Shaun het Schaap

Maart 2018
06:00

Balletje trappen

Verlopen 3,0 3 x
Stop-motion geanimeerde serie over de avonturen van een jong, intelligent schaap dat op een boerderij woont.
07:00

Dom hondje

Verlopen 4,0 3 x
De boer en Bitzer komen terug van de dierenarts en Bitzer heeft een kap rond z'n kop gekregen. De schapen lachen hem eerst uit, maar gelukkig gaan ze hem al snel helpen wanneer blijkt dat hij niet zo veel kan.
07:00

Schapenboer

Verlopen 3,0 7 x
Het lammetje probeert te toveren met een toverstaf en de andere schapen spelen het spelletje mooi mee. Maar wat als die toverstaf nu eens écht zou werken? Hopelijk tovert het lammetje geen vreemde dingen!
07:00

Timmy en de draak

Verlopen 3,0 2 x
Shaun leest een heel spannend verhaal voor aan de andere schapen, over een ridder en een draak. Plots horen ze een heel eng geluid en komt er rook uit de schuur! Zou de draak uit het sprookje op de boerderij rondlopen?
07:00

Gewiekste gast

Verlopen 3,0 3 x
De boer doet een grondige inspectie op de boerderij. Hij beloont de schapen die netjes hun stal hebben opgeruimd, maar de vieze varkens krijgen niets. Jaloers als ze zijn willen de varkens wraak nemen, behalve eentje. Die wordt door de andere varkens verbannen en de schapen nemen hem in huis. Dan moeten ze er wel voor zorgen dat alles schoon blijft!
07:00

Het nieuwe fluitje van Bitzer

Verlopen 3,0 1 x
De postbode brengt een belangrijk pak met Bitzers nieuwe fluitje. Daarmee kan hij de andere dieren perfect doen gehoorzamen! De schapen lopen netjes in een rij, de varkens ruimen op en de kippen gaan flink eieren leggen. Zou dat fluitje ook op de boer werken?
07:00

Babysitter Bitzer

Verlopen 3,0 1 x
De schapen gaan allemaal lekker uit en Bitzer krijgt de belangrijke taak om op het lammetje te passen. Niet makkelijk, want Timmy wil niet eten, niet in bad en natuurlijk ook niet gaan slapen.
07:00

Gevaarlijke goederen

Verlopen 3,0 2 x
Elke ochtend jaagt Bitzer de postbode weg en jaagt hij de boer de stuipen op het lijf. De schapen proberen hun vriend te kalmeren zodat hij vanaf nu 's ochtends rustig de post kan gaan halen.
07:00

Retour afzender

Verlopen 3,0 5 x
De boer krijgt een pakketje met enkele vreemde spullen. Hij heeft geen idee wat hij ermee moet aanvangen! Waarvoor dient die gekke stok toch?
07:00

Regelneef

Verlopen 3,0 0 x
Bitzer overloopt heel precies zijn lijstje met taken op de boerderij en iedereen moet hem gehoorzamen. De schapen moeten in de juiste volgorde staan en de bloemen mogen niet opgegeten worden! Shaun merkt dat Bitzer exact doet wat er geschreven staat, dus hij besluit het lijstje wat te veranderen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.