Le Bureau des Légendes

Afleveringen
55:11

Aflevering 8

Verlopen 3,0 799 x
Via zijn secretaresse probeert men Lefkir te lokaliseren. Nadia wil zich niet laten rekruteren door de DGSE. Ze weigert naar land te verraden.
51:14

Aflevering 6

Verlopen 3,0 329 x
Malotru maakt contact en communiceert vanaf nu met Pigalle, die hoopt munt te kunnen slaan uit de informatie die hij over Cyclone heeft.
54:01

Aflevering 5

Verlopen 3,0 352 x
Sisteron steekt de Middellandse Zee over en komt aan in Algiers, in het voetspoor van Cyclone. Tegelijkertijd verschijnt een man genaamd 'Pigalle'.
54:21

Aflevering 4

Verlopen 3,0 570 x
In de marge van een Frans-Algerijnse bijeenkomst vraagt Malotru aan de Algerijnse officieren of zij Cyclone gevangenhouden. Het geheim van Nadia wordt ontdekt.
53:25

Aflevering 2

Verlopen 3,0 500 x
Cyclone is nog altijd spoorloos. Gherbi, een informant van het 'slapende' Algerijnse informatienetwerk wil naar Parijs gezonden worden, en heeft hulp nodig.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.