Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Later Als Ik Groot Ben

Seizoen 2
14:00

Seizoen 2, Aflevering 1 - Ecologische Viskweker

3,0 8 x
Pieper gaat op bezoek bij ecologische viskweker Stijn. Stijn laat Pieper zien wat het beroep van viskweker precies inhoudt.
Seizoen 1
13:00

Seizoen 1, Aflevering 26 - Chocolatier

3,0 5 x
Chocolademaker Bart laat zien hoe hij pralines en chocoladefiguren maakt.
14:00

Seizoen 1, Aflevering 25 - De Visual Effect Designer

4,0 4 x
Thomas was als kind grote fan van het circus. En van die passie heeft hij zijn beroep gemaakt! Nee, hij is geen clown geworden. Thomas verdient geld met kleur, rook en vuur. Hij maakt speciale effecten voor films, theater en festivals!
14:00

Seizoen 1, Aflevering 24 - De Chemicus

3,0 7 x
Koen is wetenschapper en wil Pieper wel eens bestuderen! Als chemicus vraagt hij zich af waarom water bijvoorbeeld ijs wordt. Zijn nieuwsgierigheid is dan ook heel belangrijk voor zijn job!
14:00

Seizoen 1, Aflevering 23 - Dierenarts

4,0 5 x
Pieper maakt kennis met dierenarts Lieve en krijgt een rondleiding in haar dierenkliniek. In het operatiegedeelte is echtgenoot Yves bezig met een tandbehandeling voor een poes. Ook de hond Mammoet moet behandeld worden.
14:00

Seizoen 1, Aflevering 22 - Tolk Vlaamse Gebarentaal

4,0 6 x
Lieve is een tolk Vlaamse Gebarentaal. Haar belangrijkste werkinstrumenten zijn haar gezicht, handen en armen. Ze laat Pieper zien hoe ze zich voorbereidt op een opname in de studio van het Journaal.
13:00

Seizoen 1, Aflevering 21 - Begrafenisondernemer

4,0 7 x
Patrick en zijn vrouw Darline runnen een begrafenisonderneming. Hij toont Pieper het hele gebouw, van de ontvangstplaats naar de plaats voor de laatste groet en de koelcellen. Patrick vertelt ook over de verschillende attesten en documenten die hij heeft en alle verschillende kisten, urnes, bloemen en gedenkstenen waarmij ...
14:00

Seizoen 1, Aflevering 20 - Imker

3,0 8 x
Peter heeft een bedrijf met miljoenen bijen! Hij laat zien hoe een bijenkast eruit ziet en hoe de bijen daarin te werk gaan. En weet jij wat de verschillen zijn tussen een bij en een wesp?
14:00

Seizoen 1, Aflevering 19 - Bioboer

4,0 9 x
Danny Billens is de zoon van een fruitteler. Hij nam het bedrijf van z'n vader over, maar gaf er een eigen twist aan. Nu is het een biologisch fruitbedrijf! Danny vertelt Pieper wat dat precies betekent en hoe hij elke dag te werk gaat.
08:00

Seizoen 1, Aflevering 18 - Groenarchitect

3,0 5 x
John heeft samen met zijn vrienden het bedrijf Ecoworks opgericht. Ze maken zwemvijvers, groendaken, groengevels en rietvelden. Wat dat allemaal betekent en wat zijn job precies inhoudt, legt John haarfijn uit aan Pieper!
Archief