Laurent: Prins Op Overschot

Laatste aflevering
Laurent: Prins Op Overschot
Verlopen

Hij wordt wel eens lacherig Monseigneur Woef genoemd, maar Laurens initiatief om gratis dierenklinieken op te richten voor mensen die het financieel moeilijk hebben, is tot op vandaag succesvol. Hij profileert zich ook als ecologist en krijgt daarbij zelfs steun vanuit de konink...

Laurent: Prins Op Overschot gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Verlopen
Seizoen 1, Aflevering 3 - De Jonge Laurent Rijgt De Vriendinnetjes Aan Elkaar van Laurent: Prins Op Overschot is toegevoegd op woensdag 3 mei 2023. Laurent: Prins Op Overschot is een programma bij Canvas. Sinds 2023 is het programma beschikbaar.
Verlopen
Seizoen 1, Aflevering 2 - Begin Jaren 90 Wordt Laurent Het Populairste Lid Van De Koninklijke Familie van Laurent: Prins Op Overschot is toegevoegd op woensdag 26 april 2023. Laurent: Prins Op Overschot is een programma bij Canvas. Sinds 2023 is het programma beschikbaar.
Verlopen
Seizoen 1, Aflevering 1 - Al Sinds Zijn Prille Jeugdjaren Leeft Laurent In Onmin Met Zijn Familie van Laurent: Prins Op Overschot is toegevoegd op woensdag 19 april 2023. Laurent: Prins Op Overschot is een programma bij Canvas. Sinds 2023 is het programma beschikbaar.
Archief