Shaun het Schaap

Shaun het Schaap herbekijken

Seizoen 5

Seizoen 5, Aflevering 16 - Alle Dieren Luisteren Plots Heel Goed

4,0 7 x
De postbode brengt een belangrijk pak met Bitzers nieuwe fluitje. Daarmee kan hij de andere dieren perfect doen gehoorzamen! De schapen lopen netjes in een rij, de varkens ruimen op en de kippen gaan flink eieren leggen. Zou dat fluitje ook op de boer werken?

Seizoen 5, Aflevering 15 - Bitzer Past Een Avond Op Timmy

3,0 6 x
De schapen gaan allemaal lekker uit en Bitzer krijgt de belangrijke taak om op het lammetje te passen. Niet makkelijk, want Timmy wil niet eten, niet in bad en natuurlijk ook niet gaan slapen.

Seizoen 5, Aflevering 1 - Shaun Wil Een Kraai Verjagen

3,0 5 x
De boerderij wordt belaagd door een vervelende kraai. Shaun heeft wel een plan om de indringer te verjagen, maar hij komt al snel zelf in de problemen.

Seizoen 5, Aflevering 13 - De Boer Weet Niet Waarvoor Een Boemerang Dient

3,0 5 x
De boer krijgt een pakketje met enkele vreemde spullen. Hij heeft geen idee wat hij ermee moet aanvangen! Waarvoor dient die gekke stok toch?

Seizoen 5, Aflevering 12 - Shaun Verandert Het Takenlijstje Van Bitzer

4,0 6 x
Bitzer overloopt heel precies zijn lijstje met taken op de boerderij en iedereen moet hem gehoorzamen. De schapen moeten in de juiste volgorde staan en de bloemen mogen niet opgegeten worden! Shaun merkt dat Bitzer exact doet wat er geschreven staat, dus hij besluit het lijstje wat te veranderen.

Seizoen 5, Aflevering 11 - Een Schaap Heeft Bitzers Taart Gestolen

4,0 6 x
Bitzer heeft een geweldig diner klaargemaakt voor de boer, maar dat ruiken de dieren ook! Al snel zijn de schapen ervandoor met het lekkere dessert en daar kan Bitzer helemaal niet om lachen.

Seizoen 5, Aflevering 9 - De Zoon Van De Boer Wil Niet Werken

3,0 4 x
De boer is gewond en heeft hulp nodig op de boerderij. Jammer genoeg is die hulp meer geïnteresseerd in z'n telefoon dan in het werk!

Seizoen 5, Aflevering 2 - Twee Eenden Hebben Alle Lakens Gestolen

4,0 5 x
Hé, waar is al ons beddengoed heen? De schapen worden allemaal wakken zonder kussens en lakens! Een stelletje eenden heeft ze gestolen om een nest te maken bovenop Bitzer's hok en niemand mag dichterbij komen. Zelfs Bitzer is niet meer welkom in de buurt van zijn eigen hok!

Seizoen 5, Aflevering 7 - Shaun Overtuigt Bitzer Om Cricket Te Spelen

3,0 2 x
Stop-motion geanimeerde serie over de avonturen van een jong, intelligent schaap dat op een boerderij woont.

Seizoen 5, Aflevering 6 - Het Idool Van De Boer Komt Langs

3,0 5 x
Stop-motion geanimeerde serie over de avonturen van een jong, intelligent schaap dat op een boerderij woont.
Archief