Legit

Afleveringen
20:00

Aflevering 13

3,0 6 x
Jim wendt zich tot pijnmedicatie na een schietpartij en wil stoppen met comedy. Ondertussen gaat Billy naar een videogamewedstrijd.
20:00

Aflevering 12

3,0 8 x
Jim stopt met drinken om Steve te helpen, maar daardoor begint hij last te krijgen van paniekaanvallen. Jim en Steve lopen Jims ex tegen het lijf en worden uitgenodigd voor een verkleedfeestje. Hun aanwezigheid gaat niet onopgemerkt voorbij.
20:00

Aflevering 11

4,0 6 x
Steve weet dat hij moet stoppen met drinken, maar hij kan de stap nog niet zetten. Janice en Walter organiseren een interventie, waar iedereen denkt dat Jim deels verantwoordelijk is voor Steve's alcoholprobleem.
20:00

Aflevering 10

4,0 8 x
Steve's dochter is op weg naar Cincinnati. Ondertussen ontdekt Steve iets over zijn ex-vrouw en dat maakt hem woedend. Door zijn afwezigheid moet Jim de rol van ouder op zich nemen.
20:00

Aflevering 9

3,0 35 x
Wanneer Jim zijn optreden voor een televisie comedyshow probeert op te frissen, ontdekt hij iets vreemds.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.