Le Bureau des Légendes

Afleveringen
56:40

Reeks II Aflevering 10/10

4,0 68 x
In Iran wordt Marina overgedragen van de ene gevangenis naar de andere. In Raqqa staat Malotru intussen klaar om zijn missie te beëindigen.
53:50

Reeks II Aflevering 9/10

4,0 25 x
Door Shapurs onvoorzichtigheid komt Marina in ernstig gevaar. Ondertussen in Parijs houdt de DGSE de CIA verantwoordelijk en eist de identiteit van de mol.
50:40

Reeks II Aflevering 8/10

4,0 11 x
Het is de delicate missie van Celine en Malotru om Andreas Schnabel, een Duitse journalist met verbindingen binnen IS, te manipuleren.
54:24

Reeks II Aflevering 7/10

3,0 13 x
Shapur staat op het punt te worden aangeworven. Malotru neemt zijn toevlucht tot onorthodoxe methoden om een einde te maken aan zijn missie met Toufik.
52:35

Reeks II Aflevering 6/10

4,0 9 x
De kritieke situatie van Sisteron wordt prioriteit bij de DGSE, waar de jacht op de CIA-mol nog niet is afgerond. Malotru moet een Jihadist neutraliseren.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.