper wat dat precies betekent en hoe hij elke dag te werk gaat.
14:00

Groenarchitect

Verlopen 4,0 10 x
John heeft samen met zijn vrienden het bedrijf Ecoworks opgericht. Ze maken zwemvijvers, groendaken, groengevels en rietvelden. Wat dat allemaal betekent en wat zijn job precies inhoudt, legt John haarfijn uit aan Pieper!
14:00

Modeontwerpster

Verlopen 4,0 9 x
Rachida toont haar kledingwinkel 'Azira' in Brussel. Ze laat zien hoe ze te werk gaat. Voor een modeontwerper zijn materialen, ontwerpen en het naaiatelier natuurlijk heel belangrijk.
12:00

Pilootinstructeur

Verlopen 4,0 18 x
Kay geeft les aan wie piloot wil worden! Hij toont ons zijn simulator en vluchtvoorbereidingsruimte. Om piloot te worden moet je heel veel studeren, maar je leert natuurlijk ook echt vliegen!
13:00

De valkenier

Verlopen 3,0 5 x
Mark geeft de Ketnetters een blik in zijn Valkerij Ardanwen. Hij vertelt alles over zijn arend, woestijnbuizerd, wouw, valk en uil. Natuurlijk hoort een echte demonstratie daar ook bij!
14:00

De goudsmid

Verlopen 4,0 8 x
Later als ik groot ben, word ik cowboy, verpleegster, brandweerman, piloot, kok,Welk kind droomt nu niet van een fantastische toekomst, boordevol avonturen, ontdekkingen en emoties?
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.