Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Later Als Ik Groot Ben

Seizoen 1
47:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Kürt Rogiers

4,0 0 x
Eric Goens keert met Kürt Rogiers terug naar het schooltje van zijn kinderjaren. Vanop de schoolbanken van Kürts jeugd gaat hij op zoek naar zijn levensverhaal. Welke grote en kleine verhalen uit de schooltijd van de acteur-presentator zijn blijven hangen?
47:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Adriaan Van den Hoof

4,0 0 x
Eric Goens keert met Adriaan Van den Hoof terug naar het schooltje van zijn kinderjaren. Welke grote en kleine verhalen uit Adriaans schooltijd zijn blijven hangen? Welk meisje ging stiekem met zijn aandacht lopen? En is hij geworden wie hij hoopte te worden?
47:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Andy Peelman

3,0 1 x
Eric Goens keert met eeuwige speelvogel Andy Peelman terug naar gemeenteschool De Puzzel in Lebbeke. De school waar van studeren weinig in huis kwam, maar waar Andy grootste onderscheiding haalde in lichamelijke opvoeding.
47:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Alexander De Croo

3,5 0 x
Eric Goens duikt de kinderjaren in van Alexander De Croo, een 'introverte dromer' die al eens durfde te spieken of huiswerk overschrijven. 'De conclusie van elk oudercontact was als een echo: Goed, maar kan beter', aldus De Croo.
48:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Nora Gharib

4,0 0 x
Eric Goens keert met Nora Gharib terug naar het schooltje van haar kinderjaren. Vanop de schoolbanken van haar jeugd gaat hij op zoek naar haar levensverhaal.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Bart Peeters

4,5 0 x
Eric Goens keert met Bart Peeters terug naar zijn lagere school in Boechout. Daar wordt Bart herinnerd aan de mooie avonturen die hij er beleefde met zijn broer Stijn. Zoals die keer toen de twee 'ridders' een 'coup' wilden plegen op het gemeentehuis van Boechout.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Alex Agnew

4,0 0 x
Eric Goens keert met Alex Agnew terug naar het schooltje van zijn kinderjaren. Vanop de schoolbanken van Alex' jeugd gaat hij op zoek naar zijn levensverhaal. Welke grote en kleine verhalen uit de schooltijd van de Antwerpse stand-upcomedian zijn blijven hangen?
48:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Julie Van den Steen

3,0 1 x
Julie Van den Steen keert terug naar haar oude school in Dendermonde. De plek waar ze leerde lezen en schrijven bij haar eigen oma, waar Joyce haar BFF werd en waar Sander een onvervulde jeugdliefde bleef. Eric Goens probeert van hen te weten te komen wie Julie écht was als kind.
Seizoen 2
14:00

Seizoen 2, Aflevering 1 - Ecologische Viskweker

3,0 3 x
Pieper gaat op bezoek bij ecologische viskweker Stijn. Stijn laat Pieper zien wat het beroep van viskweker precies inhoudt.
Seizoen 1
13:00

Seizoen 1, Aflevering 26 - Chocolatier

3,0 4 x
Chocolademaker Bart laat zien hoe hij pralines en chocoladefiguren maakt.
Archief