Lolly's Weetjesschap

Lolly's Weetjesschap gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Lolly's Weetjesschap

Lolly en haar papa Lex onderzoeken waarom de maan soms schijnt en wat vallende sterren eigenlijk zijn. In het Lollige Weetjesschapsboek ontdekt nieuwsgierige wijsneus Lolly of er een toilet is in de ruimte en hoe groot de zon is.

Seizoen 1
Lolly en Lex ontdekken wat kleuren eigenlijk zijn en hoe ze ontstaan. In het Lollige Weetjesschapsboek ontdekt de nieuwsgierige Lolly waarom haar lippen soms blauw zijn en waarom een kameleon van kleur verandert.
Lolly en haar papa Lex onderzoeken waarom je haar soms recht komt te staan en waarom je na het sporten best stretcht. In het Lollige Weetjesschapsboek ontdekt nieuwsgierige Lolly of je jezelf kan kietelen.
Lolly en haar papa Lex onderzoeken waarom flamingo's ondersteboven eten, waarom vleermuizen ondersteboven slapen en hoe vogels vliegen. In het Lollige Weetjesschapsboek ontdekt nieuwsgierige Lolly bovendien hoe een goudvis slaapt.
Lolly en haar papa Lex onderzoeken hoe belangrijk water is en hoe het komt dat het regent. In het Lollige Weetjesschapsboek ontdekt nieuwsgierige wijsneus Lolly waarom ze rimpeltjes krijgt als ze te lang in bad zit.
Lolly en Lex onderzoeken wat geluid precies is. Dankzij een cool experiment ZIEN ze zelfs het geluid.
Lolly en haar papa Lex onderzoeken hoe mensen, maar ook dieren en planten eten & drinken. En in het Lollige Weetjesschapsboek ontdekt nieuwsgierige wijsneus Lolly eindelijk waarom bananen krom zijn en waarom ze zo houdt van chocolade...
Lolly en haar papa Lex onderzoeken waarom je slaapt & snurkt en hoe je droomt. Lex blijkt trouwens een echte snurkkampioen! En in het Lollige Weetjesschapsboek vindt nieuwsgierige wijsneus Lolly alle antwoorden op haar vragen over slapen.
Archief