Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Ligt Er Flan Op De Mont Blanc?

Ligt Er Flan Op De Mont Blanc? herbekijken

Seizoen 1
41:00

Aflevering 20

4,0 13 x
Kathleen Lambrix uit Sint-Margriete-Houtem krijgt versterking van Romeo's Chris Van Tongelen, Davy Gilles en Gunther Levi. Tina Denys uit Menen kan rekenen op de steun van Lotte Pinoy, Bieke Ilegems en Hilde De Baerdemaeker. Wie mag zijn koffers pakken om te vertrekken naar een winterse bestemming?
41:00

Aflevering 19

4,0 6 x
Peter De Loose uit Zwevezele krijgt versterking van Laura Tesoro, Ketnet-wrapster Sien Wynants en Staf Coppens. Ineke Foubert uit Sint-Niklaas kan rekenen op de steun van Dirk Van Tichelt, Maarten Vangramberen en Wesley Sonck. Wie mag zijn koffers pakken om te vertrekken naar een winterse bestemming?
41:00

Aflevering 18

4,0 8 x
Christelle De Neve uit Kerksken krijgt versterking van Stan Van Samang, Roel Vanderstukken en Dagny Ros. Drago De Rijk uit Wezembeek-Oppem kan rekenen op de steun van Bart Kaëll, Willy Sommers en Luc Steeno. Wie mag zijn koffers pakken om te vertrekken naar een winterse bestemming?
42:00

Aflevering 17

4,0 10 x
Leen Treutens uit Nieuwenhove krijgt versterking van Familie-actrices Caroline Maes, Sandrine André en Bab Buelens. Kevin Verlinde uit Meulebeke kan rekenen op de steun van Bieke Ilegems, Peter Van Asbroeck & Kadèr Gürbüz. Wie mag zijn koffers pakken om te vertrekken naar een winterse bestemming?
40:00

Aflevering 16

4,0 11 x
Kim Derycke uit Aalst krijgt versterking van Guga Baùl, Koen Crucke en Laura Tesoro. Jordih Demaegdt uit Deerlijk kan rekenen op de steun van Julie Van den Steen, Wendy Van Wanten en Peter Van de Veire. Wie mag zijn koffers pakken om te vertrekken naar een winterse bestemming?
24:00

Aflevering 15

4,0 6 x
Amy Doumen uit Maaseik krijgt versterking van Kampioenen Jacques Vermeire, Ben Rottiers en Marijn Devalck. Loïs Seynaeve uit Gent kan rekenen op de steun van Ivan Pecnik, Eline Demunck en Rob Vanoudenhoven. Wie mag zijn koffers pakken om te vertrekken naar een winterse bestemming?
42:00

Aflevering 14

4,0 5 x
Julie Vanrenterghem uit Munkzwalm krijgt versterking van Showbizz Bart, Véronique De Kock en Familie-acteur Jo Hens. Silvia Van Eyghen uit Waregem kan rekenen op de steun van Mathijs Scheepers, Pascal Braeckman en Lotte Pinoy. Wie mag zijn koffers pakken om te vertrekken naar een winterse bestemming?
40:00

Aflevering 13

4,0 12 x
Luna Cnop uit Vilvoorde krijgt versterking van Free Souffriau, Miguel Wiels en Peter Van De Veire. Guy Sterckx uit Geluwe kan rekenen op de steun van K3'tjes Klaasje, Marthe en Hanne. Wie mag zijn koffers pakken om te vertrekken naar een winterse bestemming?
41:00

Aflevering 12

3,0 9 x
Dylan Debaene uit Brugge krijgt versterking van Frans Bauer, Sam Gooris en Lindsay. Petra Cael uit Kortrijk kan rekenen op de steun van Foute Vrienden Jeron Dewulf, Begijn Le Blue en Christophe Stienlet. Wie mag zijn koffers pakken om te vertrekken naar een winterse bestemming?
43:00

Aflevering 11

3,0 10 x
An Neukermans uit Ninove krijgt versterking van Dina Tersago, Pieter Timmers en Wesley Sonck. Tommy Nuyttens uit Beveren-Leie kan rekenen op de steun van Wendy Van Wanten, Kristel Verbeke en Miguel Wiels. Wie mag zijn koffers pakken om te vertrekken naar een winterse bestemming?
Archief