Lolirock

Afleveringen
21:26

Aflevering 26

3,8 70 x
De nieuwe vriend blijkt een nieuwe boef te zijn. Gramorr zet Iris zwaar onder druk zodat ze de kroon wel moet overhandigen. Gelukkig komt de zus van Talia, Izira, de drie prinsessen helpen.
21:26

Aflevering 25

4,0 44 x
Als Talia, Auriana en Iris dan toch een keer gevangen genomen worden door Gramorr op Ephedia lijkt het bijna verkeerd te gaan.
21:56

Aflevering 24

3,0 24 x
Praxina en Mephisto hebben een nieuw monster gemaakt met behulp van de telefoon van Doug, die daarop allerlei dingen over Lolirock opslaat vanwege zijn blog. Kunnen ze wel een monster verslaan wat ver van te voren lijkt te weten wat hun volgende sta...
21:26

Aflevering 23

4,5 21 x
Om geld op te halen voor een nieuw skatepark geven de meisjes wat oude boeken van Tante Ellen weg. Als blijkt dat daar per ongeluk het belangrijkste boek van Ephedia tussen zit, loopt het bijna verkeerd af.
21:56

Aflevering 21

3,0 32 x
Gramorr, Mephisto, en Praxina proberen de grote tovenares Morgaine te grazen te nemen en dan gelijk de drie prinsessen erbij. Dan blijkt dat het slimme plannetje misschien toch niet zo goed werkt.
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.