Ligt Er Flan Op De Mont Blanc?

Ligt Er Flan Op De Mont Blanc? gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
41:00
Ligt Er Flan Op De Mont Blanc?

Kathleen Lambrix uit Sint-Margriete-Houtem krijgt versterking van Romeo's Chris Van Tongelen, Davy Gilles en Gunther Levi. Tina Denys uit Menen kan rekenen op de steun van Lotte Pinoy, Bieke Ilegems en Hilde De Baerdemaeker. Wie mag zijn koffers pakken om te vertrekken naar een ...

Seizoen 1
41:00
Peter De Loose uit Zwevezele krijgt versterking van Laura Tesoro, Ketnet-wrapster Sien Wynants en Staf Coppens. Ineke Foubert uit Sint-Niklaas kan rekenen op de steun van Dirk Van Tichelt, Maarten Vangramberen en Wesley Sonck. Wie mag zijn koffers pakken om te vertrekken naar een winterse bestemming?
41:00
Christelle De Neve uit Kerksken krijgt versterking van Stan Van Samang, Roel Vanderstukken en Dagny Ros. Drago De Rijk uit Wezembeek-Oppem kan rekenen op de steun van Bart Kaëll, Willy Sommers en Luc Steeno. Wie mag zijn koffers pakken om te vertrekken naar een winterse bestemming?
42:00
Leen Treutens uit Nieuwenhove krijgt versterking van Familie-actrices Caroline Maes, Sandrine André en Bab Buelens. Kevin Verlinde uit Meulebeke kan rekenen op de steun van Bieke Ilegems, Peter Van Asbroeck & Kadèr Gürbüz. Wie mag zijn koffers pakken om te vertrekken naar een winterse bestemming?
40:00
Kim Derycke uit Aalst krijgt versterking van Guga Baùl, Koen Crucke en Laura Tesoro. Jordih Demaegdt uit Deerlijk kan rekenen op de steun van Julie Van den Steen, Wendy Van Wanten en Peter Van de Veire. Wie mag zijn koffers pakken om te vertrekken naar een winterse bestemming?
24:00
Amy Doumen uit Maaseik krijgt versterking van Kampioenen Jacques Vermeire, Ben Rottiers en Marijn Devalck. Loïs Seynaeve uit Gent kan rekenen op de steun van Ivan Pecnik, Eline Demunck en Rob Vanoudenhoven. Wie mag zijn koffers pakken om te vertrekken naar een winterse bestemming?
42:00
Julie Vanrenterghem uit Munkzwalm krijgt versterking van Showbizz Bart, Véronique De Kock en Familie-acteur Jo Hens. Silvia Van Eyghen uit Waregem kan rekenen op de steun van Mathijs Scheepers, Pascal Braeckman en Lotte Pinoy. Wie mag zijn koffers pakken om te vertrekken naar een winterse bestemming?
40:00
Luna Cnop uit Vilvoorde krijgt versterking van Free Souffriau, Miguel Wiels en Peter Van De Veire. Guy Sterckx uit Geluwe kan rekenen op de steun van K3'tjes Klaasje, Marthe en Hanne. Wie mag zijn koffers pakken om te vertrekken naar een winterse bestemming?
41:00
Dylan Debaene uit Brugge krijgt versterking van Frans Bauer, Sam Gooris en Lindsay. Petra Cael uit Kortrijk kan rekenen op de steun van Foute Vrienden Jeron Dewulf, Begijn Le Blue en Christophe Stienlet. Wie mag zijn koffers pakken om te vertrekken naar een winterse bestemming?
43:00
An Neukermans uit Ninove krijgt versterking van Dina Tersago, Pieter Timmers en Wesley Sonck. Tommy Nuyttens uit Beveren-Leie kan rekenen op de steun van Wendy Van Wanten, Kristel Verbeke en Miguel Wiels. Wie mag zijn koffers pakken om te vertrekken naar een winterse bestemming?
41:00
Fabian Devries uit Stekene krijgt versterking van Katja Retsin, Kris Wauters en Isabelle A. Joni Leyssens uit Lier kan rekenen op de steun van Steven Goegebeur, Véronique De Cock en Rob Vanoudenhoven. Wie mag zijn koffers pakken om te vertrekken naar een winterse bestemming?
41:00
Willem Travers uit Oudenaarde krijgt versterking van Joke van de Velde, Bert Huysentruyt en Ann Van Elsen. Céline Dewidehem uit Izegem kan rekenen op de steun van Sergio, Tania Kloek en Jan Verheyen. Wie mag zijn koffers pakken om te vertrekken naar een winterse bestemming?
41:00
Ivan Tahabsem uit Kuurne krijgt versterking van Katja Retsin, Evy Gruyaert en Joyce Beullens. Lies Hurtekant uit Adegem kan rekenen op de steun van Charlotte Leysen, William Boeva en Sien Wynants. Wie mag zijn koffers pakken om te vertrekken naar een winterse bestemming?
42:00
Roel Torfs uit Bouwel krijgt versterking van Sergio, Min Hee Bervoets en Sam Gooris. Tessa Desampelaere uit Kooigem kan rekenen op de steun van Cath Luyten, Pascal Braeckman en Dagny Ros. Wie mag zijn koffers pakken om te vertrekken naar een winterse bestemming?
41:00
Koenraad Meyns uit Langemark krijgt versterking van Rani De Conick, Raf Van Brussel en Anke Buckinx. Lisa Verzelen uit Wielsbeke kan rekenen op de steun van Bart Wellens, Niels Albert en Maarten Vangramberen. Wie mag zijn koffers pakken om te vertrekken naar een winterse bestemming?
39:00
Sacha Lacroix uit Beersel krijgt versterking van Wesley Sonck, Elke Clijsters en Steven Goegebeur. Nicolas Snoeck uit Astene kan rekenen op de steun van Evy Gruyaert, Mathias Sercu en Tatyana Beloy. Wie mag zijn koffers pakken om te vertrekken naar een winterse bestemming?
38:00
Reno Blanquart uit Bazel krijgt versterking van K3'tjes Hanne, Klaasje en Marthe. Femke Ghewy uit Nieuwpoort kan rekenen op de steun van Ghostrockers Tinne, Wout en Justine. Wie mag zijn koffers pakken om te vertrekken naar een winterse bestemming?
40:00
Jurgen Bollen uit Alken krijgt versterking van William Boeva, Min Hee Bervoets en Bert Huysentruyt. Jozefien Lemarcq uit Avelgem kan rekenen op de steun van Kristel Verbeke, Gene Thomas en Dina Tersago. Wie mag zijn koffers pakken om te vertrekken naar een winterse bestemming?
37:00
Ive Peeters uit Schoten krijgt versterking van Sam De Bruyn, Heidi Van Thielen en Sean Dhondt. Nicole Van Den Broek uit Eindhoven kan rekenen op de steun van Romeo's Davy, Chris en Gunter. Wie mag zijn koffers pakken om te vertrekken naar een winterse bestemming?
41:00
Eline Gryson uit Kuurne krijgt versterking van Kürt Rogiers, Cath Luyten en Hans Van Alphen. Silke Bodson uit Gingelom kan rekenen op de steun van Bert Verbeke, James Cooke en Jelle Cleymans. Wie mag zijn koffers pakken om te vertrekken naar een winterse bestemming?
Archief